Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rampzalige start voor Newcastle United, Stam gaat kansloos onderuit

Laatste update:

Newcastle United heeft dit seizoen maar een opdracht: direct terugkeren naar de Premier League. Manager Rafael Benítez kent echter een rampzalige start van het nieuwe voetbaljaar, want in navolging van het duel met Fulham (1-0) ging ook het duel met Huddersfield Town verloren. Ook Jaap Stam ging, met Reading, onderuit.

/

Newcastle United - Huddersfield Town 1-2
Op slag van rust kwam Huddersfield Town op voorsprong en een Nederlander stond aan de basis van de treffer. Rajiv van La Parra gaf voor en Nakhi Wells werkte de bal in de onderhoek. Na een uur spelen kwam Newcastle United, met Daryl Janmaat en Vurnon Anita in de basis, langszij van elf meter. Mark Hudson maakte hands en Dwight Gayle schoot in twee instanties raak. Acht minuten voor tijd ging Newcastle United toch nog kopje onder: Jack Payne schoot binnen voor de eerste zege van Huddersfield Town bij Newcastle United sinds 1953.

Wolverhampton Wanderers - Reading 2-0
Stam nam het met zijn Reading op tegen een andere grote naam uit het verleden: Walter Zenga, de legendarische oud-keeper van Internazionale, is momenteel de manager van the Wolves. Wolverhampton Wanderers was veel sterker dan Reading, dat niet onder de druk vandaan wist te komen en een verdiende nederlaag leed. Matt Doherty en Joe Mason smeerden Stam zijn eerste nederlaag als manager in Engeland aan.

Denk je dat Newcastle United promoveert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel teleurstellende atart van Newcastle, kon zelf geen stream of iets vinden helaas. Heel misschien heeft iemand de wedstrijd gezien? Hoe dan ook, dit moet echt beter.

13 augustus 2016 om 18:29

Denk dat The Wolves grootste kans hebber zijn voor directe promotie.. spelen prima voetbal, Benitez zie ik voor 2017 wel de laan uitgestuurd worden als ik eerlijk ben.

13 augustus 2016 om 18:38

Hij speelde aan het eind van vorig seizoen toch zeer degelijk voetbal, met als hoogtepunt de 5-1 overwinning op de Spurs. Als hij dat weer kan oppakken zou dat de redding kunnen zijn van Newcastle. En daarbij heeft Benitez ervoor gekozen om Newcastle trouw te blijven na de degradatie, terwijl hij makkelijk weg had kunnen gaan. Dus voor 2017 zie ik het niet gebeuren.

13 augustus 2016 om 19:00

Heb de wedstrijd niet gezien maar verwacht je echt dat Wolves goede kans maakt? Ja misschien na een paar versterkingen maar de selectie op dit moment is nog niet al te denderend, ik zie Newcastle, Norwich en Villa alsnog als de grootste kanshebbers op promotie ondanks dat Aston Villa en Newcastle al verloren hebben(Newcastle zelfs twee keer)

14 augustus 2016 om 04:53

Meest overschatte trainer ooit..

Mooie zege voor Wolves, Aston Villa ook gewonnen en Blackburn en Newcastle helaas verloren. Blackburn moet oppassen dat ze niet een Bolton of Portsmouth worden want de seizoenstart is dramatisch. Aston Villa herpakt zich prima na de uitschakeling in de beker deze week en de nederlaag bij Wednesday vorige week. Wolves met eveneens een goede zege, zou mooi zijn als ze kunnen promoveren met onder de nieuwe eigenaren.

Newcastle begint lekker slecht zeg, Eerste 2 duels verloren en nu ook nog is in eigen huis verloren, Kan niet in de toekomst kijken maar voorspel een moeilijker jaar dan ik dacht voor Benitez.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren