Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schlemiel van de bekerfinale leert van kritiek: 'Leuk is anders'

Laatste update:

Door een vingerbreuk bij Robbin Ruiter krijgt Filip Bednarek al een paar weken de kans om zich te laten zien als doelman van FC Utrecht. De Pool maakte in zijn eerste optredens in de competitie een goede indruk, maar in de bekerfinale van vorige week tegen Feyenoord zag hij er niet sterk uit: iets waar hij in de dagen die volgden veelvuldig mee werd geconfronteerd.

/

Bednarek was na de bekerfinale zelf nog positief gestemd, maar merkte al snel dat niet iedereen daar zou over dacht. “Het was voor mij de eerste keer dat ik zo'n vracht aan kritiek over me heen kreeg. Leuk is anders, maar het is wel een grote leerschool voor me”, zo blikt de Pool in gesprek met het Algemeen Dagblad terug. Vooral de abrupte switch van de lovende naar de negatieve geluiden vindt hij lastig om te accepteren.

Daarom is het voor Bednarek nu zaak om zijn revanche te halen in de competitiewedstrijd van aankomende zondag tegen Vitesse. “Meteen na de tweede tegengoal in de Kuip kreeg ik het gevoel dat ik dolgraag een cruciale redding wilde maken, dat is tegen Vitesse niet anders”, aldus de goalie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gozer krijgt wel de schuld maar praat dan ook gelijk over de verdediging die allesbehalve goed stond te spelen in die wedstrijd. Die kopgoal was veel meer de fout van de verdediging dan van de keeper. Maar keeper de schuld geven is makkelijker, want 1 fout is daar al te veel, waar dat bij verdedigers niet t geval is.

30 april 2016 om 16:51

Mag je mij uitleggen van welke verdediger de fout was bij de 1e goal. Zo simpel van mensen dat meteen te roepen. Het hele jaar staat Utrecht niet op te letten bij voorzetten, maar deze was gewoon goed, een goede voorzet is bijna niet te verdedigen. Sta je als leeuwin zijnde erachter, komt kramer 1e paal vrij. Sta je ervoor zoals nu en wordt die bal heel hoog voorgegeven, doet kramer een stap naar achter en staat hij ook vrij. Kramer kon zelf amper bij die voorzet laat staan leeuwin die er een meter voor stond. Deze keeper is te klein, is niet erg als je goede reflexen hebt en snel naar de hoek gaat, maar ook dat heeft hij niet.

30 april 2016 om 17:20

Je kan ook gwn naast de spits staan in plaats van er voor of er achter.

30 april 2016 om 21:03

Die hele voorzet had voorkomen kunnen worden

30 april 2016 om 16:58

Wat ik eigenlijk nog erger vond dan zijn twee fouten, is zijn reactie achteraf. Hij zei doodleuk dat het geen verlies maar een overwinning was omdat hij nu weer wat geleerd heeft.

30 april 2016 om 17:28

Idd dan denk je toch echt op een verkeerde manier als voetballer. Vrij egoïstische opmerking. Teambelang staat altijd voorop. Zeg dan gewoon sorry jongens ik had een belabberde wedstrijd, wat gewoonweg kan. Probeer er niet iets positiefs van te maken.

30 april 2016 om 18:25

Dat zeker maar misschien ziet deze jongen het echt niet en deelt hij de liefde voor utrecht niet zoals andere. Tot een paar weken terug kende ik hem niet en zoveel zal hij bij Utrecht vast niet gespeeld hebben. Als hij heel de campagne van de beker niet als basisspeler heeft gespeeld dan was dit voor hem misschien geen echte finale. Zo'n speler kan door de wisseling de eerste weken met een andere instelling toeleven naar de finale.

Is Bednarek van nationaliteit veranderd tijdens het typen van dit artikel. Eerst een Tsjech en nu een Pool. Vind hem een prima keeper, die indruk maakte in de eerste weken. Dan ziet hij er eigenlijk veel minder sterk uit in de wedstrijd tegen Feyenoord, maar dat wordt nu natuurlijk uitvergroot, omdat het de bekerfinale is. Maar ik vind dat hij daarvoor zeer sterk speelde, dat hij de bekerfinale moet vergeten en dat hij de lijn moet doortrekken van de wedstrijden voor de bekerfinale, want ik vind dat hij daar gewoon zeer sterk speelde. Verder vind ik dat hij het niveau van Utrecht misschien kan halen als hij zich goed ontwikkeld, maar een club hoger dan Utrecht kan hij gewoon niet aan denk ik...

Alleen de finale ? hij maakte ook een fout bij de 2-1 van klaasen in de arena en de week daarna zat hij er twee keer naast tegen de graafschap. Oftewel een waardeloze keeper . Hij was niet voor niks 3e keeper bij twente die zelf ook niet goed in de keepers zit.

Nee utrecht snel afscheid nemen en een goede vervanger aantrekken voor ruiter .

30 april 2016 om 20:59

Ga je nu zeggen dat hij wat aan de doelpunten vd boeren had kunnen doen?

Als je een betere keeper wil worden moet je beginnen met je mentaliteit. Hij zegt dat hij de wedstrijd speelt met "het gevoel dat ik dolgraag een cruciale redding wilde maken". Dat is een verkeerde mentaliteit. Een keeper moet de wedstrijd ingaan met het gevoel de 0 te willen houden. Dat is zijn probleem en dat kon je in zijn eerste wedstrijd al zien. Hij maakte één aardige redding en was daar overduidelijk superblij mee, maar later in de wedstrijd laat hij zich te makkelijk passeren.

Wat dat betreft kan hij beter nog even naar Ruiter kijken. Die jongen staat altijd te keepen met het doel de 0 te houden, en niet om één wereldredding te maken.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren