Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scorende debutant Son tekent verlenging van HSV-contract

Laatste update:

Hamburger SV heeft donderdag drie jonge talenten langer aan de club weten te binden. Heung-Min Son, Muhamed Besic en Miroslav Stepanek zetten allen hun handtekening onder nieuwe contracten. De Zuid-Koreaan Son, die afgelopen weekend zijn eerste doelpunten maakte en daarmee zijn HSV-debuut opluisterde, blijft het langst van de drie aan boord; tot medio 2014.

Die Rothosen verloren in het weekend van 1.FC Köln, maar voor Son was het een wedstrijd om niet snel meer te vergeten. De vervanger van Ruud van Nistelrooij mocht in de basis beginnen en betaalde het vertrouwen van coach Armin Veh terug met een goal. Hij heeft zijn oude contract, dat aan het eind van dit seizoen ten einde liep, nu met vier seizoenen mogen verlengen.

Het defensieve duo Besic en Stepanek verlengde hun verbintenis tot 2013, respectievelijk 2012. “Onze filosofie in Hamburg is om jonge, gretige en getalenteerde spelers bij de toekomst te betrekken”, legt directeur Bastian Reinhardt uit op de officiële clubwebsite. “Daar zijn we vandaag mee begonnen, door deze drie jongens langer voor de club te behouden. Alle drie, maar vooral Son en Besic, laten al vanaf het begin van dit seizoen hun potentieel zien.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vooral die son heeft al veel indruk na gelaten. Dit weekend nog scoorde hij met een prachtige goal. Hopelijk kan hij zich verder goed ontwikkelen om hsv in de toekomst veel te helpen.

4 november 2010 om 16:23

Helemaal mee eens, die Son doet het goed. Van de andere twee heb ik nog niet veel gehoord. Mooi dat Hsv zich met de jongelingen bezighoudt

Son lijkt me inderdaad een geweldige speler. Hopelijk krijgen we daar bij HSV nog veel van deze man te zien!

Is dat in ?

Na 1 doelpunt meteen een contract tekenen ...
Wel goed van HSV hebben ook nog goeie Nlers in hun team ..

@diedone
naar mijn idee komt dat niet al te vaak voor?
Maar in zijn geval is het denk ik zo geweest dat ze al een tijdje er mee bezig waren om zijn contract te verlengen, deze jongen(son) deed het in de voorbereiding ook al heel goed bij Hsv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren