Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Cambuur komt eindelijk met witte rook over eerste aanwinst

Laatste update:

SC Cambuur heeft donderdag de komst van Marco Tol aangekondigd. De 23-jarige centrale verdediger komt transfervrij over van FC Volendam en heeft zich voor drie seizoenen aan de Friese club verbonden. Tol is de eerste aanwinst van Cambuur voor komend seizoen, wanneer de noorderlingen weer op het hoogste niveau actief zijn.

Technisch manager Foeke Booy is blij met de eerste aanwinst. “We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we Marco al langer volgen en hem graag bij ons zien spelen. Hij past in het profiel van een centrale verdediger in onze manier van voetballen en hij heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring en is wat dat betreft ook klaar voor de volgende stap”, benadrukt hij op de clubsite.

Tol is afkomstig uit de jeugdopleiding van Volendam en speelde sinds september 2017 in het eerste elftal. In totaal speelde hij honderd officiële wedstrijden voor zijn club. Tol beschikte over een aflopend contract en wilde per se volgend seizoen in de Eredivisie spelen. De namen van sc Heerenveen en Heracles Almelo vielen, maar de voorbije weken leek het er al op dat hij zijn toekomst aan Cambuur zou verbinden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook Giovanni Troupee zou een aanbieding van Cambuur in beraad hebben, zo gaan de geruchten in Utrecht. Hij is transfervrij.

27 mei 2021 om 17:53

Troupee debuteerde veelbelovend en leek echt een groot talent. Is daarna heel erg weggevallen en bij ADO en Twente was het ook niet bijster bijzonder. Heb door die eerste periode bij ons wel een zwak voor hem dus ik hoop dat het bij jullie weer wat wordt !

27 mei 2021 om 18:21

Transfervrij een risico-arme gok lijkt mij? Zal qua salaris toch ook niet heel hoog inzetten?

27 mei 2021 om 18:27

Rikkkiee, inderdaad toen hij debuteerde en meer wedstrijden ging spelen dacht ik echt dat we een pareltje hadden op RB. Hij was in 2017 gewoon speler van het seizoen, terwijl we toen ook Haller,labyad, Ambract enz. hadden. Moet je nagaan en nu vertrekt hij via de achterdeur bij ons. Cambuur is een mooie club voor hem en ik hoop oprecht dat hij daar weer z'n talent kan laten zien.

Heb de kkd niet zo gevolgd om te zeggen of dit een goede aankoop is, maar zou op eerste hand nee zeggen.

Lijkt me hetzelfde verhaal als de eerste aankoop van Gae. Als je in de eredivisie wil blijven en je gaat je "versterken" met 1e divisiespelers, lijkt het me een heel moeilijk verhaal te worden. Armoedig ook.

27 mei 2021 om 18:48

Zij zullen ze beter bekeken hebben dan wij toch? Niet geschoten is altijd mis, Chadli, Mertens en Huntelaar speelden ook in de marge bij Agovv. AZ haalde De Zeeuw en Kromkamp ook op bij Go Ahead en draaiden zo mee, er zijn genoeg goede voorbeelden. Een andere omgeving en medespelers kan sommige spelers juist zó omhoog trekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren