Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schweinsteiger blijft Chicago Fire trouw; club in gesprek met Nederlanders

Laatste update:

Bastian Schweinsteiger is ook komend seizoen te bewonderen in de Major League Soccer. Chicago Fire laat woensdagavond via de officiële kanalen weten dat de 34-jarige middenvelder uit Duitsland een nieuw, éénjarig contract heeft getekend met de Amerikaanse club.

Schweinsteiger is sinds maart 2017 actief voor Chicago Fire en kwam sindsdien tot 7 doelpunten en 12 assists in 55 competitiewedstrijden voor de club. Prijzen won hij er nog niet; het afgelopen seizoen eindigde Chicago Fire op een teleurstellende tiende plaats in de Eastern Conference. Toch ziet Schweinsteiger voldoende perspectief voor een derde seizoen in het shirt van Chicago Fire.

"Laten we komend jaar een prijs winnen. Ik geloof in deze club en ik geloof dat we kampioen kunnen worden", zegt de voormalig international van Duitsland op de clubsite. "Mijn periode in Amerika is tot nu toe erg speciaal geweest voor mij en mijn familie. Ik ben graag onderdeel van deze club en we stellen het op prijs hoe deze stad ons omarmd heeft."

Tegenover het langere verblijf van Schweinsteiger staat mogelijk het vertrek van Michael de Leeuw en Johan Kappelhof bij Chicago Fire. Het aflopende contract van de beide Nederlanders is voorlopig niet verlengd. Wel laat Chicago Fire weten dat men met De Leeuw en Kappelhof in onderhandeling is over een nieuw contract.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja wat maakt het ook allemaal uit. Bastian weet heel goed waar hij aan begonnen is, bij Chicago word hij op handen gedragen en dik en dik betaald. Chicago is een grote en prachtige stad met veel cultuur, daar kan je lekker terecht met dikke pockets.

Je eindigt tiende in 1 helft van de competitie en zegt "laten we volgend jaar prijzen winnen"
Wel een mooie manier om de carriere af te bouwen. Als ik ooit het talent had gehad om profvoetballer te zijn, had ik ook liever afgebouwd in de VS dan in d ezandbak of China. Mooie cultuur, leuke mensen. Chicago wel loeikoud in de winter en kneitewarm in de zomer, dat heeft een Danny Hoesen beter bekeken in San Jose.

28 november 2018 om 20:27

Tuurlijk is VS super mooi.

Echter, als ik mocht kiezen tussen 2 miljoen in VS of 10 in China, dan zou ik lekker naar China gaan. Wonen in Shanghai of Beijing is ook niet zo’n straf, hoewel the American Dream natuurlijk ook supergaaf is.

29 november 2018 om 01:26

Villa verdiende iets van 5 a 6m in Nyc.

Ik denk dat wel mee valt met hoe lekker het leven in die Chinese steden is: https://aqicn.org/city/shanghai/

29 november 2018 om 01:59

2 jaar China en je American dream Kan beginnen met 20.mil

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren