Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV werkt achterstand binnen twee minuten weg op Ibrox dankzij De Jong

Laatste update:

PSV heeft zojuist een 2-1 achterstand razendsnel weggepoetst op Ibrox. De Eindhovenaren kwamen in de 78ste minuut op achterstand na een treffer van Rabbi Matondo na een assist van Cyriel Dessers. Slechts twee minuten later werkte captain Luuk de Jong binnen uit een corner van Johan Bakayoko: 2-2.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfff had al 2-3 kunnen zijn als Bakayoko van die bal afbleef. Veerman kon hem van dichtbij met binnenkantje rechts binnen schuiven.

Hoezo geen live meepraten? is veel leuker en op het werk lees ik de reacties om zo een beeld te krijgen van de wedstrijd!

22 augustus 2023 om 22:51



@daarwasikweer

Er is wel een live meepraten hoor, als het niet op de app staat staat op de website van voetbalzoneðÿ˜

Luukinho🐐wat een legend en een underrated spits!

Zelfs ik, als geen psv supporter, kan mij echt stijf irriteren aan Veerman. Wat speelt die slap als die ook maar een beetje gedekt wordt. Eist geen bal op, komt de bal niet halen, laat Sangare en ramalho opbouwen. Hij staat daar om t voetbal te brengen geloof ik

Laatste 15minuten genoten zeg.
Sambo ✓
Veerman ✓✓
Teze✓

22 augustus 2023 om 23:08

Slappe hap weer. Iedereen die riep dat het dit keer wel gaat lukken die zijn ook weer wakker. Ook Bosz gaat het niet lukken net als zijn voorgangers. Nog nooit zo een slappe hap gezien. Ze hebben in geen enkel Europees toernooi iets te zoeken met deze amateur verdediging en slappe lakse instelling. Is echt een dingetje geworden in Eindhoven.

Echt een typische boszbal wedstrijd. Ik vraag me af of dat spel wel gaat lukken met deze matige verdediging.

Ik moet zeggen, Dest was gezien de omstandigheden echt een meevaller. Verder is het om moedeloos ban te worden, de fouten voel je gewoon aankomen en zelf creëer je veel te weinig. Hopelijk is het niks ernstigs met Boscagli, die kunnen we echt niet missen achterin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren