Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Room en Sturing balen van actie Isimat-Mirin na nieuwe nederlaag Vitesse

Laatste update:

Vitesse verloor zaterdagavond ondanks een prima start van Heracles Almelo (3-2) en met die nieuwe 'nulpunter' is de kans op degradatie weer een stukje groter geworden. Aanvoerder Eloy Room staat na afloop van het duel op Erve Asito verslaggever Pascal Kamperman van ESPN te woord en baalt van de rode kaart van Nicolas Isimat-Mirin. Na zijn aftocht gaf Vitesse het duel uit handen.

"Begin jij maar...", verzucht de goalie. "Ik denk dat er niets aan de hand was. We begonnen de wedstrijd goed en maakten twee goede doelpunten. De rode kaart was het kantelpunt". vindt Room. Vitesse pakte dankzij een kopbal van Kacper Kozlowski en een heerlijke streep van Melle Meulensteen een 0-2 voorsprong.

Jordy Bruijn maakte er na een half uur 1-2 van, maar dat veranderde niet veel aan het spelbeeld. Vitesse bleef de bovenliggende partij en de aanval zoeken. Vlak voor rust dupeerde aanvoerder Isimat-Mirin zijn ploeg door op de middenlijn het shirt van Jizz Hornkamp vast te pakken. De spits ging liggen en Bas Nijhuis toonde de Vitesse-verdediger zijn tweede gele kaart van de avond.

Na rust ging het vervolgens helemaal mis door twee treffers van Hornkamp. De achterstand op plek 16, aan het einde van het seizoen goed voor de Keuken Kampioen Play-Offs, bedraagt zes punten. Room is niet blij met Isimat-Mirin. "Dit is niet wat we in deze fase nodig hebben. Hij weet ook dat hij fout zit. Maar ja, het helpt het team natuurlijk niet. Anderen moeten meer gas geven. Maar dit was heel lastig. We begonnen goed, maar de rode kaart was het kantelpunt", baalt Room.

Concurrent RKC wist vrijdag af te rekenen met NEC (2-0), waardoor de als zestiende geplaatste Waalwijkers nu liefst zes punten meer hebben dan Vitesse. Toch probeert Room er vooral de goede kanten uit te lichten. "We begonnen gewoon heel goed, dus daar zijn aanknopingspunten. De rode kaart heeft ons de wedstrijd gekost, maar we moeten ons vasthouden aan de eerste helft. De volgende thuiswedstrijd, tegen FC Volendam, is heel belangrijk."

Vitesse neemt het volgende week op tegen Volendam, dat net als Vitesse twaalf punten heeft en dreigt rechtstreeks te degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie. Na dat duel staat de uitwedstrijd tegen nummer vijftien Excelsior op het programma. Op het oog volgen dus cruciale weken voor de Gelderlanders. "Die dingen ("domme rode kaarten", red.) moeten we gewoon niet hebben. We spelen goed en nu moeten we die punten gaan halen. Vanavond was het zonde dat het zo snel voorbij was."

Edward Sturing


"We speelden goed, maar na de rode kaart glipt de wedstrijd uit je handen", analyseert Vitesse-trainer Edward Sturing. "Hij doet het niet expres natuurlijk. Hij (Isimat-Mirin, red.) pakt twee gele kaarten en moet het veld af. Dan wordt de wedstrijd omgedraaid. We hadden controle en speelden prima, dan kom je met tien man te staan... Dit is heel zuur. Het is dom en dat weet hij zelf ook. Hij is schuldbewust en zit stuk in de kleedkamer. Dit gebeurt in het voetbal, maar als je kijkt naar onze situatie is dit wel heel zuur natuurlijk."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een slappe reacties, sorry hoor. Komt totaal niet over alsof ze er echt van balen en het gewoon een domme actie noemen. 2 hele domme gele kaarten, waarvan de eerste nog discutabel is trouwens.

11 februari 2024 om 00:49

Isimat kan niet meer mee komen lijkt.
Deze wedstrijd was wel heel slecht van hem.

Isimat is daar ook wel heel er dom. De eerste gele kaart is een naai actie van die Heracles speler maar als Isimat zijnde is het met al geel op zak wel heel erg dom om zo’n overtreding te maken.

11 februari 2024 om 00:03

Kleine kanttekening: het stond 1-2 op het moment dat Isimat rood kreeg.

11 februari 2024 om 11:04

Wanneer je een hele helft of zelfs meer met een man minder speelt wordt het gewoon heel zwaar. Laatste kwartier kan niemand het meer belopen. Bij geen enkel team.

Kom op man, in deze fase is zo'n kans op 3 punten heilig, dan doet notabene je aanvoerder dit op de middenlijn en kom je met zulke lauwe reacties? Stoom uit de oren had er moeten komen, ja ook voor de camera, iets met water aan de lippen... en dan ben ik niet eens geen Vitesse supporter.

11 februari 2024 om 08:28

Dat is wat ik het hele seizoen al mis bij Vitesse… gif!

Er liggen 3 wedstrijden voor je , panklaar, om punten te gaan pakken. GAE thuis, Heracles uit en Volendam thuis. Ok, die 1e verlies je. Dan MOET er worden gewonnen, want je bent op sterven na dood. Je staat ineens met 0-2 voor!!! Vervolgens verlies je hem alsnog. Dan kan je blijven praten over neuzen dezelfde kant op, gif en vuur en alles geven en bla-bla....maar dan zit het er gewoon niet in. Met winst op zak speel je een lekkere wedstrijd tegen Volendam. Nu zit er gewoon weer pap in de benen. Al win je hem...na-competitie lijkt me het hoogst haalbare.

11 februari 2024 om 11:20

Nacompetitie geeft ook valse hoop… ik hoorde van de week ergens op een podcast voorbij komen dat de afgelopen jaren in 90% van de gevallen de eredivisionist alsnog degradeert via de nacompetitie. Je speelt dan tegen ploegen die niets te verliezen hebben en vrijuit kunnen spelen. Daarnaast is de KKD bovenin goed vertegenwoordigd met een WillemII, Roda, ADO en de Graafschap. Daar zie ik Vitesse echt niet van winnen.

11 februari 2024 om 11:36

ADO gaat samen met Willem II direct promoveren, die komt Vitesse gelukkig voor hen niet tegen als ze de nacompetitie halen.

11 februari 2024 om 12:15

Ik deel je mening. Ben er ook bang voor. De laatste keer nacompetitie was het voetbal ook niet best. Maar er waren wel een paar gasten die een 'boef' konden zijn in het veld. Zelfs 'gekke' Paulo Rink was toen een meerwaarde.

11 februari 2024 om 13:47

Het is inderdaad veel te gezapig. Zo’n Isimat moet toch helemaal verrot worden gescholden door zijn trainer en teamgenoten? Je moet toch alles uit de kast halen om minimaal een gelijkspel uit het vuur te slepen? Dan maar vies spel en theater, als je maar punten pakt. Niets van dit alles. Ze staan elkaar maar een beetje lief aan te staren en #happylife foto’s met elkaar te delen op insta en facebook. Dit mag je Sturing ook aanrekenen, hij krijgt de boel niet op scherp, terwijl hij zelf wel een boef was vroeger…

Verdediging zo lek als een mandje… weinig productie vanuit de huidige jeugd die de kans krijgen. Enzo Cornelissen….. komt overal te kort zit geen pit in, overal te laat….synoniem van degradatie type spelers zoals hij. Oroz en isimat is het niveau van de 2de divisie man wat een duo zeg abnormaal. Hendriks terug naar zijn eigen club zal hem geen reet schelen wanneer ons mooie club gaat degraderen. Giovanni van zwem is misselijk gespeeld tegen Almere city blijft hoe dan ook kansen krijgen. Aanvallers voorin bij de tegenstanders scoren bijna allemaal zonder mandekking, verdediging die alleen de bal volgen en geen man of de zone in de gaten houden. Net stelletje amateurs achterin. TIJD VOOR VERS BLOED DIE ALLES GEVEN.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren