Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Russische internationals moeten vrezen voor ontslag na knokpartijen

Laatste update:

De autoriteiten in Rusland doen onderzoek naar gewelddadig gedrag van Aleksandr Kokorin en Pavel Mamaev. De aanvaller en middenvelder van respectievelijk Zenit Sint-Petersburg en FK Krasnodar hebben onlangs in Moskou klappen uitgedeeld aan twee verschillende mannen. Krasnodar heeft al aangegeven dat men de intentie heeft de samenwerking met Mamaev te stoppen.

Op camerabeelden valt te zien dat de twee voetballers in een café in Moskou klappen uitdelen aan Denis Pak, een official van het Ministerie van Handel, nadat hij geklaagd had over het gedrag van het duo. Het tweetal gooide ook een stoel naar het hoofd van Pak, die nadien naar het ziekenhuis moest. De advocaat van Pak zegt dat de aanval deels raciaal gemotiveerd is.

Daarnaast hebben Kokorin en Mamaev, respectievelijk 48- en 15-voudig international van Rusland, taxichauffeur Olga Ushakova enkele klappen verkocht en ook dit incident wordt onderzocht. Naar verluidt is Zenit eveneens bezig om het contract met Kokorin te vernietigen. Het is niet de eerste keer dat het duo in opspraak is. In 2016 spendeerde het tweetal in Monaco 250.000 euro aan champagne na de uitschakeling op het EK, iets wat hen destijds een boete van hun club opleverde.

Zenit heeft dinsdag met een statement gereageerd op alle ophef: “We keuren de acties streng af. We wachten nog op de beoordeling van de autoriteiten, maar wij vinden dit werkelijk schokkend. We overwegen nu welke straf de club gaat uitdelen. Nu zijn wij en de fans vooral teleurgesteld in een van de meest getalenteerde voetballers van het land.”

Eind 2017 kwam Kokorin ook al negatief in het nieuws toen hij op Instagram een foto plaatste waarop hij te zien is met twee handpistolen. De aanvaller had ze destijds waarschijnlijk meegenomen om enkele vreugdeschoten te lossen bij het huwelijksfeest van Krylya Sovetov-aanvaller Alan Chochiev in Vladikavkaz, waarvoor Kokorin was uitgenodigd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach dit is buiten het veld gebeurt. Alhoewel de profs een voorbeeld functie hebben moeten ze niet al te zwaar gestraft worden.

9 oktober 2018 om 12:41

Ze moeten net zo zwaar gestraft worden als 'normale burgers. Een club of land kan daar evt nog wat bovenop zetten omdat ze inderdaad een voorbeeldfunctie hebben.

9 oktober 2018 om 13:11

Waarom straffen ? Laat die kemphanen en slachtoffers gewoon publiekelijk,prime time op tv de boel weer recht zetten als volwassen kerels. Dit soort akkefietjes kan je gewoon normaal oplossen,waarna iedereen weer verder kan. toch ?

9 oktober 2018 om 13:56

Want een geschil letterlijk uitvechten is volwassen? Ik vind dat juist het meest onvolwassen. Hij moet gewoon flink gestraft worden voor deze daden, maar wel gewoon via een rechter.

9 oktober 2018 om 13:59

Daarvoor is wat die twee hebben aangericht te crimineel voor. Dit los je enkel op met een mogelijke gevangenisstraf.

9 oktober 2018 om 12:41

Dus alles wat buiten het veld gebeurt moet je niet te zwaar aan tillen, wow! Juist keihard aanpakken dit gedrag.

9 oktober 2018 om 12:43

Als je buiten je werk een knokpartij hebt. Dan moeten ze je ook op werk ontslaan. Erg krom

9 oktober 2018 om 13:11

Die vergelijking is juist krom. Het klinkt misschien vermoeiend, maar een profclub heeft normen en waarden en als publiek figuur heb je daarmee een voorbeeldsfunctie. Met dit soort berichten komt Krasnodar zelf ook in negatief licht. Daarnaast, ik weet niet of ze hiervoor een strafblad krijgen, maar er zijn voorbeelden zat dat goedbetaalde werknemers door zulke incidenten worden ontslagen

9 oktober 2018 om 13:17

Niks erg krom joh, zijn genoeg andere functies te noemen waarbij je een formulier voor goed gedrag moet aanleveren om er uberhaupt daar te kunnen werken.
Buiten dat vind ik juist dat voetballers een voorbeeldfunctie op en naast het veld hebben, net als iedere andere bekendheid.

9 oktober 2018 om 13:31

Je kunt Mamaev en Kokorin vergelijken met Aliev en Milevskiy. Zeer talentvolle spelers, maar door hun slechte mentaliteit nooit de top spelers geworden die van ze werden verwacht. Het zou mij verbazen als een club überhaupt nog hun vingers branden aan die twee, want je haalt ondanks hun talent ook een boel ellende in huis.

9 oktober 2018 om 18:33

Bekijk de beelden maar eens. Met 5 tegen 1 een weerloze man, die duidelijk doodsangsten uitstaat, in mekaar slaan ... ik ken genoeg werkplaatsen waar als zo iets aan het licht komt, zelfs al is het buiten het werk, je niet meer welkom bent.

Die Kokorin is ondanks zn preststies wel een enorme idioot haha

9 oktober 2018 om 12:55

Welke prestaties? Is niet zo goed toch???

9 oktober 2018 om 13:15

Zie geregrld dat die scoort bij Zenit, viel me wel eens op, dacht dat t wel een redelijke speler was?

9 oktober 2018 om 13:37

Is hij ook wel, maar bovenal nooit zijn verwachtingen als topspits ingelost.

Het verbaast me niet dat Kokorin en Mamaev zich wederom misdragen. Zijn al bij meerdere incidenten, zowel samen als individueel, betrokken en lijken maar niet te leren van hun fouten. Ze mogen wat mij betreft dan ook wel een keer goed bestraft worden, want het lijkt erop dat deze twee nooit volwassen zullen worden.

9 oktober 2018 om 14:43

Trouwens 250k aan champagne, wat voor flessen koop je dan joh! Wel weer bizar dat ze er samen meerdere keren bij betrokken zijn

9 oktober 2018 om 16:10

Hele dure champagne flessen, maar ze verdienen allebei veel geld bij hun clubs, waardoor ze dat makkelijk kunnen betalen.

Ik heb de beelden gezien. En moet zeggen, wat een een ongelooflijke knuppels zijn deze 2. Dit was geen knokpartij maar een aanval. Meteen schorsen.

De 2 kneuzen van de Premier Liga laten weer eens van zich gelden. Allebei hun contracten vernietigen en uit het Russische voetbal verbannen.

Veel trainers verwijten hun spelers dat ze te weinig knokken.
Zijn er eindelijk eens twee.........

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren