Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma maakt komst van Angeliño wereldkundig; club bedingt optie tot koop

Laatste update:

AS Roma heeft zich versterkt met Angeliño. De voormalig PSV'er, die in de afgelopen maanden door RB Leipzig werd verhuurd aan Galatasaray, heeft zijn medische keuring succesvol doorstaan. Angeliño speelt tot het einde van het seizoen op huurbasis voor i Giallorossi, die tevens een optie tot koop hebben bedongen.

"Toen ik het woord 'Roma' hoorde, heb ik geen moment getwijfeld", vertelt Angeliño tegenover de clubkanalen van Roma. "Vandaag ben ik er trots op deel uit te maken van een geweldige club met een ongelooflijke geschiedenis en een team vol kampioenen. Ik ben blij om de coach (Daniele De Rossi, red.) en mijn nieuwe teamgenoten te ontmoeten en mezelf tot hun beschikking te stellen."

"Met Angeliño verwelkomen we een volledig volwassen speler", stelt vertrekkend technisch directeur Tiago Pinto. "We geloven dat zijn technische vaardigheden, gecombineerd met zijn schat aan ervaring in de meest competitieve Europese competities, het potentieel van onze ploeg kunnen evenaren en verbeteren."

In Rome hoopt Angeliño meer aan spelen toe te komen. De 27-jarige linkervleugelverdediger kwam in de eerste seizoenshelft tot negentien wedstrijden namens Galatasaray, maar zat de laatste tijd vooral op de bank zonder daar vanaf te komen.

Dat had te maken met een clausule in het huurcontract tussen Leipzig en Galatasaray. Als Angeliño twintig wedstrijden of meer zou hebben gespeeld, zou de optie tot koop ter waarde van zes miljoen euro automatisch gelicht worden. Dat bedrag was Galatasaray te gortig, maar nieuwe onderhandelingen leverden niets op.

Bij Roma komt de vleugelverdediger wellicht tot meer speelminuten. In de Italiaanse hoofdstad, waar José Mourinho inmiddels is opgevolgd door De Rossi, zal hij voornamelijk de concurrentiestrijd moeten aangaan met Leonardo Spinazzola en Nicola Zalewski.

Roma neemt het in februari twee keer op tegen Feyenoord in de tussenronde van de Europa League. Op 15 februari ontvangen de Rotterdammers Roma, terwijl de regerend landskampioen van Nederland op 22 februari in Italië in actie moet komen.

PSV


In het seizoen 2018/19 speelde Angeliño voor PSV. De Eindhovenaren namen de linksback in de zomer van 2018 voor 5,5 miljoen euro over van Manchester City, alvorens de Engelse topclub hem in 2019 weer terugkocht voor 12 miljoen euro.

In zijn ene jaar in Eindhoven kwam Angeliño tot 43 duels namens PSV. De wingback maakte grote indruk en verdiende zo een transfer terug naar Manchester.

In het Etihad Stadium werd Angeliño nooit een vaste kracht en dus wachtte een transfer weg van Manchester City. In de winter van 2020 werd de verdediger verhuurd aan Leipzig, alvorens de Duitsers hem in 2021 definitief overnamen. Voor de uitleenbeurt aan Galatasaray speelde Angeliño ook nog op huurbasis voor TSG Hoffenheim.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Echt heel jammer. We hebben Angelino schandalig behandeld imo. Zelden de kans gegeven om zichzelf te bewijzen omdat we te bang waren om 6m op tafel te leggen, poe hoe. Ik hoop dat hij de Serie A helemaal stuk speelt.

27 januari 2024 om 20:46

vond hem altijd goeie back die echt goed is jammer dat hij nooit de top heeft weten te bereiken

27 januari 2024 om 21:24

Van de 19 wedstrijden speelde hij er 15 matig dan durf je niet de volle €6 miljoen voor hem te betalen.

27 januari 2024 om 22:52

En dan wil je waarschijnlijk wel 6 mil voor een Ridvan betalen? Of een Acuna huren? Slaat toch nergens op?

27 januari 2024 om 23:25

Volgend jaar mag je maximaal 12 buitenlandse spelers in je selectie hebben. Hoe je het ook wendt of keert, je hebt Turkse spelers nodig. Zowel in de basis als jouw wisselspelers moeten Turks zijn. Hierdoor komt Ridvan op het verlanglijstje. Over Acuna, als wij hem mogen huren, dan scheelt dat. Wij hoeven dan niet meteen met geld te smijten. Mocht hij de wensen van de club niet nakomen, kunnen we hem net als Angelino weg sturen. Als je het mij vraagt, zitten wij goed met Baris Alper en Kaan Ayhan. Zij kunnen beide LB spelen en we zijn toch uitgeschakeld in de CL, dus alleen de super Lig en uefa. Dat redden we wel met deze jongens. Alleen de plek van Boey moet gevuld worden met een goede aankoop, en een goede nummer 8, misschien een 10. Dan kan Kerem op de flank spelen en de nieuwe nummer 10 kan wisselen met Mertens

29 januari 2024 om 20:28

Flack, hij is gwn niet goed genoeg. Voordat hij naar gs kwam was die al uit vorm

29 januari 2024 om 22:46

Angelino heeft zijn eigen glazen ingegooid door niet meer te leven voor het sport. Sinds City is hij berg afwaarts gegaan en overal waar hij komt presteert hij ondermaats. Als hij een strijder was, had Okan Buruk hem echt wel de kans gegeven zo is Okan Hoca. 6 miljoen is nu in de pocket die je kan investeren in een betere linksback dus ik ben blij dat hij weg is.

Kom maar op tegen o.a. Geertruida, No Luts No Glory!💪🏻

Het is nog helemaal niet zeker dat hij komt en of hij überhaupt tegen Feyenoord zal spelen.

30 januari 2024 om 16:33

Roma heeft via haar kanalen al hem gepresenteerd (hij gaat weer met zijn bekende rugnummer 69 spelen), dus het is wel zeker dat hij komt

Ben benieuwd hij weer wordt afgeschreven door heel vz. Nou hij heeft toch weer een prachtclub te pakken. Zal in een 5 mans middenveld aan de linkerkant vast wel verdienstelijk kunnen spelen met 3 beren achter zich. Want verdedigen kan hij niet echt

Ik begrijp er eigenlijk niks van. Dat hij geen City materiaal is is een ding, maar die jongen kan echt goed voetballen. Lekkere rushes en ik denk dat er weinig backs zijn met zo'n traptechniek/voorzetten als die van hem. Wel fijn voor Lukaku. Ik keek gister en ze zetten in geval van nood Kristensen een rechtspoot op de LB daar, en dat deed die verdedigend prima, maar in balbezit was het echt lastig voor hem.
Zal er goed passen. Het ziet er nog steeds niet goed uit in Rome maar De Rossi is wel begonnen met 2 overwinningen en Roma doet opeens gewoon weer hard mee om plek 4.

30 januari 2024 om 17:24

Roma heeft een enorme jojo-vorm dit seizoen - een waardeloze seizoensstart, maar ze waren begin December weer opgeklommen naar de 4e plaats, en vervolgens lazeren ze met een dramatische serie van 5x puntverlies weer naar plaats 10, en nu dus weer omhoog. De Roma fans zullen er wel een punthoofd van krijgen.

Wat is er met Galatasaray aan de hand ?
Laatst verhalen over dat Ziyech terug mag naar Chelsea, Boey naar Bayern en nu Angelino weg.

Had hem graag weer bij PSV gezien. Pas 27 en al 10 clubs versleten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren