Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Qua uitstraling zie je het verschil, er komt met Jones echt iemand op je af’

Laatste update:

Feyenoord kreeg vorige maand te maken met een zware blessure bij doelman Kenneth Vermeer, die waarschijnlijk pas over een paar maanden weer zijn rentree kan maken. De Rotterdammers schakelden daarna snel en legden de ervaren Brad Jones vast, die zondag tegen FC Groningen zijn officiële debuut maakte. De keeper hield in de met 5-0 gewonnen wedstrijd meteen de nul en liet volgens voormalig Feyenoord-doelman Joop Hiele meteen zijn waarde zien.

/

“Jones beviel me wel. Het is een sterke en rustige gozer die precies weet wat hij doet. Hij doet geen gekke dingen, houdt de ballen tegen en brengt ze weer in het spel”, vertelde hij bij FC Rijnmond. “Je ziet qua uitstraling ook wel een verschil met Pär Hansson (die in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV keepte, red). Er komt met Jones wel iemand op je af. Ik vond hem een logische versterking toen Kenneth Vermeer geblesseerd raakte.”

Feyenoord heeft ook nog de jonge Justin Bijlow achter de hand, maar volgens Hiele is het logisch dat Giovanni van Bronckhorst de voorkeur geeft aan de meer ervaren Jones en Hansson. Volgens de oud-doelman moeten keepers de gelegenheid krijgen om te groeien en kan verkeerd beleid meteen een loopbaan slopen. Hij vindt dan ook dat Feyenoord goed met de situatie omgaat.

Aan wie zou jij de voorkeur geven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed gekeept idd! waardige vervanger van Kenneth! Hopelijk is Kenneth snel terug! Was getekend, een Ajax fan

7 augustus 2016 om 21:50

Ik vraag me af wie er op deze poll ooit Pär Hansson zou zeggen. Brad Jones is duidelijk op alle vlakken beter.

7 augustus 2016 om 22:31

Ik heb Hansson gestemd. Puur en alleen omdat hij, na de blessure van Vermeer, zich zelf heeft afgemeld voor de OS.

8 augustus 2016 om 02:44

Heel sympathiek maar dat maakt hem niet beter dan Jones

8 augustus 2016 om 13:14

Als je als tweede keeper niet in aanmerking komt voor een basisplaats als de eerste keeper geblesseerd is, moet je juist wel naar de OS gaan lijkt me...

7 augustus 2016 om 21:54

En als Jones de volgende wedstrijd slecht speelt is het zeker weer een slechte. Dus laten we gewoon een aantal weken wachten, en dan pas onze oordeel geven. Hij is iniedergeval goed begonnen, maar ja we zullen zien.

7 augustus 2016 om 22:03

Ik hoop het inderdaad ook (ajax fan eensgelijks) mooi dat we er zo over kunnen denken als concurrenten. Ik vind Jones echt een verrassend goede doelman nog! ik kende hem
alleen van naam, maar wat een persoonlijkheid en niet onbelangrijk betrouwbare doelman. Vermeer is in principe de betere en logische eerste keus, maar mocht Jones het goed blijven doen zie ik geen reden hem
na een half seizoen ineens te wisselen, hoe pijnlijk ook voor vermeer. Ik ben van mening dat feyenoord momenteel beter in de keepers zit dan ajax, mocht cillessen wegvallen ( vind ik nog wel beter dan alle feyenoord keepers )heb je met boer een leuke keeper voor 3 wedstrijden, maar dan houdt het naar mijn idee wel op. Feyenoord heeft na vermeer en jones ook nog hansson die ik qua niveau te vergelijken vind met Boer en onana/bijlow ligt ook niet ver van elkaar.

7 augustus 2016 om 23:09

Wat moet Feyenoord straks met al die goede keepers als Vermeer en Hahn ook weer fit zijn.

Wat doen ze dan. Een betere oudere verkopen of toch maar Hahn weg doen?!

8 augustus 2016 om 00:12

Hahn wegdoen zou w erg zonde en dom zijn tenzij je natuurlijk tijdelijk bedoeld. Jammer dat die geblesseerd raakte kon nu zijn kans pakken om te laten zien dat die in de basis hoort.

Inderdaad een erg stabiele keeper. Weinig spectaculair maar zeer degelijk. Goede vervanger voor Vermeer.

Goede vervanger voor Vermeer. Hij is gewoon een stabiele keeper in de Eredivisie (Zag je bij NEC) Gewoon een rustige en ervaren keeper.

Wat mij betreft verkopen we, of gratis laten gaan, Hansson in de winter. Dan is Hahn terug, en heb je met Jones, Hahn en Bijlow genoeg opties. Hansson is dan niet meer nodig. Niet lang daarna komt Vermeer ook terug, en 5 keepers is gewoon too much, zeker omdat Hahn onze potentieele nummer 1 is.
Ik hoop dan volgend jaar Bijlow wordt verhuurd, of dat Vermeer verkocht wordt.
Optie 1
Hahn
Jones
Bijlow

optie 2
Vermeer
Hahn
Jones.

In ieder geval kun je niet eeuwig je talenten op de bank laten zitten, een keer zal Hahn het moeten overnemen van Vermeer anders vernietig je je kapitaal, en een keer zal Bijlow ook aan wedstrijden toe moeten komen, bij feyenoord of bij een andere club. Jammer dat we geen team in de JL hebben waar Bijlow kan spelen.

Goede keeper met goeie reddingen vandaag. Lekker laten staan tot Vermeer weer fit is. Verder kuijt eruit halen en berghuis erin zetten. Veel meer creativiteit dan kuijt. Woudenberg uiteraard ook laten staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren