Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real vangt bot met aanbieding van 95 miljoen euro

Laatste update:
/
Thomas Tuchel geeft toe regelmatig contact te hebben met Sami Khedira. De oefenmeester weigert echter te bevestigen dat hij de middenvelder naar Paris Saint-Germain wil halen. (Diverse Franse media)
/
Indien Wendell Bayer Leverkusen verlaat voor Paris Saint-Germain, melden ‘die Werkself’ zich in Hamburg. In dat geval moet Douglas Santos van Hamburger SV in Leverkusen de nieuwe linksback worden. (BILD)
/
Lazio heeft deze week een bod van 95 miljoen euro afgeslagen. Real Madrid deed een poging om middenvelder Sergej Milinkovic-Savic vast te leggen, maar ving bot. (Don Balón)
/
Besiktas en Liverpool praten over een transfer van Loris Karius. Jürgen Klopp is bereid om de sluitpost te laten gaan en het lijkt erop dat hij eerst verhuurd zal worden, met een optie tot koop. (Daily Mirror)
/
Filip Kostic weigert langer voor Hamburger SV te spelen. De vleugelaanvaller, die in het verleden voor FC Groningen uitkwam, heeft zijn zinnen op een transfer gezet en Eintracht Frankfurt zou zijn nieuwe club moeten worden. (Hamburger Morgenpost)
/
Er heerst bij Paris Saint-Germain onduidelijkheid over Timothy Weah. De clubleiding wil het talent op huurbasis onderbrengen bij Strasbourg, terwijl Thomas Tuchel hem liever bij zijn selectie houdt. (RMC)
Zie jij Sergej Milinkovic-Savic op termijn naar Real Madrid verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real moet een goede backup hebben voor Benzema en Bale. Middenvelder is totaal overbodig, daar waar Real nog voldoende mogelijkheden heeft.

20 augustus 2018 om 09:48

Achter Kroos en Modric heb je niet zo veel alternatieven, zeker nu Kovacic weg is. Momenteel komt een Ceballos en Llorente tekort. Dus een middenvelder zou niet mis zijn, maar je hebt gelijk ze hebben ook nog een topper in de punt nodig.

Ik word nog helemaal niet warm van die Milinkovic Savic!, heeft iemand info over de beste man!

20 augustus 2018 om 09:57

Het is ook best moeilijk om overtuigd te zijn als je die gene blijkbaar nog nooit hem zien spelen...

20 augustus 2018 om 10:20

Groot sterk, doelgericht, effectief en technisch. Ook kan die goed dribbelen en verdeginen. Eogenlijk heel erg allround een alleskunner. Heerljjk speler waar nog rek in zit. Begrijp niet waarom je hier niet warm van word. Ik kan eigenljjk geen betere middvelder van zijn leeftijd op noemen die ook nog eens haalbaar is

De hype is veel te groot. Tuurlijk is het een talent, maar absoluut niet zoveel geld waard. Op het WK heeft hij ook niets laten zien, dus ik moet het nog allemaal zien met hem.

20 augustus 2018 om 15:59

Ja en De Gea, Piqué, Kimmich, Salah, Lewandowski, Sterling, Jesus, Agüero en Werner kunnen er ook niks van. Het WK ala graadmeter nemen; het is maar goed dat jij geen technisch directeur bent bij een club. Milinković-Savić is een fantastische voetballer en hij kan zo een grote stap omhoog maken.

20 augustus 2018 om 18:53

Wat loop jij nou te lullen? De meeste spelers uit jouw lijstje hebben zich al jarenlang bewezen en Milinkovic nog niet. Tuurlijk kan hij uitgroeien tot een topspeler, maar 95 miljoen voor iemand die net een leuk jaartje heeft gehad is te veel. Ik neem het WK dus zeker niet als graadmeter, maar het is wel het hoogste podium. Als hij zich door blijft ontwikkelen sluit ik zeker niet uit dat hij bij een Real terecht komt ofso.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren