Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo gaf schoorvoetend hele selectie iMacs na desastreus moment

Laatste update:

Massimiliano Allegri hield van discipline toen hij de leiding had bij Juventus, vertelt Wojciech Szczesny bij Foot Truck. De voormalig trainer hanteerde bij de Italiaanse grootmacht de regel dat, als een speler een rode kaart had gekregen, hij de rest van de selectie en de staf een cadeau moest schenken als een soort excuus. Szczesny geeft aan dat Ronaldo gul was nadat de Portugees rood kreeg in het Champions League-duel met Valencia (0-2 winst) in september 2018.

Ronaldo maakte medio 2018 de overstap van Real Madrid naar Juventus en debuteerde in het Mestalla voor la Vecchia Signora in de Champions League. Na 29 minuten kreeg de superster een rode kaart van scheidsrechter Felix Brych na een ruzie met Jeison Murillo. Na lang aanhouden van de selectie en de technische staf besloot Ronaldo na twee maanden alsnog de selectie van Juventus te trakteren op Apple iMacs, zo geeft Szczesny aan.

"We zijn allemaal in het bezit van iMac door Ronaldo. Het duurde erg lang, omdat hij de rode kaart niet kon verwerken. Hij beweerde dat hij niets fout had gedaan. Het kostte hem wat, ook ongeveer twee maanden ruzie, maar hij gaf ons allemaal schoorvoetend toch een iMac", lacht de doelman, die zelf ook cadeau's moest uitdelen. Allegri hanteerde namelijk ook de regel dat een speler moest trakteren als hij te laat op de training was, zoals een keer het geval was bij de Poolse sluitpost.

"Ik werd op een dinsdagochtend wakker. Toen besefte ik dat het woensdag was", lacht Szczesny. "Op woensdag was de training altijd om elf uur. De trainer belde me op en vroeg waar ik was. Hij zei dat iedereen al aanwezig was. Wojciech, iedereen is er. De training gaat zo beginnen", memoreert de keeper de woorden van de Italiaanse oefenmeester.

Szczesny was uiteindelijk een halfuur te laat bij Juventus. "Het lukte me nog wel om deel te nemen aan de training, omdat we altijd een uur vóór de training bij de club moeten zijn. Maar de jongens zeiden al meteen: we gaan cadeau's krijgen! Ik heb onderhandeld over de prijs en heb uiteindelijk koptelefoons voor iedereen gekocht", besluit Szczesny.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dit zal geen populaire mening zijn, maar dit soort verspilling vind ik heel ergerlijk. Prima als mensen veel geld hebben, maar een imac, waar de helft van de selectie absoluut geen behoefte aan heeft? Wat een spilzucht. Stel dan een regel in dat je na een rode kaart namens de selectie geld weg moet geven aan mensen of organisaties die het goed kunnen gebruiken. Dit soort decadente onzin kan ik niet waarderen.

29 maart 2020 om 11:08

Ze geven al miljoenen per jaar weg aan een goed doel, niet alles hoeft in het teken te staan van sponsoren van anderen. Het gaat meer om het gebaar en groepsgevoel dan om de inhoud. Daarbij zullen al die cadeaus echt wel een nuttige bestemming krijgen, mochten de profs ze zelf niet willen houden dan komen ze via via wel bij een gelukkige eigenaar terecht.

Overigens; op amateur niveau moesten wij altijd de selectie op bier trakteren na de wedstrijd, hadden wij dat dan ook maar moeten overmaken naar een goed doel?

29 maart 2020 om 11:24

Sorry hoor, maar wil je een rondje geven in de kroeg nou echt vergelijken met (met tegenzin!) iedereen een imac geven? Als Ronaldo een rondje geeft vind ik het ook prima. Neem ze wat mij part mee voor een groepsreisje naar Mallorca. Dat versterkt de band, inderdaad. Waar ik me aan stoor is deze excessen, dit belachelijk, ondoordachte consumentisme. Mensen die door de bergen van goud dingen wat mij betreft niet meer op waarde kunnen schatten.

29 maart 2020 om 11:35

Nee lekker allemaal op een tripje gaan, wat een ontzettend verpesten van het milieu is dat zeg. Alsof voetballers dat wel nodig hebben Jij hebt dan neem ik aan in huis enkel functionele zaken toch? Geen leuke dingen voor de heb je met overdreven consumentisme op jouw niveau.

29 maart 2020 om 11:37

Hou toch op man. Altijd maar voor hun bepalen waar het geld heen moet. Ronaldo geeft al een groot percentage vab zijn loon aan goeie doelen. Gaat langs minderbedeelde kinderen. En is nooit iemand vergeten die hem vroeger geholpen heeft toen ie niks had. En wat doe jij? Al zal ie morgen 30 pleziervrouwen voor een jaar huren. Hij heeft keihard gewerkt om er te komen.

29 maart 2020 om 11:43

Ik bepaal niet waar zijn geld heen moet. Ik heb een mening over waar ik vind dat zijn geld Niet heen moet - 20 imacs die gaan verstoffen. Ik zeg nergens dat ik vind dat Ronaldo al z'n geld verkwist en nooit goede dingen doet. Ik vind dit voorval nergens op slaan.

29 maart 2020 om 12:02

Ronaldo zijn rondje Imacs aan de selectie is in verhouding met zijn poetemonnee voor hem nog minder dan een rondje in de kroeg voor de meeste. Hij heeft het geld helemaal zelf verdient, mensen moeten niet zeiken als iemand veel geld verdiend en bepalen wat anderen met hun geld doen, in verhouding met jouw salaris is er ook iemand op de wereld die daar 1% van heeft, dus nu moeten jij en al je europese geldverdieners allemaal geld geven aan stichtingen en goede doelen? Nah

29 maart 2020 om 12:12

@aubaarsenal, Als ik op een (verhoudingsgewijs) zelfde onverantwoordelijk manier met mijn geld omga mogen mensen mij daar ook op aanspreken. Ik pleit niet voor inkomensgelijkheid. Maar ik pleit wel voor bewust en verantwoordelijk met je geld omgaan.overigens ben ik van mening dat het gros van de Nederlanders genoeg geld heeft om een deel weg te geven aan goede doelen, en dat zou moeten doen, ja. Maar dat staat hier los van.

29 maart 2020 om 12:14

Ik snap JJvH91 wel, al die spelers die een iMac kregen, hadden daarvoor waarschijnlijk al heel goede computers en consoles, wat moet je dan met een extra iMac? Geef dan een fles whisky van 3000 euro de fles. Denk dat het bedrag niet zozeer het probleem is, maar wel de nutteloze verspilling.

29 maart 2020 om 12:25

Ronaldo die zijn professionele collega's whisky gaat geven? In wat voor wereld leef jij.

29 maart 2020 om 12:36

Zijn professionele collegas? Wat is je punt? Dat er alcohol in zit? Die mensen hebben nooit een dag vrij of vakantie? Je hoeft een fles whisky niet te atten hoor..

29 maart 2020 om 12:59

Jjvh91,de vergelijking slaat op de spilzucht. Ik word zelf een beetje moe van de tendens dat profvoetballers met veel geld alleen nog geld mogen uitgeven aan primaire levensbehoeften of aan goede doelen. Maar kopen ze een duur wagenpark, of ze geven de selectie een Imac nadat ze een rode kaart hebben ontvangen, is dan belachelijk.uit deze tekst maak ik op dat hij schoorvoetend die Imacs heeft gekocht, omdat hij niet over de rode kaart heen kon komen en dat in zijn ogen onterecht was. Dat staat los van het cadeau en ook los van de vraag of hij dat met veel plezier heeft ingekocht en weggegeven. Je legt hier verbanden die niet voor de hand liggend zijn om je standpunt te versterken.

29 maart 2020 om 13:18

Misschien gebruikt iedereen wel de iMac to the Max... je mening is nu wel duidelijk alleen delen velen die niet... niks aan de hand.. volgende artikel

29 maart 2020 om 13:22

@jomar3, nogmaals, ik vind het geen probleem dat mensen veel geld hebben. Ik acht het alleen onwaarschijnlijk dat Ronaldo het bijzonder leuk vond die computers te kopen (of hij dat uberhaupt persoonlijk gedaan heeft), en dat zijn medespelers echt op een imac zaten te wachten. Mocht dat wel zo zijn slik ik met alle liefde mijn woorden in. Dat ik voetballers al hun luxe wil ontzeggen is een standpunt dat ik niet inneem maar waarvan je niet de eerste bent om het me toe te schrijven.

29 maart 2020 om 13:54

@wiebe0511: Sorry, maar wat een onzin. Ja, hij krijgt een hoog salaris en ja het is marktwerking. Maar verdient een voetballer dit ook? Dan vraag ik mij toch af wat de maatschappelijke waarde iemand als C. Ronaldo heeft? En zijn giften zijn natuurlijk best wel hypocriet. Eerst via belastingconstructies onttrekken aan maatschappelijk bijdragen om vervolgens een deel hiervan als filantroop weg te geven aan een "goed doel". Alsof werkethiek in speciale gevallen enorm beloond moeten worden en in de beroepen die daadwerkelijk bijdragen, zorg, politie, brandweer etcetera dit totaal niet beloond wordenhou toch op. En get real

30 maart 2020 om 11:48

Wellicht begrijp ik(we)je betoog dan verkeerd, het insinueert in ieder geval iets anders.

29 maart 2020 om 11:19

Jjvh91,we kunnen ook eens beginnen met niet bashen op supersterren en eens naar onszelf kijken.betaal jij in de appie wel eens voor iemand die amper geld heeft? vast niet maar als we met ze allen delen is niemand arm meer en is het probleem opgelost. Heel makkelijk om te bashen op mensen die succesvol zijn terwijl je ook naar jezelf kan kijken. Zolang we dat niet doen maakt het niet uit of een rijk iemand eens wat doneert want we moeten het allemaal samen doen om het probleem op te lossen.

29 maart 2020 om 11:27

Ten eerste: het gaat me om het blinde verkwisten. Als hij iets koopt waar hij en zijn ploeggenoten echt waarde aan hechten, prima. Ten tweede: nee, ik heb nog nooit in de appie voor iemand betaald, maar zo'n situatie heeft zich ook nooit voorgedaan. Wel geef ik 20% van m'n inkomen weg via Givewell, zou ik je ook van harte aanraden. Ik kijk naar mezelf en doe wat ik kan.

29 maart 2020 om 11:38

Kijk dan ook gewoon naar jezelf en laat andere mensen zelf lekker beslissen wat ze doen met hun geld. We moeten niet vergeten dat het geld is dat zij verdienen. Van de zotte dat je mee wil praten over de bestemming van netto verdiend geld van anderen.

29 maart 2020 om 11:46

ik wil niet 'meepraten', ik heb er een mening over. Ik heb niet de illusie dat Ronaldo wakker ligt van mijn mening, echt niet. Wat ik van de zotte vind is imacs kopen voor een groep milionairs die daar totaal geen behoefte aan hebben.

29 maart 2020 om 12:19

En jij bepaalt eventjes gewoon of deze groep miljonairs wel of geen behoefte hebben aan zo’n iMac?

Deze miljonairs zijn daarnaast al lang financieel onafhankelijk. Betekent het dan ook dat het van de zotte is dat ze nog steeds miljoenen krijgen uitbetaald?

Weet je wat pas van de zotte is? Mensen zoals jij die even denken anderen te kunnen overtuigen van wat wel en niet goed is. Laat gewoon gaan joh.

29 maart 2020 om 12:30

@ryjuu, zucht. Nee, dat bepaal ik niet. Het zou inderdaad heel goed kunnen dat al deze mensen nog geen computer hebben, er nog niet aan toegekomen zijn er een te kopen, en hier allemaal ont-zet-tend blij mee zijn. Ik zou het fijn vinden als mensen beter nadenken over de keuzes die ze maken in het leven. Ik heb daar een mening over, als je het daar niet mee eens bent: "laat gewoon gaan, joh".

29 maart 2020 om 13:30

@jjvh91, De meeste mensen willen wel een Imac, spelers kunnen hem zo weggeven. Het gaat gewoon een beetje om de humor dat zo speler het geeft. Het is niet dat hij een of ander lelijk beeld van 2000 euro laat maken waar je niks mee kan. Er zijn toch genoeg mensen die hun kerstpakket of iets dergelijks weggeven. Met een Imac kan je altijd wel iemand blij maken, al is het het achternichtje van je vrouw ofzo. Of doneer het aan een school in je geboortedorp.

29 maart 2020 om 13:53

Volgens mij vindt iedereen het wel leuk om iets kado te krijgen ongeacht of degene het wel of niet kan veroorloven om het zelf te kopen of wel of niet nodig heeft. Het gaat om het gebaar dat je iemand blij kan maken met iets. Ja er zijn meerdere manieren om mensen blij te maken. Maar hij kiest voor deze manier. Dus dat jij het als verspilling en het blind verkwasten vind, prima. Maar ga alsjeblieft niet de moraalridder uithangen.

29 maart 2020 om 12:30

Hier gaan we weer. Altijd van sporters hopen dat ze het goede doel moeten steunen. Zei het gisteren ook al tegen iemand: ga naar de overheid en ga daar je verhaal doen.

29 maart 2020 om 12:32

@millonario, dit heeft niets met sporters te maken. Ik hoop van iedereen dat ze goede keuzes maken. Er zijn alleen minder artikelen op deze site over slagers en timmermannen.

29 maart 2020 om 17:03

Haha, zo grappig. Je weet best wel wat ik bedoel. Stop gewoon met die morele nonsens altijd, het leidt nergens naartoe.

29 maart 2020 om 13:19

Zullen we eens jou huis doorzoeken op verspilling jongen. Hun geld, hun regels. En als jij zelf maar ook een verspilling hebt dan ben je hypocriet.

29 maart 2020 om 15:01

@jjvh91, Dit is bij mij inderdaad geen populaire mening, maar ervaar dit eerder als links populistische propaganda. Als deze regel helpt om het te laat komen en het aantal rode kaarten terug dringt doordat er een stukje bewustwording optreed, bereikt het zijn doel. Probeer hier alstublieft geen politieke site van te maken, daarvoor zijn er genoeg andere sites.

29 maart 2020 om 15:15

Ja hoor. Links wil ik je meegeven, populistisch en propaganda zou ik nog maar even opzoeken als ik jou was. Als Voetbalzone hier een artikel aan wijdt staat het mij vrij er op een dergelijke manier op te reageren, ik maak hier geen politieke site van. Nogmaals: de regel en het resultaat binnen de selectie van Juve vind ik prima. Ronaldo's invulling ervan vind ik twijfelachtig.

29 maart 2020 om 15:45

Aangezien het niet helemaal duidelijk is: Propanganda is een vorm van communicatie waarbij door de belanghebbende partij wordt getracht aanhangers voor haar gedachtegoed te winnen door het bespelen van de publieke opinie, polpulistisch hieraan toevoegend: is een manier van politiek bedrijven, waarin de centrale tegenstelling die tussen "het volk" en "de elite" is. In mijn beleving gaat het artikel over de manier van straffen van Juve en dat Ronaldo hier (schoorvoetend) aan heeft voldaan en het dus een effect met zich meebrengt. Een Waarde oordeel over hoe iemand met hoge inkomsten zijn geld uitgeeft vind ik persoonlijk meer thuishoren op het SP partijcongres.

29 maart 2020 om 15:57

Dank, maar aangezien het niet helemaal duidelijk is: Ik suggereerde je die termen op te zoeken omdat je ten onrechte leek te denken dat ze op mijn reactie van toepassing waren. De nieuwswaarde zit 1/ in Ronaldo's terughoudendheid en 2/ de wijze waarin hij invulling heeft gegeven aan die regel - een rondje geven aan je teamgenoten is immers bij FC knudde ook gebruikelijk en dus niet zo interessant. Dat ik daar op reageer ligt dus in de lijn der verwachting.daarnast: ik geef een waardeoordeel, maar dat heeft niet primair met zijn hoge inkomsten te maken. Iedereen kan keuzes maken waar ik het mee oneens ben.

29 maart 2020 om 15:48

Hoe meer geld ze uitgeven, hoe meer geld ze terug de economie inpompen. Niet dat het mijn zaak is, maar ik vind het niet bepaald “erg”

Het zou leuker zijn geweest als Ronaldo uit een zak met marsjes en twixjes had uitgedeeld. Of zo'n multipack met zakjes chips: paprika, gewone en bolognese.

29 maart 2020 om 11:05

Dat mag tegenwoordig niet meer he, alleen nog maar gezonde snacks, het liefst zelf gemaakt in de vorm van een dier ofzo... Hij zou idd wel meteen de held van het elftal zijn. ;p

29 maart 2020 om 11:17

Er was vroeger ook al altijd 1 klasgenootje die dan trakteerde op een spies met komkommer, tomaat en appel. Dat waren de minst bezochte feestjes.

29 maart 2020 om 11:51

Van wie mag dat niet meer?

29 maart 2020 om 13:34

Steeds meer basisscholen hebben een soort gezondheidsbeleid die kinderen verbied om zaken als chips te trakteren. En als het niet wordt verboden wordt het in ieder geval wel ontmoedigd.

29 maart 2020 om 12:15

Hahahaha ik ging oprecht helemaal stuk hier op de bank. Dit is de leukste reactie die ik hier ooit gelezen heb. Dank je wel voor een goed begin van m’n zondag.

Ik zou juist een afgrijselijke roze sleutelhanger uitdelen met een lelijke foto van jezelf. Kan iedereen aan je denken terwijl diegene de sleutel in het contactslot van de peperdure auto steekt.

29 maart 2020 om 12:14

Of een replica van die buste van hem die bij dat vliegveld stond. Dat was geniaal geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren