Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ribéry ziet af van operatie: 'Het ziet er al beter uit'

Laatste update:

Bayern München is Franck Ribéry niet langer kwijt dan strikt noodzakelijk. De Fransman sukkelt al enige weken met een onwillige knie en kreeg van een Franse arts het advies om zich te laten opereren. Na het maken van nieuwe foto’s en een goed gesprek met de medische staf van zijn club heeft de speler echter besloten ‘gewoon’ rust te houden.

“Ik denk dat het een goede beslissing is van Franck”, reageerde Bayern-coach Louis van Gaal vrijdag. “Ik heb hem gezegd dat hij eerst maar eens goed moet uitrusten en de blessure uit zichzelf moet laten genezen. Ik heb de foto’s gezien en het zag er nu al beter uit dan de vorige keer. Ik heb goede hoop dat hij sneller terug is dan velen denken.”

Een precieze prognose durfde de Nederlandse oefenmeester echter niet te geven. Afgelopen woensdag, voor de met 2-1 verloren wedstrijd tegen Girondins Bordeaux, sprak Van Gaal echter van een absentieperiode van vier werken. De Franse kniespecialist Jean-Henri Jaeger, die Ribéry deze week onderzocht, stelde een operatie en een revalidatieperiode van twee maanden voor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hoe komt die snee eigenlijk in zijn gezicht????

23 oktober 2009 om 16:51

Ribéry, op dat moment 2 jaar oud, zat in de auto van zijn ouders toen die betrokken raakte bij een verkeersongeval. De jonge Ribéry overleefde het ongeval maar hield er wel enkele grote littekens op zijn gezicht aan over.[1] Op jonge leeftijd begon de Fransman met het getekende gezicht te voetballen in het plaatselijke Boulogne.


On: Hopen dat hij snel terug is want zonder Robben of Ribery is er totaal geen verbinding tussen Aanval en Verdediging bij Bayern Munchen

Jeugdongeluk toen hij 2 was ofzo, oorzaak weet ik ook niet precies, wel dat hij er al vrijwel zn hele leven mee loopt.

Ik denk dat het een goede beslissing is van Franck”, reageerde Bayern-coach Louis van Gaal vrijdag. “ik heb hem gezegd dat hij eerst maar eens goed moet uitrusten en de blessure uit zichzelf moet laten genezen. Ik heb de foto’s gezien en het zag er nu al beter uit dan de vorige keer. Ik heb goede hoop dat hij sneller terug is dan velen denken.”
Mocht hij toch geopereerd worden dan zal Ome Louis wel de behandelend chirurg zijn. Hij heeft trouwens de boekhouding gecontroleerd en dat zag er goed uit. Mocht dit verminderen dan zal Ome Louis de zaken waarnemen als Hoofd Accountant.

23 oktober 2009 om 16:53

Wat is het toch een veelzijdige man hea, die Van Gaal.
Ribery laat zijn knie zien en Louis zag dat het goed was.

Is maar goed dat hij snel terug komt voor Louis

oke bedankt boubkerc

ribery, mannetje van glas zo langzamerhand. dood en doodzonde. zal straks hopelijk fit zijn op het wk en dan schitteren natuurlijk. hij verdient het. mijn held. geweldig gewoon, zijn uiterlijk en zijn levensverhaal.

Ribery speelt pas met Robben maar hij krijgt de ziekte van Robben al, namelijk het mannetje van glas zijn.

natuurlijk jammer voor Bayern Munchen dat ze hem moeten missen want hij is toch een belangrijke schakel binnen het team. Misschien is het verstandig om eerst te rusten maar als er echt iets niet klopt dan lijkt mij een operatie toch noodzakelijk en liefst voor nieuwjaar. Zo kan hij even rusten en voldoende wedstrijden meespelen om op niveau te zijn voor een mogelijk Wk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren