Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Richarlison is woest na uitschakeling en richt pijlen op zijn eigen trainer

Laatste update:

Richarlison is ontevreden over zijn gebrek aan speeltijd bij Tottenham Hotspur. De 25-jarige Braziliaan kwam vorige zomer voor ruim zestig miljoen euro over van Everton, maar is geen onbetwiste basisspeler. Tijdens de met 0-0 gelijkgespeelde wedstrijd in de achtste finale tegen AC Milan, waardoor the Spurs niet doorgaan naar de laatste acht, kwam Richarlison twintig minuten voor tijd in het veld. Dat was volgens hem niet genoeg. “Gisteren testte Conte me in de basiself en toen zat ik plots weer op de bank...”

De aanvaller van Tottenham stak zijn frustaties over zijn gebrek aan speeltijd na afloop niet onder stoelen of banken. In gesprek met TNT Sports Brazil meldde Richarlison de beweegredenen van trainer Antonio Conte om hem buiten de basiself te houden niet te begrijpen. “Het ging goed, we hadden een goede reeks met overwinningen op West Ham United en Chelsea. En ineens zette hij me op de bank tegen Wolverhampton Wanderers, toen mocht ik vijf minuten invallen. Ik vroeg hem waarom dat was, maar hij vertelde het me niet.”

Richarlison is open een eerlijk over zijn seizoen tot nu toe. “Dit seizoen is waardeloos”, zegt hij na afloop. “En dan vroegen ze me nu om een test te doen of ik speelklaar was, en toen was het zo ver en zat ik op de bank. Dat zijn dingen die je niet kunt begrijpen. We gaan wel zien wat hij (Conte, red.) erover zegt, maar we zijn hier niet gek met zijn allen. Ik ben een professional, ik werk elke dag en ik wil spelen.”

De Braziliaans international kwam dit seizoen 25 keer in actie voor Tottenham. Daarin was hij twee keer trefzeker en gaf hij drie assists. Op het WK in Qatar scoorde Richarlison wel nog drie keer in vier duels voor de Braziliaanse nationale ploeg. Zijn omhaal tegen Servië (2-0) in de groepsfase werd zelfs uitgeroepen tot het mooiste doelpunt van het toernooi. A Seleção werd in de kwartfinale na strafschoppen uitgeschakeld door Kroatië en kende derhalve een teleurstellend eindtoernooi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, als je zo weinig rendement haalt, is het niet heel raar dat de trainer je op de bank zet. Maar geloof ook dat er zeker sprake zal zijn van gebrekkige communicatie daar. Echter ook van zelfreflectie.

25 wedstrijden en maar bij 5 goals betrokken. Hmm wat zou nou het probleem zijn dat hij niet basis staat. Inmiddels zijn we wel gewend dat dit nare mannetje niet aan zelfreflectie doet

9 maart 2023 om 12:19

En wat maakt hem zo naar? Van der vaart 2.0

9 maart 2023 om 12:32

Aan zijn gedrag te zien op het veld zie je al dat als hij geen voetballer was geweest een zware crimineel in Brazilie was geweest. Altijd opgefokt en problemen zoeken, maar niks presteren op zijn dansje na tegen Korea

9 maart 2023 om 18:37

Dus als je fanatiek in het veld bent en soms de randjes opzoekt of er net wat overheen gaat je manier van het spelletje benaderen is, word je of crimineel, of profvoetballer? Haha.

9 maart 2023 om 12:34

Je moet niet naar aantallen wedstrijden kijken maar naar speel minuten.

Zo speelde hij 17 keer in de PL. Maar in plaats van 1530 minuten mocht hij er maar 660 minuten spelen. Dus eigenlijk speelde hij maar 7 wedstrijden.

In de Cl was het iets beter, 6 wedstrijden. Maar van de 540 minuten mocht hij er slechts 365 spelen. Dus eigenlijk maar 4 wedstrijden.

Als een speler vaker op de bank zit dan hij speelt, dan gaat hij meestal achteruit. Wordt het alleen maar minder.

9 maart 2023 om 12:35

Vooral ook als invaller. Zeg ik iets geks als ik vind dat Tottenham eens moet doorselecteren en Kane moet laten gaan. Geweldige spits (geweest), maar de club bevindt zich toch al een tijdje in een impasse.

9 maart 2023 om 12:59

Zonder Kane is het allemaal nog minder. Hij is de enige die doelpunten kan scoren momenteel.

9 maart 2023 om 13:02

Kane is 1 v.d. problemen van Spurs. Altijd onzichtbaar op de belangrijke momenten.

Hij begon geweldig bij Tottenham. En in vorm is het een dodelijke aanvaller, die ik bij heel veel clubs basis zie staan. Helaas is zijn ondergrens heel laag. Hij heeft wel wat speciaals. Maar als je ziet dat zelfs Son er niets meer van bakt; das wel verontrustend

9 maart 2023 om 12:18

Nou dat valt wel mee. Hij heeft 0 goals en 0 assist in de premier league. De goals en assist zijn gemaakt tijdens duels om de cups en champions league, waar spurs in een makkelijke poul zaten. Het enige waar hij in opvalt is in ruzie maken

9 maart 2023 om 12:24

2 assist in de PL, maar verder is het wel zo dat Richarlison zwaar teleurstelt bij Spurs.

9 maart 2023 om 12:21

Je zegt nu echt iets zomaar hij heeft dit seizoen tot de dag van vandaag nooit niks gedaan aan het begin ook niet hij scoorde na paar maanden tegen een team uit het 5e niveau volgens mij deed hij zijn shirt uit🤣🤣

Ja daar heb je zelf voor gekozen Richarlison. Meerdere clubs hadden interesse, hij had ook in de spits kunnen staan bij Arsenal en het hele seizoen kunnen spelen (jesus was dan waarschijnlijk niet gehaald). Hij had van te voren ook wel kunnen bedenken dat de kans zeer klein was dat hij de beste spelers van Tottenham (kane en Son) niet uit de basis zou spelen.

9 maart 2023 om 12:37

Zou hij niet gedacht hebben dat de aanvalslinie zou gaan bestaan uit Richarlison, Kane, Son ? Vroeger speelde Tottenham toch altijd 4-3-3 ?

9 maart 2023 om 12:42

Er wordt nog steeds regelmatig gespeelddt 3 aanvallers maar Kulusevski is beter dan Richarlinson

9 maart 2023 om 12:50

Dan begrijp ik niet waarom Tottenham, 58 miljoen euro uitgegeven heeft aan Richarlinson. Een hoop geld voor een bankzitter.

9 maart 2023 om 13:00

Zou kunnen maar het is niet echt een rechtsbuiten

9 maart 2023 om 15:49

@speedy

Omdat het bestuur en Conte andere aankopen willen en zo komt er een mengelmoes van van alles en nogwat. Zo is Spence gekocht door het bestuur, maar Conte moet er niets van weten. Het is een grote zooi.

9 maart 2023 om 12:44

Nu doet Son het dit seizoen ook dramatisch. Maar Richarlison laat totaal niet zien waarom hij een basisplek zou moeten krijgen. Misschien had hij gedacht dat Kane Tottenham zou verlaten?

En dit was dan volgens de kenners een betere aankoop dan Jesus. Nee een misselijkmakend heetgebakerd ventje is dit die ergens in Brazilië achter tralies gezeten had als die niet een klein beetje kon voetballen.

Het helpt natuurlijk niet dat ie in een team speelt met een manager die niet wil voetballen maar een beetje zelfreflectie zou hem goed doen. Want 0 goals en 2 assists in de minuten die hij mocht maken in de BPL voor een spits van 60 miljoen is natuurlijk te weinig.

9 maart 2023 om 13:04

Dit is echt wat je noemt: Spot On

Deze speler lijdt aan een enorme vorm van zelfoverschatting. Nou draait heel Tottenham niet al te best maar richarlison heeft op de eerste 4 wedstrijden na, werkelijk helemaal niets meer laten zien. Snap de aankoop ook totaal niet. Bij Everton was het ook af en toe leuk en dan hele periodes niets. Leuke speler voor de sub in Engeland maar voor de grote clubs veel te wisselvallig en veel te weinig rendement.

9 maart 2023 om 13:55

Hij doet me een beetje denken aan Raphinha. Ze renderen enkel als de aanval om hen draait, maar zodra er betere spelers rondlopen, worden ze een beetje ondergesneeuwd en komen hun zwakheden naar boven. Je hebt ook niet veel aan ze als hun rendement hapert.

Hij zei ook wat over dat hij niet snapte waarom ze niet meer aanvallend gingen spelen en om eerlijk te zijn snap ik hem wel, waarom wisselt Conte nou Kulusevski voor een verdediger terwijl je nog een goal moet gaan scoren. Wellicht niet handig deze uitspraken, maar toch geef ik hem wel gelijk.

Tja, Richarlison is ook weer zo'n aanvaller die op een hoog niveau enkel rendeert als de aanval om hem draait en dan maakt hij gewoon te weinig doelpunten om een tactiek daarop aan te passen. Bovendien voegt hij binnen het collectief te weinig toe als hij niet scoort. Overigens had ik niet verwacht dat hij zo slecht zou zijn bij Tottenham, maar dat hij er geen 12-15 of zo ging maken, dat komt zeker niet onverwachts.

9 maart 2023 om 16:17

Is ook een kwestie van foute clubkeuze. Tottenham heeft uitstekende voorhoedespelers. Bij Man united of Chelsea had hij nu veel meer kansen gekregen, omdat daar het scorend vermogen van de spitsen lager ligt. Los daarvan heeft hij inderdaad nog niet laten zien dat hij een basisplaats verdiend op de momenten dat hij er wel in stond.

Eén van de grootste minkukels in het voetbal. Hij vindt zichzelf geweldig, maar wat heeft ie nu gepresteerd? Als ie echt zo'n topper zou zijn, liet Conte hem heus wel spelen.

En wederom een slachtoffer van het 3-4-3 systeem van Conte dat absoluut niet werkt. Zet deze jongen in de spits in een normale 4-3-3 met hoge pressing en hij scoort om de pot een doelpunt voor je. Je kan hem moelijk afrekenen op doelpunten, want kansen krijgt hij ook niet. Conte moet zsm weg om nog kans te maken op de top 4.

Zou hij nou echt niet in de gaten hebben gehad dat hij achter Son en Kane in de pikorde stond toen hij aangetrokken werd? Als dan Kusulevski het ook super doet en Conte met Perisic een oude bekende haalt, weet je toch dat er weinig speeltijd over blijft? Ik snap dit soort gasten niet. Bij een topclub heb je geen gegarandeerde speeltijd tenzij je rendement zo hoog ligt dat een trainer niet om je heen kan.

"en dan vroegen ze me nu om een test te doen of ik speelklaar was, en toen was het zo ver en zat ik op de bank. Dat zijn dingen die je niet kunt begrijpen."

Klaag klaag klaag. Ook de bankzitters moeten gewoon speelklaar zijn, dat lijkt me geen rocket science. Deze jongen slaat gewoon wild om zich heen op een strategisch moment, namelijk dat zijn trainer onder vuur ligt door uitschakeling in de CL. Heel egocentrisch allemaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren