Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ramires heeft topclubs voor het uitkiezen

Laatste update:
/
Claude Puel is in beeld om de ontslagen Craig Shakespeare bij Leicester City op te volgen. Naast de ex-manager van Southampton staan ook onder anderen Sean Dyche en Chris Coleman op het lijstje. (Daily Mail)
/
Ivica Olic gaat aan de slag bij Kroatië. De oud-aanvaller van Bayern München én 104-voudig international wordt assistent-trainer bij de nationale ploeg. (Diverse Kroatische media)
/
Ramires, momenteel spelend bij het Chinese Jiangsu Suning, kan rekenen op veel belangstelling. De zaakwaarnemer van de middenvelder zegt dat drie van de tien beste clubs ter wereld contact hebben gezocht. (Globo Esporte)
/
Slaven Bilic wacht af wat West Ham United gaat besluiten. De Londenaren verloren vrijdag van Brighton & Hove Albion en Bilic zegt dat het woord nu aan de directie is. (Sky Sports)
/
Divock Origi voelt zich goed bij VfL Wolfsburg. De spits zegt dat hij ‘geniet’ in de Bundesliga en dat hij zich op Wolfsburg focust en voorlopig dus niet op Liverpool. (Kicker)
/
Claudio Ranieri sluit niet uit dat hij op een dag naar Olympique Lyon gaat. De trainer van Nantes zegt dat voorzitter Jean-Michel Aulas van hem gecharmeerd is. (beIN Sports)
Denk jij dat Ramires in januari terugkeert naar Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lang geleden dat ik nog van Ramires gehoord had. Ik herinner me hem als een harde werke, de typische Mourinho-speler. Stond volgens mij zelfs ooit eens serieus in de belangstelling voor Real Madrid.

Jammer dat hij naar China was gegaan want op zijn positie kon hij sowieso nog enkele jaren op topniveau mee.

Was bij Chelsea een zeer nuttige speler, maakte veel meters en wint veel duels. Benieuwd hoe hij er nu nog fysiek voorstaat.

Nou hoeveel mensen gaan de club afschrijven omdat ze een speler uit de Chineze competitie halen zoals met Paulinho? Ramirez heeft goed gecasht en is klaar in China, zou leuk zijn om hem weer te zien in de CL of Uefa cup altijd al een vechter geweest met de juiste mentaliteit.

Goede speler die voor veel clubs van pas kan komen. Is nog redelijk jong en kwaliteiten heeft die natuurlijk wel

21 oktober 2017 om 01:37

Als ik me goed herinner is Ramires al in de 30 nu, maar de kwaliteiten heeft hij zeker

Ik vraag me vooral af welke clubs, de zaakwaarnemer van Ramires dan als de beste 10 clubs ter wereld ziet..

21 oktober 2017 om 04:44

Atletico Madrid, Internazionale en Valencia.

21 oktober 2017 om 04:53

Volgens Gazzetta dello Sport heeft Inter een akkoord met Jiangsu Suning om hem vanaf de winter te huren.

21 oktober 2017 om 05:44

Real Madrid,barca,psg,city,man utd,a Madrid,chelsea,juve,bayern, Napoli! Dit zijn volgens mij de beste nummers 10 van de wereld

21 oktober 2017 om 12:06

Ik ben het met je eens met dit rijtje van 10 beste clubs, alleen zou Borussia Dortmund er misschien nog bij horen in de plaats dan van Atletico Madrid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren