Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Romano draait 180 graden: ‘eerste aanwinst Chelsea’ gaat plotseling naar PSG

Maandag, 5 juni 2023 om 11:27Guy Habets

Manuel Ugarte speelt vanaf komend seizoen niet voor Chelsea, maar voor Paris Saint-Germain. Dat nieuws wordt maandagochtend gebracht door L'Équipe en Fabrizio Romano. De transferexpert was er afgelopen weekend, net als diverse Portugese media, nog van overtuigd dat Ugarte naar Stamford Bridge zou verkassen. Dat lijkt nu dus van de baan.

Dit weekend werd door diverse media in Portugal én Romano gemeld dat Ugarte, een 22-jarige controleur van Sporting Portugal, voor tenminste zestig miljoen euro naar Chelsea zou gaan. De Uruguayaan zou in West-Londen de eerste zomeraanwinst worden voor Mauricio Pochettino. Daar is Romano nu op teruggekomen. De Italiaanse transfermarktexpert schrijft maandag dat Chelsea uit de race is gestapt omdat het niet aan de financiële eisen van Sporting en Ugarte wilde voldoen.

PSG heeft daar geen enkele moeite mee. De Parijzenaars gaan de gelimiteerde afkoopsom in het contract van Ugarte, die zestig miljoen euro bedraagt, zonder problemen aftikken en zijn ook bereid om de middenvelder een mooi contract voor te schotelen. De talentvolle Uruguayaan werd de afgelopen twee seizoenen als een van de beste verdedigende middenvelders van de Portugese competitie gezien en kwam in die jaren tot 56 wedstrijden voor Sporting, waarin hij vooral opviel door zijn tomeloze inzet en aantal balheroveringen.

Chelsea schakelt door
Ondertussen heeft Chelsea alweer een nieuw doelwit op het oog om het middenveld te versterken. The Blues zien in Moisés Caicedo, de verdedigende middenvelder van Brighton & Hove Albion, een speler die aan de selectie toegevoegd moet worden. De Ecuadoriaan is 21 jaar oud, moet volgens het gerenommeerde Transfermarkt ook zo'n zestig miljoen euro gaan kosten en kwam dit seizoen in 37 Premier League-wedstrijden in actie voor the Seagulls.Gerelateerd

Meer sportnieuws

59 reacties (laatste reactie door glennn)

Aan de ene kant heel fijn dat Chelsea zich niet laat verleiden om meer te betalen dan wat we zien als het logische bedrag. De geboden 200K per week van PSG zou Ugarte 1 van de grootverdieners maken bij Chelsea en het lijkt me logisch dat we daar niet in mee gaan.

Aan de andere kant vind ik dit een klap in het gezicht van Pochettino, die officieel nog moet beginnen met werken, maar specifiek gevraagd heeft om deze speler en dus zijn eerste en enige vereiste speler al niet ziet komen. In de tijd van Emenalo als Technisch Directeur gebeurde dit ook regelmatig en dat heeft ons uiteindelijk keer op keer titels en coaches gekost.

Uiteindelijk moeten we eerlijk zijn en erkennen dat de kans dat deze transfer succesvol afgerond zou worden met de dag kleiner werd. PSG was niet van plan om een speler te verliezen aan Chelsea. Dit is hun revanche voor de incompetentie die Chelsea heeft laten zien bij het afronden van de transfer van Ziyech. Als je zo gebrand bent om iemand een hak te zetten dat je zonder te verblikken of te verblozen je aangeboden salaris verdubbeld, zoals PSG nu gedaan heeft, dan is het voor Chelsea een verloren gevecht.

5 juni 2023 om 11:52

Zou PSG Ziyech nog willen halen denk je?

5 juni 2023 om 11:55

Misschien als leenspeler, maar aangezien ze in januari al niet wilde betalen voor hem en ze op de laatste dag van de transfermarkt pas hun interesse kenbaar maakten denk ik niet dat Ziyech heel hoog op de lijst stond en aankomende zomer zal staan daar in Parijs.

5 juni 2023 om 11:57

Ik denk persoonlijk dat PSG niet gaat komen voor Ziyech. De vorige deal ging over een verhuurperiode en als we Fabrizio Romano mogen geloven is het een kwestie van tijd voordat Asensio gepresenteerd gaat worden als nieuwe rechtervleugelaanvaller.

5 juni 2023 om 12:12

Ze hebben inmiddels Asensio aangekocht voor dezelfde positie, dus de kans is erg klein gok ik zo.

5 juni 2023 om 12:02

Alsof Chelsea ooit heeft gekeken naar uitgaven etc kijk alleen al afgelopen transferperiode.
Koste wat kost Mudryk willen halen en zit nu op de bank alleen dat die niet naar Arsenal zou gaan wat een grap gewoon die carriere van die jongen kapot gemaakt vanwege jaloezie.
Had en heb nog steeds geloof in Mudryk alleen bij Chelsea zal dat hem niet gaan worden.

5 juni 2023 om 12:12

Dus als ze het nu doen is het ook niet goed? Je reageert een beetje alsof je het schuim in de mondhoeken hebt staan.. Het zou zomaar kunnen dat ze in Mudryk een fantastisch talent zien en dat Arsenal er wellicht niet zo veel mee te maken heeft/had?

Jullie zijn de enige die denken dat Arsenal ook maar een seconde in de gedachten is gekomen op het moment dat ze een Mudryk konden krijgen..

5 juni 2023 om 12:26

Je zei het gister nog dat je er niet helemaal zeker van was omdat PSG geïnteresseerd zou zijn. & vervolgens de volgende de dag dat hij akkoord bereikt met PSG!

5 juni 2023 om 12:44

Klopt ja, ik was er niet zeker op en nu is duidelijk geworden dat dat voorgevoel helemaal klopte. Helaas.

5 juni 2023 om 12:36

Ik denk sowieso dat Chelsea even heel goed moet gaan orienteren met Pochettino wat er nou precies bij moet komen. Dat bulkbeleid van het afgelopen jaar en de gevolgen daarvan verdekken natuurlijk wel wat de aanwezige kwaliteiten in de ploeg zijn. Enzo Fernandez bijvoorbeeld heeft statistisch best een aardig halfjaar gedraaid. Niet een 100 miljoen euro half goed jaar, maar daar kun je verder prima mee aankomen in het nieuwe seizoen.

Ze hebben met Mendy, Koulibaly, Chillwell, James, Kante, Fernandez, Kovacic en in mindere mate Sterling spelers waar je veel kanten mee op kunt. Puur van het oogpunt van transfers ligt het probleem vooral voorin. Daarnaast heeft het ook meer karakter nodig op het middenveld. Er is daar niet echt leiding. Fernandez is daar veel te onervaren voor, Kante is gewoon dat type niet, Kovacic heeft dat ook niet echt.

5 juni 2023 om 12:47

Waar denk je dat Pochettino en Chelsea al vanaf eind april mee bezig zijn geweest? Het inschatten van de selectie hoeft geen jaar te duren! Van de spelers die jij noemt verwacht ik dat niet meer dan 3 spelers volgend seizoen nog bij de club zijn of in de basis zullen spelen!

5 juni 2023 om 13:00

Kante en Kovacic gaan waarschijnlijk vertrekken net als Mount, loftus Cheek en Gallagher.
Middenveld word wel heel krap zo.

5 juni 2023 om 13:34

Pochettino en zijn staff weten vaak al redelijk snel wie zij weg willen hebben en waar eventueel specifiek versterkt moet worden kan ik je zeggen. Hij weet vaak wel wat hij wilt en met Chelsea zit hij nu wel bij een team waar het beter mogelijk is om te bouwen met jonge energieke spelers. De keerzijde is dat er geen smoesjes zijn en dat er dus ook veel meer druk zal zijn terwijl hij al een soort van 0-1 achterstaat bij de fans gezien zijn verleden.

5 juni 2023 om 15:43

Hoe weten we dat dit de eerste en enige speler was die pochettino gevraagd zou hebben?

5 juni 2023 om 15:46

Niet zeker, maar dat zijn de berichten. Aangezien ze me niet toelaten in de bestuurskamer weten we het niet zeker. Was het maar zo'n feest.. Echter wisten dezelfde bronnen die dit wisten te melden ook te melden dat Ugarte naar Chelsea nog zeker niet rond was, daar hebben zij gelijk in gekregen daarom zijn er zeker mensen te vinden die betrouwbare informatie hebben.

5 juni 2023 om 20:02

Ah dus iemand had iets goed, en dan zal alles wel kloppen wat ze zeggen? Al die pruts journalisten en kenners hebben het soms goed en soms fout. Het zo feitelijk brengen lijkt me in ieder geval geen goed idee.

5 juni 2023 om 20:07

Mij lijkt het overigens veel logischer als chelsea op zoek is geweest naar iemand die bereid is te proberen zoveel mogelijk met het huidige materiaal te doen. Want daar is enorm veel geld aan uitgegeven, liggen vaak lang vast, en zouden best wat potentie moeten hebben.

Betere keuze voor PSG dan Sangare waar ze ook mee in verband werden gebracht. Zie Sangare eerder naar de middenmoot PL gaan die ook makkelijk 30-35 miljoen kunnen aftikken voor hem

Nou, lekker begin voor Poch. Dan maar Caiceido en/of Lavia vind ik prima

5 juni 2023 om 11:41

Voor Pochettino is dit al de tweede tegenslag. Mount zal ook (waarschijnlijk) gaan vertrekken en Pochettino wilde hem er eigenlijk ten alle kosten bij houden. 0 uit 2 voor Pochettino..

5 juni 2023 om 12:38

Toch gaat Mount niet het verschil tussen wel of geen resultaat zijn. De grote vraag is vooral of Chelsea de disbalans in de selectie weet weg te werken. Dat Football Manager-beleid moet afgelopen zijn, want zo bouw je geen collectief. Het is dus zaak dat Pochettino op z'n strepen kan staan en weet hoe de problemen aangepakt moeten worden.

5 juni 2023 om 12:50

Lees overal dat Caicedo als voorwaarde heeft om CL te spelen. Met Lavia heb je nog te maken met Man City die een terugkoop optie hebben. Het lijkt dat Arsenal vol voor Rice gaat. Caicedo heeft wel een voorkeur voor Arsenal volgens de betrouwbare journalisten

5 juni 2023 om 13:37

Zal jammer zijn maar als je goed opereert als club en trainer weet je dat het kan gebeuren vooral gezien alle interesse van grote clubs en het feit dat er geen Europees voetbal behaald is. Daarom heb je vaak alternatieven met soortgelijke karakteristieken om door te schakelen.

5 juni 2023 om 14:23

Je weet dat city 1ste keuze heeft om hem te halen lavia?

Het zal aan mij liggen, maar deze speler ken ik niet zo goed qua naam. Zelf volg ik het Portugese voetbal niet zo nauwlettend, maar wellicht heeft iemand wat meer inzicht over Ugarte en of hij daadwerkelijk 60 miljoen waard is?

Voor PSG wordt het een zeer interessante zomer, daar Messi en wellicht Neymar lijken te vertrekken, moeten ze vooral in aanvallend opzicht versterkingen doen. Met Asensio hebben ze al een RVA binnenboord, maar dat lijkt me niet genoeg voor nu! Als ze de CL willen winnen zal daar echt meer kwaliteit bij moeten, want middenvelders zoals Ugarte hebben ze al meer dan genoeg in mijn optiek.

Geld begint op te raken bij Chelsea. Ze moeten gauw wat spelers verkopen.

5 juni 2023 om 11:45

Of ze wilden gewoon niet zoveel geven. Caicedo gaat duurder zijn.

5 juni 2023 om 12:08

Komt op hetzelfde neer naar mijn mening. Een halfjaar terug deden ze dit wel. Ze hebben minder te besteden op dit moment. Dat komt door de FFP onder andere.

5 juni 2023 om 13:20

Caicedo zal niet heel veel duurder zijn, maar heeft al wel PL ervaring. Benieuwd waar die heen gaat deze zomer.

5 juni 2023 om 12:39

Geld zal niet zo snel opraken denk ik, de mogelijkheden wel gezien de FFP. Snap niet zo goed waarom er nog steeds aangekocht moet worden.. Ze zitten nu op 600 miljoen uitgaven in een jaar tijd?, je zou denken dat je ondertussen wel een elftal bij elkaar gekocht hebt.

5 juni 2023 om 13:25

Ze kopen opnieuw spelers omdat ze een nieuwe trainer hebben. Pochettino heeft zijn eigen plannen hoe zijn selectie eruit moet zien en eerlijk gezegd mist Chelsea naar mijn mening een aantal spelers. Ze hebben geen spits en hebben een middenvelder nodig die naast Enzo kan spelen want Enzo is geen echte zes naar mijn mening. Daarom komen ze uit bij Caceido of Ugarte.

Jammer dat hij niet komt. Verder wilden ze Caicedo sws aantrekken ook al kwam Ugarte. Nu zullen ze wel voor Lavia gaan. Ook mooi dat ze aan het salarishuis werken. Het vorige regime heeft daar een puinhoopje van gemaakt.

5 juni 2023 om 11:46

Lavia is ook wel een heel goede vind ik. Al gaat het allerminst een ideale stap voor hem zelf zijn. Die kan beter nog een jaartje alles spelen bij een middenmoter of subtopper.

5 juni 2023 om 13:18

Klopt. Zou nu ook op een middenveld komen te spelen. Waarbij de andere 2 waarschijnlijk nog nooit met elkaar hebben gespeeld. Zeker als Kante en Kova weggaan. En natuurlijk heb je de druk.

5 juni 2023 om 12:22

Caicedo wil volgens mij wel graag naar Arsenal & CL voetbal, wat ik begrepen heb.

Hopelijk kan Arsenal hem binnenhengelen voordat Chelsea met het grote geld komt.

Verder zou Lavia prima zijn, maar is bij lange na nog niet zo ver als Ugarte en Caicedo. Voetballend wel stukken beter dan Ugarte in mijn ogen...

En benieuwd of Lavia niet door City dan teruggekocht gaat worden... Die kunnen dan cashen op hem?

5 juni 2023 om 16:16

En Onana van Everton dan? Was elke pot die ik keek echt heel goed.

5 juni 2023 om 23:33

De namen die rond zingen zijn/waren Ugarte/lavia/caicedo. Daar wilden ze er 2 van halen. Onana stond in januari nog wel op het lijstje als Enzo niet zou komen ookal zijn ze totaal verschillende spelers. Dus zal nu ook wel ergens als optie staan.

Caicedo kost wel miljoentje of 70 maar zou wel een erg goede aankoop zijn voor Chelsea. Hopelijk kan Arsenal snel doorpakken en Chelsea voor zijn. CL is voor hem belangrijk maar Chelsea zal hem wel meer gaan bieden, eveneens aan Brighton.

5 juni 2023 om 11:44

Arsenal werkt helaas met een bepaalde budget waardoor we eerst Rice moeten aantrekken voordat ze voor Caceido kunnen gaan. Arsenal moet eerst weten wat ze overhouden na het aantrekken van Rice. Anders ws Arsenal al aan het onderhandelen met Brighton denk ik.

5 juni 2023 om 11:56

Volgens sommige media is Arsenal al erg druk bezig met Caicedo en zijn ze er ook al uit.

Voor Rice moet je gewoon een max bedrag hebben van 110 miljoen bijv. Niet hoger en dan kun je ook op meerdere fronten onderhandelen.

5 juni 2023 om 12:01

110mil voor Rice is erg veel. Hij heeft nog maar een 1-jaarcontract. Daarbij moet wel gezegd worden dat Westham een optie heeft om deze met 1 jaar te verlengen. Rice zal wel echt een goede aankoop zijn voor Arsenal.

5 juni 2023 om 12:14

110 voor Rice is overdreven in mijn ogen.
80 miljoen, niet meer. Eventueel nog wat bonussen ofzo...

Caicedo heb ik nog liever dan Rice. Multi inzetbaar, voetballend en balafpakkend in mijn ogen nog beter en kan als inverted RB spelen.

Rice betaal je de England tax voor, helaas.

Xhaka out, Rice & Caicedo in zou ik voor tekenen!

5 juni 2023 om 12:17

Zou mij niet verbazen als er bij een mogelijke deal met WHU een speler van Arsenal wordt betrokken. Ze hebben in elke linie interessante spelers voor WHU, die zelf wellicht ook openstaan voor een transfer (blijven in Londen, WHU biedt prima salarissen en is ambitieus).

5 juni 2023 om 12:24

Ik heb wel gelezen van interesse van West Ham in Nuno Tavares. Zou een ideale speler zijn om te betrekken. Goed seizoen bij Marseille gehad. Aanvallende back, waar Moyes wel van houdt.

Enige nadeel is dat ze ook Creswell en Emerson hebben... Dan zal eentje wel moeten gaan, gok ik zo.

Verder mogen ze wat mij betreft Nketiah ook wel overnemen voor een bak geld hoor. Kan je Balogun behouden!

5 juni 2023 om 12:26

Welke spelers zijn interessant voor West Ham om in deze deal te betrekken en een redelijke waarde verkondigen? Ik kan er zo geen enkele speler bij bedenken die Arsenal niet zelf wil behouden.

5 juni 2023 om 13:22

Rice is elke cent dubbel en dwars waard, topspeler voor WHU en zal bij een beter team opeens duidelijk worden dat hij naar de elite kan groeien.

5 juni 2023 om 13:33

@samcro, Ik denk ook dat Rice elke cent dubbel en dwars waard zou zijn, maar ik vraag mij alleen af of je met zijn aflopend contract zoveel moet gaan bieden. West Ham zal natuurlijk hoog in de boom gaan zitten, omdat zij die optie van een extra jaar nog hebben. Echter als ze daardoor hem niet verkopen dit jaar zal zijn waarde wel heel erg gaan kelderen en riskeren ze zelfs een transfervrij vertrek.

5 juni 2023 om 15:22

Ik had gelezen dat ze rond de 90 gingen bieden, dus komen ze wellicht rond de 100 uit (incl bonussen?). Veel geld, vooral voor Arsenal, maar nogmaals elke cent waard en je kunt er jaren mee vooruit. Las ook dat ze alsnog voor Rice en Caicedo willen gaan. Naar mijn mening beiden nodig en meer dan welkom. Dan hoef je defensief geen concurrent voor de basis te halen maar alleen in de breedte te versterken en Holding weg doen.

Caicedo kost wel meer dan 60 miljoen. Arsenal had al geen akkoord voor meer, dus die gaat echt niet zomaar weg bij Brighton.

Eigenlijk hoop ik dat Caicedo naar ons komt en niet naar dat Chelsea gaat. Sowieso moeten die eerst maar eens Kanté, Kovacic etc verkopen, voordat ze weer wat aantrekken...

Ugarte vind ik een mwah speler. Leuke en felle balafpakker, maar voetballend te min voor de top in mijn ogen. Pakt ook nog eens enorm veel gele kaarten. Volgens mij zit hij op de 10+ kaarten alleen al...

Snap dan ook niet wat PSG met deze speler moet. Die hebben al veel spelers op het middenveld. Danilo, Verratti, Soler, Ruiz, Vitinha, Renato Sanches en Zaire-Emery...

Wat moet je dan nog met een Ugarte? Oké, hij is meer een echte balafpakker/stofzuiger, maar zelfs dan zullen ze toch wel één of 2 moeten laten gaan, terwijl de meeste ook vrij nieuw zijn bij Psg?

Benieuwd wie er dan weg gaat.

5 juni 2023 om 12:23

Gerucht gaat dat ze persoonlijke rond zijn met Caicedo. Voor Arsenal is de transfer fee meestal niet het grootste issue, maar de onderhandelingen met speler waar het vaak strand. Samen met de geruchten over het vertrek van Xhaka (en in mindere mate o.a. Patino), lijkt het erop dat er wat groene lichten zijn m.b.t. Rice en/of Caicedo. Of wellicht komt er nog een verassende naam langs binnenkort.

5 juni 2023 om 13:44

Tsja. Voldoende goede opties op het middenveld. En sommige als back-up ook interessant of bijvoorbeeld transfervrij...

Tielemans is een goede back-up optie, transfervrij. Idem dito voor een Gundogan, al is die wel al wat oud...

Ik hoop persoonlijk op Caicedo en Rice. Xhaka en Patino die dan gaan.

Hopelijk komen we dan nog af van Nketiah en een Tavares bijvoorbeeld... En komt er een goede winger ipv Pepe. Diaby zou ideaal zijn...

Ik zou persoonlijk graag Caicedo, Rice, Bella-Kotchap, Guerreiro (transfervrij), Diaby, Pino of Williams en Arnau Martinez zien komen.

5 juni 2023 om 14:49

Tielemans heb ik helemaal niks mee, zie hem niet graag komen, ook niet transfervrij. Hij is te klein, licht en maakt afgelopen jaar / twee jaar weinig indruk. Al loopt Leicester slecht, je verwacht iemand op zijn positie opstaan of i.i.g. een voldoende halen. Dat valt tegen. Gundogan gaat verlengen of naar Spanje, zie geen andere uitkomst.

Ze houden al tijdje Sacha Boey in de gaten voor RB. Guerreiro zou ik voor LB een geweldige aanvulling vinden. En geruchten trekken (weer) aan over Gnabry. Als hij daadwerkelijk mag vertrekken bij Bayern dan zie ik het gebeuren. Ga ik een feestje vieren.

Chelsea moet Caicedo en een goede spits als Kolo Muani halen en dan zijn ze al klaar

Kepa, Reece James, Badiashille, Thiago, Chilwell, Enzo, Caicedo, Havertz, Nkunku, Kolo Muani, Sterling de bank gewoon opvullen met jonge spelers als Broja, Mudryk, Chalobah, Madueke etc.

5 juni 2023 om 13:46

Havertz moet je verkopen en Mudryk gewoon basis onder Pochettino, Madueke kent hij ook al van Spurs dus zou mij niks verbazen als hij hem vaak boven Sterling gaat verkiezen.

Poch speelt vaak graag met een hoge lijn en met felle druk. De spelers moeten dat kunnen belopen. Thiago is een hele goede verdediger maar zou kunnen dat hij niet past in die speelwijze en dat er nog wat oudere spelers gaan vertrekken. Keeper, cdm (gezien Kante veel blessures heeft) twijfel ik ook aan.

5 juni 2023 om 13:47

Kepa en Mendy zijn toch te min. Zeker voetballend...

Sterling heeft het niet meer. Ik zou nog eerder Mudryk starten dan Sterling hoor...

Verder zou ik achterin met jeugd spelen. Fofana - Badiaschile is een frans topduo. Wel onervaren, maar goed. T. Silva is nog goed, maar wel erg oud aan het worden...

James moet maar eerst fit blijven, al heb jem et Gusto een goede back-up nu...

En zo'n Colwill is wel een ideale back-up!

5 juni 2023 om 17:15

Als je Mudryk boven Sterling verkiest dan kijk jij nooit Chelsea

6 juni 2023 om 11:04

Ik kijk ook niet vaak Chelsea nee. Maar ik zou Sterling gewoon niet meer gebruiken. Heeft zijn piek gehad, mara is het gewoon niet meer.

Mudryk is verdomd veel geld voor betaald, jong, potentie. Ik zou die in een aanvallendere opstelling wel eens willen zien bij Chelsea. Niet bij een Potter of een Lampard met dat afbraakvoetbal (zeker onder Frank).

Jammer. Veel te zinnige transfer voor PSG. Dan had ik hem liever naar Chelsea zien gaan, hoewel ik niets met de club heb. Ik vind hem zeer goed en had hem graag naar Madrid zien komen als men niet reeds zo geweldig voorzien was op het middenveld.

Niet serieus te nemen deze man. Heeft geen bronnen. Roept iets en als het uitkomt, goed gedaan. Zo blijkt ook nu maar weer. Of zeggen we dit alleen over Verweij en Driessen? Geintje, rustig maar. On: Naar PSG ga je voor makkelijk geld, niet voor de uitdaging. Bij Chelsea zou hij speler nummer 976 worden dus dat ie daar niet heen gaat snap ik. Maar PSG..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.OGC Nice2910
5.Reims200
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
Fabián RuizMiddenvelder121
O. DembéléAanvaller121
G. DonnarummaKeeper130
Gonçalo RamosAanvaller123
K. MbappéAanvaller1214
W. Zaïre-EmeryMiddenvelder112
Carlos SolerMiddenvelder101
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren