Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rummenigge vol vertrouwen: ‘Hij gaat écht niet naar een andere Duitse club’

Laatste update:

De interlandloopbaan van Bastian Schweinsteiger kwam vrijdag officieel ten einde en zijn verblijf bij Manchester United zit er mogelijk ook op. Er gaan veel geruchten over de toekomst van de ervaren middenvelder, die in zijn eerste jaar in Engeland niet datgene bracht wat er van hem verwacht en gehoopt werd. De vraag is nu waar Schweini verder gaat, maar Duitsland lijkt uitgesloten.

/

Schweinsteigers oude club Bayern München heeft geen belangstelling en een andere club in de Bundesliga hoeft zich niet voor hem te melden. Althans, dat vermoeden spreekt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge zaterdag nadrukkelijk uit. “Bayern is zijn club en hij gaat écht niet naar een andere club in Duitsland”, zegt de preses van de recordkampioen. “Ik zou zeer verbaasd zijn als zoiets zou gebeuren.”

“Ik zie hem wel bij Manchester United blijven en een poging wagen hun doelen te verwezenlijken onder de nieuwe trainer. Misschien kan hij José Mourinho wel verrassen”, oppert Rummenigge. “Hoe dan ook heeft Bastian een geweldige loopbaan. Daar kan niemand iets aan veranderen”, denkt de Bayern-baas. Schweinsteigers contract op Old Trafford loopt nog twee seizoenen door.

Denk je dat Bastian Schweinsteiger bij Manchester United blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat er niet veel clubs interesse gaan hebben. Zijn salariseisen zullen niet mis zijn en vorig jaar was al duidelijk dat hij het tempo niet meer kan bijbenen.

MLS competitie zou een goede zijn voor hem

Schweini heeft nu wel een probleem. Verliet Bayern voor een avontuur bij Man U, maar nu moet ie daar weg. Wat nu? Terug naar Bayern is geen optie en naar een andere Duitse club ook niet. Blijven bij Man U of een andere Engelse topclub vast ook niet. Wil vast zelf bij een zo groot mogelijke club voetballen maar dat zal er niet inzitten, tenzij AC Milan of Napoli ofzo en als die maximum twee miljoen per jaar wil verdienen. Anders wordt het MLS ofzo.

Als je er over nadenkt is dit bijzonderlijk pijnlijk voor Schweini..

Zou een stunt zijn als hij naar 1860 gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren