Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase

Laatste update:

Real Madrid heeft zich woensdagavond als groepshoofd geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League. De Koninklijke was in het eigen Santiago Bernabéu met 4-2 te sterk voor Napoli en komt daardoor op vijftien punten uit vijf wedstrijden. De Italianen hebben zeven punten verzameld na evenveel duels en bezetten de tweede plaats in Groep C.

Carlo Ancelotti voerde drie wijzigingen door in zijn basiselftal vergeleken met het gewonnen duel met Cádiz (0-3) van afgelopen zondag. Nacho Fernández en Joselu werden naar de bank verwezen, terwijl Luka Modric afwezig was wegens een dijbeenblessure. Het drietal werd vervangen door respectievelijk David Alaba, Brahim Díaz en Dani Ceballos.

Ook Walter Mazzarri begon met drie andere namen dan de competitiewedstrijd tegen Atalanta (1-2 winst) van afgelopen weekend. Mathias Olivera zat op de tribune; Raspadori Giacomo en keeper Pierluigi Gollini namen plaats op de bank. Juan Jesus, Giovanni Simeone en Alex Meret stonden voor hen aan de aftrap. Victor Osimhen begon als wissel.

Er waren nog geen tien minuten verstreken of de eerste treffer stond al op het scorebord. Smaakmaker Khvicha Kvaratskhelia gaf voor op de tweede paal, waar Giovanni di Lorenzo teruglegde op Giovanni Simeone. De zoon van Atlético Madrid-trainer Diego liep de bal vervolgens over de doellijn en tekende daardoor voor de openingstreffer: 0-1.

De Italianen konden echter maar twee minuten genieten van die voorsprong, daar Rodrygo de score razendsnel alweer gelijk trok. En hoe: de Braziliaan sneed vanaf de linkervleugel naar binnen en schoot geweldig raak in de kruising: 1-1. Bellingham liet in de openingsfase duidelijk zien dat hij geen last meer heeft van de blessure die hem in de interlandperiode nog aan de kant hield.

De Engelsman zou na twintig minuten ook op het scorebord komen na een sublieme pass van Alaba en een net zo knappe kopbal. Bellingham maakte een loopactie achter de laatste lijn van Napoli, verschalkte Meret met het hoofd en liet daardoor zijn vijftiende treffer in het shirt van Real Madrid noteren: 2-1.

Mazzarri greep in de rust in en bracht Osimhen binnen de lijnen voor Simeone. De Nigeriaanse doelpuntenmaker zag twee minuten na zijn komst hoe André-Frank Zambo Anguissa de gelijkmaker voor zijn rekening nam. De Kameroener kreeg zijn geblokte voorzet per abuis terug van Ceballos, bedacht zich geen moment en volleerde heerlijk achter Andriy Lunin: 2-2.

Joselu kreeg na ruim een uur spelen een gigantische mogelijkheid op de 3-2, maar de Spaanse aanvalsleider verprutste een voorzet van Ferland Mendy op enkele meters van het doel, waardoor Napoli opgelucht kon ademhalen. Osimhen dacht even later juist te scoren, maar daar stak de assistent-scheidsrechter een stokje voor wegens buitenspel.

Real Madrid kreeg in de slotfase verschillende kansen om de drie punten te pakken, maar wegens onzorgvuldigheid en Meret duurde het lang voordat die treffer uiteindelijk zou vallen. In de 84ste minuut was het zover dankzij Nico Paz. De negentienjarige middenvelder besloot om het van een meter of twintig te proberen en zag zijn inzet via de handen van Meret in het doel belanden: 3-2. De goalie ging echter niet vrijuit. Joselu bepaalde in de absolute slotfase de eindstand: 4-2.

Sporting Braga – 1. FC Union Berlin 1-1
De andere wedstrijd in Groep C ging tussen Braga en Union Berlin, die beide nog strijden om de derde plaats en dus Europa League-voetbal na de winterstop. Een belangrijk moment in het duel in Portugal was de rode kaart na ruim een half uur voor Sikou Niakaté, waardoor het hele strijdplan van de thuisploeg al snel in de prullenbak kon.

Union Berlin profiteerde drie minuten voor rust van de man-meer-situatie in de persoon van Robin Gosens en zocht daardoor met een 0-1 voorsprong de kleedkamers op. Braga kwam in de 51ste minuut op gelijke hoogte dankzij Álvaro Djaló, die voor de 1-1 tekende op aangeven van Ricardo Horta. In de slotfase werd niet meer gescoord.

Stand in Groep C
1. Real Madrid 5 – 15
2. Napoli 5 – 7
3. Sporting Braga 5 – 4
4. Union Berlin 5 – 2

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen woorden meer voor Jude Bellingham. Ongelofelijke speler die de hele aanval gewoon op zijn rug draagt. Echt alles gaat zo makkelijk bij hem. Lijkt echt Zidane als ik naar hem kijk. Zeker met zijn postuur en lengte. En dan dribbelt hij spelers voorbij alsof ze er niet staan. En dat gecombineerd met rendement. Bizar weer. Want Joselu mijn god zeg. Hij had op zijn minst al een hattrick kunnen hebben vanavond. Hij heeft geluk dat Bellingham zo ongelofelijk goed is. Maar ja 15 punten uit 5 wedstrijden en door als groepshoofd!

Jude Bellingham, echt wij Madridistas kunnen misschien elke week in herhaling vallen maar waar is die jongen mee bezig? Het begon met intikkers inderdaad, maar hij stond er wel en won wedstrijden voor ons, maar het is nu simpelweg heerlijk voetbal op de mat brengen, dribbels, diepgang, tackels, assists en nog eens wereldoelpunten. Hij doet alles x heeft alles en is gewoon maar 20 jaar??? Hoe dan?!

1e helft speelden wij werelds, 2e helft iets minder, laatste kwartier ging her wel weer goed.

Enorm blij met Nico Paz, 1 van de grootste Argentijnse talenten die er momenteel rond loopt, mag en moet vaker nu spelen.

Als wij spelen zoals wij vandaag hebben gespeeld, met Rodrygo, Bellingham en een Vinicius die hopelijk ook snel zijn vorm herpakt en fit word acht ik ons favoriet voor de Champions League.

29 november 2023 om 23:29

Bedank Carlo maar he. Hehe just kidding. Het is idd echt absurd. Wat een speler man. Bizar! Zijn skills, movement, zo slim en wat een teamplayer! Josleu ziet hem steeds niet staan anders scoort Jude gewoon een hattrick. Maar Jude gaat door, ziet Lu staan en geeft een heerlijke assist en is dan zo blij voor hem! Pff wat een bizarre speler, en pas 20 jaar! 🙃

30 november 2023 om 07:11

Nee zeker credits ook naar Don Carlo. Hij is en blijft een geweldenaar maar ik hoop nog altijd stiekem op terugkeer van Zidane, of Xabi Alonso als nieuwe trainer. Maar hoe wij nu voetballen is zeker ook dankzij Don Carlo die heeft Bellingham nog beter gemaakt idd.

Jude Bellingham 100miljoen wat een koopje!

Absoluut de MOTM vanavond en is zo ongelofelijk goed en belangrijk voor dit real

Zijn goal en die assist op Joselu zijn van wereldklasse en hij is nog maar 20 jaar wat een geweldenaar!

Wat. Een. Wedstrijd. Van. Jude Bellingham!

Echt niet normaal hoe goed hij speelde. Fysiek tactisch technisch doelgericht……hoe goed gaat hij nog worden ?


Foutloos deze groepsfase, heerlijk. Zelfs met zoveel geblesseerden heeft real zoveel mogelijkheden, kijk naar een Paz en Diaz bijvoorbeeld.

Ongelofelijk wat een stempel Bellingham weet te drukken op dit real. Niet alleen qua goals, maar ook qua assists, het versnellen van het spel, voetbalgogme en werklust. We vallen in herhaling maar wat een koopje.

Het was echt een heerlijke wedstrijd. Mede doordat Napoli ook wilde voetballen. Hopelijk kunnen we dit weekend ook een gaatje slaan in La Liga. Hala Madrid!

Bellingham, wat een speler. De allerbeste.

Met dit team zit het heel goed qua spirit. Hoe het team blij was voor Nico paz was prachtig om te zien. Iedereen kwam lachend op hem af en gaf hem een knuffel.
En bellingham. Gewoon weer uitmuntend. Die assist op Joselu was prachtig

Jude Bellingham dames en heren. Wat ben ik toch blij dat hij voor Real heeft gekozen. Zelden een middevelder gezien met zulke impact in het eerste jaar. Lijkt wel een A.I. product, hij kan letterlijk alles!!!

Wat een geweldige Champions League avond zeg. Een leuke spectaculaire wedstrijd met veel goals en acties. Rodrygo met een geweldig doelpunt, Bellingham die echt heel heel heel goed speelde. Nico Paz die zijn eerste CL goal maakt samen met Joselu(die een abonnement heeft op kansen missen). Het gaat steeds meer swingen hoewel ik het achterin nog steeds kwetsbaar vind. Oh ja, Rudiger had er met rood af gemoeten. Echt schandalig die overtreding, was niet nodig. Was een sportieve pot om naar te kijken, komt hij weer met zoiets doms.

Wat een gekke pot lol. Voor de neutrale kijker vast heerlijk maar niet gezond voor een RM fan. Lang geleden zo'n open ping pong match gezien. Zoveel risico's in het spel, vooral door Brahim en Ceballos en een zwak middenveld (mis je Cama en Tchoua wel, hun loopvermogen en sterke pressing game). En dan onnodig zoveel energie moeten verspelen.

Daarnaast mis je dan toch de aanvalsbreedte helaas. Sommige jongens zijn het helaas niet. Of Joselu lol, kom op hoor, zoveel kansen missen. En dan toch Jude die hem weer zoekt terwijl andersom zien ze Jude zovaak niet staan! Frustrerend. Joselu scoort dus dan toch maar pff.

Maar Jude, wat een speler. Het is echt bizar! Alles gewoon, zijn skills, movement, teamplayer, zoveel voetbal intelligentie! Wat een absurde speler! 👏🔥

Real in CL is toch gewoon puur genieten zeker die eerste helft. De individuele klasse die je te zien krijgt is om duimen en vingers bij af te likken. In het eerste deel van de 2de helft was het wel minder en kwamen ze zelfs goed weg bij die smerige overtreding van Rudiger bij Zielinksi, voor mij was dat altijd rood. Maar dan de laatste 20min was het weer genieten, Joselu kon een hattrick hebben wat een kansen heeft die de nek om gewrongen 😂 ook credits naar Di Lorenzo echt een klasbak. Maar dan moet ik het alweer over die jonge fenomeen hebben die nummer 5 daar bij Real, je kan er gewoon niet omheen. Wat deze jongen al heeft laten zien op jonge leeftijd bij Dortmund en bij Real is echt ongezien. Het is een alleskunner, maar ook nog iemand die gewoon matchen beslist met goals en assists. Gewoon WAUW! Besef, we zijn hier echt iets groots aan het meemaken met Jude Bellingham.

Bellingham en Haaland laten beiden zien dat je goed moet nadenken in je carrière. Eerst schitteren bij de prachtige opstapclub BVB, om vervolgens direct dé grote vedetten van de CL te zijn bij Real en City. Mooi uitgestippeld door beide heren

29 november 2023 om 23:44

Tsja, maar dat zijn de Dortmund spelers die wel slagen, er zijn er ook een heel rijtje die diezelfde route volgden met minder succes.

30 november 2023 om 00:38

Of juist compleet omgekeerd, zoals Sancho.

Bellingham blijft mij verbazen. Ja, hij scoort heel veel goals, maar wat dacht je van zijn balbehandeling. Soms laat hij Zidane achtige dingen zien. Hoe hij met de bal beweegt.. zijn aanname bij die bijna goal bijv. Je ziet erg heel veel van de Maestro terug in zijn spel. By far de MOTM vandaag.

Ik ben positief verrast door het spel onder Mazzarri. Je kon duidelijk een idee zien, iets wat je nooit zag onder Rudi Garcia. Jammer genoeg verlies je hier en verbruik je de nodige energie terwijl we aankomend weekend Inter op bezoek krijgen (die zojuist met een B team heeft gespeeld). De trainerswissel is goed geweest voor het veldspel, maar ik zie ons niet winnen van Inter en dan zijn de eerste 3 resultaten onder Mazzarri toch een beetje teleurstellend. De uitwinst bij Atalanta is razend knap, maar verliezen van een zwaar gehavend Real Madrid en zometeen van Inter is heel jammer. Dan kan je gelijk de landstitel vergeten. Alex Meret heeft trouwens echt veel te vaak van zulke blunders, dat kan echt niet meer. Hij is geen jong talent meer, op zijn leeftijd en met zijn ervaring moet je dat schot gewoon hebben.

29 november 2023 om 23:14

Trouwens voor de Real Madrid supporters hier. Ik wist dat Joselu normaal gesproken niet van het niveau is dat Real Madrid streeft maar man man man wat had hij een ongelukkige inval beurt. Scoort dan alsnog op het eind, maar ik heb zelden iemand zo ongelukkig zien invallen. Ik neem aan dat hij volgend jaar niet meer bij dit team hoort?

29 november 2023 om 23:26

Ik denk he twel hoor. Madrid heeft een koop optie voor 1.5 miljoen wat gewoon een koopje is. Zelfs als er een aanvaller bij komt (wat ik van harte hoop) heb je een reservespits nodig en in die functie is hij gewoon prima, tevens een uitstekende stormram. Heeft dit seizoen ook al goede wedstrijden gespeeld. Momenteel ligt er gewoon teveel druk op zijn schouders, die vent weet zelf ook dondersgoed dat hij de kwaliteiten niet heeft om een basisspeler te zijn en dacht zelf ook een reserverol te gaan vervullen. Ik hou hem er alleszins graag bij als bankzitter.

29 november 2023 om 23:27

Joselu heeft dit al het hele seizoen. Ook in La Liga mist die gigantisch veel kansen. Heeft zoveel kansen nodig om een goal te scoren. Hij had er al 10+ moeten maken in La Liga alleen al. Blijft jammer dat je geen topspits had gehaald want dan was je nog verder geweest.

30 november 2023 om 01:51

Ik kan hem echt niet afvallen. Doe mij maar iemand die weet dat hij de kwaliteiten niet heeft maar blijft werken en bij zijn uiteindelijke goal zich verontschuldigd jegens de fans en hen dankt voor hun geduld ipv een droeftoeter als Jackson die er nog meer mist en dan bij zijn goal viert alsof ie net eigenhandig de CL heeft gewonnen voor Chelsea.

30 november 2023 om 03:36

Als back-up spits kan die zeker prima zijn en hij was natuurlijk nooit als basisspeler gehaald. Ook mooi dat hij zijn excuses aanbied bij die goal na die gemiste kansen. Maar ja blijft jammer dat hij moeite heeft met soms grote kansen. Het zou zo mooi zijn als die ze wel kan maken. Dat is ook een stuk makkelijker voor het team.

30 november 2023 om 18:21

@Real8Madrid Hahaha helemaal mee eens. Mooi gezegd lol. Die Jackson is er wel eentje ja lol. Dan idd liever een Joselu, een Madridista, die weet wat ie wel en niet kan. Was ook zo top van Jude hoe hij gem aanmoedigde te gaan juichen. En zijn uitspraken over Joselu na de match. Een echte teamplayer. 👏

Duitse ploegen moeten vanaf nu exht +150 miljoen gaam vragen voor jongens als Haaland, Bellingham, Nkunku, Szoboszlai, Wirtz etc. De uitverkoop begint bijna lachwekkend te worden.

29 november 2023 om 23:17

Wat verwacht je van die nieuwe jonge Engelsman van BVB? Die gisteren nog scoorde? Wordt dat ook zo een Bellingham geval?

29 november 2023 om 23:20

Hou op hoor. Szoboszlai was een prima prijs. Haaland had een afkoopclausule en was zonder die clausule in eerste instantie niet naar Dortmund gekomen maar elders waar Raiola die clausule er wel doorheen kreeg. Nkunku is door blessures tot nu toe gewoon een miskoop en Wirtz zit nog in Duitsland. Van je hele lijstje is er 1 waarvan men je gelijk kan geven. Daartegenover staat een legio aan spelers als Werner, Sancho, Pulisic, Havertz etc waar de verkopende clubs gewoon diefstal hebben gepleegd die jij voor het gemak dan maar vergeet om te doen alsof elke speler uit de BuLi en hit wordt en te goedkoop gaat. Domste comment van vandaag.

30 november 2023 om 07:40

70 miljoen is helemaal geen prima prijs als jongens als Enzo Fernandez en Caicedo 120 miljoen kostten. 70 miljoen is zijn marktwaarde, normaal betalen Engelse clubs 1,5 a 2x zoveel. Wel vreemd dat je De Bruyne, Gundogan, Akanji, Thuram, Aubameyang, Son etc niet noemt dan allemaal dik geslaagd. Duitse clubs moeten dan ook maar minder betalen omdat jongens als Mane zwaar mislukt zijn bij Bayern? Simplistisch geleuter van je.

30 november 2023 om 09:15

Neen, die andere prijzen waren gewoon absurd veel te hoog. Dan had je moeten proberen Szoboszlai aan Chelsea te slijten als Leipzig zijnde. Niet aan een club als Liverpool die gewoon marktconforme bedragen op tafel legt.

Leuk om nou spelers die 10 jaar terug de overstap maakten naar Engeland terwijl het tot nu over vrij recente transfers ging in beide comments maar als we over die periode ook de gefaalde transfers erbij gaan nemen dan kom je weer mooi bedrogen uit.

Jij bent degene met simplistisch en dom geleuter.

Ik zeg niet dat spelers uit de BuLi teveel kosten omdat een aantal spelers gefaald zijn en veel minder hebben gebracht dan hun prijs deed verwachten. Dat zou ronduit idioot zijn.

Bijna net zo idioot als zeggen dat spelers uit de BuLi te weinig opleveren omdat een enkeling zijn transfersom dubbel en dwars waar lijkt te maken, wat jij dus doet.

Enige wat ik deed is dingen in perspectief plaatsen. Sommige spelers leveren en maken hun prijskaartje waar en sommige stellen teleur en blijken weggegooid geld. Dan moet je niet je ogen sluiten voor de ene groep en je blindstaren op de andere om vervolgens jezelf voor paal te zetten met uitspraken als bovenstaande.

30 november 2023 om 10:33

Jij noemt zef ook een Pulisic op wat al heel lang geleden is, dan kan ik ook net zo goed een Auba noemen. Pulisic was bovendien niet eens een sterspeler bij Dorrmund, Werner is een one season wonder en zit nu ook op de bank bij Leipzig. Meer dan 80% slaagt ook gewoon, als je kijkt waar een Brighton of de Portugese clubs hun spelers voor verkopen dan halen de Duitse clubs er veel te weinig uit. Bovendien moeten ze kappen met die lage clausules.

30 november 2023 om 10:40

@derkaiser123

Kan je eens een discussie starten zonder de Bundesliga daarbij te betrekken? Dat zou echt fijn zijn. Ik snap best dat je een enorme fan bent van de Bundesliga, dat mag en daar ga ik je niet op bekritiseren. Het constant overdreven ophemelen, daar heb ik het toch wat lastiger mee. Alsof je altijd overal en iedereen wil overtuigen dat de Bundesliga een onderschatte competitie is.

30 november 2023 om 11:32

Ik constateer gewoon wat, dat spelers als Bellingham voor een flut prijs verkocht zijn mag ik toch vinden. En das niet de eerste.

30 november 2023 om 15:14

Meer dan 80%? Tuurlijk joh, slaapwel.

Als Bellingham deze vorm doorzet... Wie oh wie gaat hem dan van de gouden bal houden?

Hey Jude 🥰.

Magistrale wedstrijd weer van Bellingham. Jemig zeg, hoe goed kan je zijn? Hoop wel dat zijn enkel mee valt, zag er een beetje lelijk uit in de eerste helft. Maar normaal gesproken geen problemen als je de wedstrijd uit kan spelen.

Uiteindelijk toch wel een vrij makkelijk door de poule heen gekomen. Potjes tegen Napoli zijn altijd wel leuk. Open wedstrijd altijd, ook omdat Napoli niet de bus parkeert en ook wilt voetballen. Ondanks dat we gewonnen hebben, vond ik het veldspel weer erg matig. Het was teveel chaos in sommige fase's, en de goals werden ook zo kinder eenvoudig weggegeven. Bij de eerste doet iedereen alles fout en bij de tweede mag die kerel in tweede instantie in alle rust de bal erin knallen, geen enkele druk van niemand.

Verder fantastisch dat Nico Paz zijn eerste maakt. Let op die naam. Echt een mega talent is dit. Hopelijk krijgt die nog veel kansen, al zal dat wel weer lastig worden als Modric, Camavinga en Tchouameni terug zijn.

Ceballos ultra zwak. Joselu, tsja. Hij maakt nog dan wel een goal op het eind, maar pffffff. Maar aan zijn manier van juichen, weet die zelf ook precies dat het echt niet goed genoeg is. Ik hou van wel spelers die zelf kritiek zijn. Het moet echt vijf keer beter bij Joselu. Je kan niet iedere keer 3 grote kansen missen en pas bij de vierde gaat die er wel in.

Maar goed. Wat een mooie avond. Real en PSV door.

29 november 2023 om 23:53

Ik moet zeggen dat Real Madrid van deze groepsfase verreweg het sterkst oogt, met Arsenal en Inter daarachter. De machines van City en PSG haperen nogal eens, Bayern, Atletico en Napoli zien er ook niet geweldig uit, het huidige Barcelona is een schaduw van wat het ooit was, en voor United en Milan loopt dit jaar echt alles mis.

30 november 2023 om 10:37

@hangover96

Laat Real net het voorbeeld zijn dat dit allemaal niets betekent voorlopig. In Februari-April wordt het voor het echie en daar stond Real altijd paraat (de voorbije jaren). Het kan ook omkeren en dan hadden ze niets gehad aan dat sterk begin.

30 november 2023 om 13:53

Absoluut - voor hetzelfde geld raken PSG, City en Bayern in vorm na Februari en spelen de hele boel aan gort, maar daarom zeg ik ook de groepsfase.

Bellingham was wel de beste, met stip. Maar wat een briljante wedstrijd ook van Toni Kroos. Hij had iets goed te maken na Cádiz denk ik. Hij verdeelde, temporiseerde en passte werkelijk voortreffelijk. 15 uit 5, groepswinnaar, lekker avondje. Rodrygo voor de derde keer in de rechterbovenhoek in 2 wedstrijden is ook niet verkeerd natuurlijk.

30 november 2023 om 08:50

Kroos met lopers als Tchouameni, Camavinga en Valverde om hem heen zou nog jaren mee kunnen, al wil die dat zelf volgensmij niet.

Iedereen heeft het altijd over Modric en de Bruyne, maar persoonlijk vind ik Kroos de beste middenvelder van de laatste jaren. Ongelofelijk de rust en de pass die hij in zijn spel heeft.

Tja Madrid al cruisend door de CL-groepsfase in toch een redelijk moeilijke groep vind ik. Napoli, Braga zijn echt geen zwakke ploegen, al moet je daar als Real zijnde ook altijd tegen winnen. Toch knap wat ze presteren, 15/15 en 1ste in La Liga. Het gaat ze voor de wind voorlopig, niemand die had verwacht dat ze er zo zouden staan na het verliezen van Benzema, de blessures die ze hebben en het uitblijven van Mbappé.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren