Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Heerenveen-verdediger getipt bij ‘Rode Duivels’: ‘Waarom niet?’

Laatste update:

België heeft een ijzersterke nationale ploeg, maar voor bondscoach Roberto Martínez is het wel wat behelpen op de vleugels. Als het aan Reza Goochannejhad ligt wordt Stefano Marzo, zijn ploeggenoot bij sc Heerenveen, opgeroepen.

/

Goochannejhad speelde in België bij Sint-Truiden en Standard Luik en volgens hem zou Marzo het niveau wel aankunnen. “Stefano is uitstekend bezig. Als hij dat niveau kan aanhouden, zou ik niet weten waarom hij niet in aanmerking zou kunnen komen voor een selectie. Vorig jaar is Jordan Lukaku, die toen nog bij Oostende speelde, toch ook opgeroepen. Waarom Marzo van Heerenveen dan niet?”, aldus Reza in Het Belang van Limburg.

Marzo zelf weet nog niet of hij een eventuele uitnodiging accepteert. Hij is geboren in België, maar hij heeft Italiaans bloed door zijn aderen lopen. “Ik ben meer Belg dan Italiaan, maar toch zegt mijn gevoel Italië.”

Is Stefano Marzo goed genoeg voor België of Italië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die valt mij ook altijd positief op bij Heerenveen ja, heeft zich prima ontwikkeld de laatste seizoenen. Kan in de toekomst ook nog wel een stapje hogerop denk ik.

Italie gaat hij niet halen. Daar lopen genoeg goede spelers op de flanken. Belgie zou wellicht nog wel kunnen. Aangezien ze niet hele sterke backs hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren