Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla

Laatste update:

PSV wacht dinsdagavond in het Philips Stadion de Champions League-kraker tegen Sevilla.

De Eindhovense club bouwt de spanning op door voorafgaand aan het Europese duel een heerlijke video op de clubkanalen te plaatsen. PSV kopt de video met de tekst: “Klaar om opnieuw geschiedenis te schrijven.”

PSV ging in de eerste groepswedstrijd van de Champions League kansloos onderuit op bezoek bij Arsenal (4-0) en weet dat er in eigen huis eigenlijk niet verloren mag worden van Sevilla om enigszins kans te houden op overwintering in het miljardenbal.

De media-afdeling van PSV is in ieder geval klaar voor de ontmoeting met Andalusiërs en komt met een fraaie video. Te zien is hoe een docent uitleg geeft over het Champions League-logo, dat acht sterren bevat. Deze sterren vertegenwoordigen de founding members van het toernooi. Dat zijn de eerste acht deelnemers ooit aan de Champions League. PSV is een van die acht clubs.

De Eindhovenaren zijn dus bij iedere Champions League-wedstrijd aanwezig in de vorm van het logo, zo legt de docent uit, waarna er een minuut lang nostalgische beelden uit het Champions League-verleden van PSV voorbijkomen.

Naast PSV waren er dus nog zeven andere clubs die tot de ‘grondleggers’ behoren. Dat waren Rangers, Olympique Marseille, AC Milan, IFK Götenborg, Club Brugge, FC Porto en CSKA Moskou.

De wedstrijd tussen PSV en Sevilla begint dinsdag om 21:00 uur en is live te volgen bij RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. Het duel staat onder leiding van de Italiaanse arbiter Daniele Orsato. RC Lens en Arsenal spelen tegelijkertijd de andere wedstrijd in Groep B.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toffe video van het mediateam. Vanavond wordt een heel belangrijk potje, want thuis moet je sowieso de punten pakken tegen Sevilla en Lens om kans te maken op de volgende ronde. Arsenal is voor iedereen een maatje te groot

3 oktober 2023 om 10:32

Absoluut. Ik zou ook niet weten waarom PSV vanavond niet kan winnen. Sevilla is ook niet in beste vorm!

3 oktober 2023 om 10:36

Omdat Psv precies speelt hoe Sevilla wilt. Zie Sevilla wel een punt pakken met een geniepige counter.

3 oktober 2023 om 10:46

Laten we het hopen van niet.

3 oktober 2023 om 15:04

Ik weet het wel, Sevilla wint ieder jaar de Europa league, wat doet PSV in Europa? Waarom zou PSV gelijkwaardig moeten zijn aan Sevilla?

3 oktober 2023 om 15:42

Zoals je al zegt.. sevilla wint (bijna) ieder jaar de Europa league. Dus worden ze 3e in de cl poule, anders kom je niet in de Europa league uit, en moet philips er voor zorgen dat ze 2e worden. Opgelost ;-)

3 oktober 2023 om 11:26

Wat een heerlijk filmpje zeg!

3 oktober 2023 om 12:27

Zeker een toffe video! Verbaasde me alleen dat ze buiten de winst om slechts 1x de halve finale gehaald hebben, bleek ook niet zo te zijn haha.

Ik denk eerlijk gezegd dat PSV de laatste wedstrijd thuis tegen Arsenal prima 3 punten kan halen mocht Arsenal tegen die tijd al geplaatst zijn. Als je dan zoals jij aangeeft hopelijk die andere 2 thuis ook kunt winnen, zou je bij Sevilla of Lens een puntje moeten pakken en dan kan je gewoon 2e worden.

Vrees echter dat zowel Sevilla als Lens geduchte tegenstanders gaan blijken te zijn. Laten we hopen op het beste!

3 oktober 2023 om 12:43

Heel sterk gedaan van het mediateam. Geeft een mooie geschiedenisles en alvast een voorproefje op vanavond. Echt puik werk.

3 oktober 2023 om 13:26

Ramos, een vd beste verdedigers tegen een aanvallend PSV. Ik ben benieuwd.Gok op 2-2 omdat Sevilla gewoon gaat counteren.

Ik ben toch echt bang dat PSV dit niet gaat halen. Dit zijn andere kaliber clubs. Beter aan de bal zijn is hier niet genoeg.

3 oktober 2023 om 10:38

Ondanks dat PSV vorig jaar door deze ploeg uitgeschakeld werd zaten deze 2 ploegen toch best dicht bij elkaar. PSV lijkt beter te zijn dan vorig seizoen. Ik weet niet in hoeverre dat ook voor Sevilla geldt, maar ik verwacht 2 ploegen die aan elkaar gewaagd zijn.

Erg leuke video! Kippenvel!

3 oktober 2023 om 10:31

Zeker, rustgevende stem. Had ik maar zo’n leraar!

Beetje saaie video maar wel leuk bedacht. Alleen waarom spreekt de beste heer Engels met een Brits accent? Voor een Eindhovense club. Pi-s-vi bekt ook niet echt lekker.

Enfin. Vanavond moet het gebeuren voor PSV. Erop of eronder. Hopen dat Bosz heeft geleerd van de wedstrijd tegen Arsenal dat het best oke is om achterin de boel een beetje dicht te houden tegen teams van dit kaliber.

3 oktober 2023 om 10:18

Dat gaat niet gebeuren natuurlijk, PSV gaat 'gewoon' het eigen spel spelen, en ik zou ook niets anders willen in een thuiswedstrijd. Thuis moet je gewoon van dit soort kaliber tegenstanders winnen, al helemaal als je enige ambitie hebt om in de Champions League te overwinteren.

3 oktober 2023 om 10:27

Ik hoop het echt voor jullie, zou een heerlijke boost zijn voor de rest van de campagne om vanavond met dominant spel van Sevilla te winnen, maar die ploeg moet je niet onderschatten. Op een mooie avond Ruben!

3 oktober 2023 om 10:33

Onderschatting in de CL is wel het domste wat je kan doen. Sevilla is het jaar niet goed begonnen, maar heeft wel echt heel goede en ervaren spelers die het klappen van de zweep kennen. Ik verwacht spektakel vanavond.

3 oktober 2023 om 10:27

Het Engels is inderdaad tenenkrommend, vooral omdat het een Nederlandse club is.

3 oktober 2023 om 12:44

Is voor de internationale uitstraling gewoon veel beter. Het is ook nog een CL nota bene.

3 oktober 2023 om 10:28

Waarom die video in het Engels is? Om dezelfde reden dat Ajax al haar instagram posts in het Engels doet en vervolgens de Nederlandse vertaling in een comment plaatst. Deze clubs denken groter dan alleen Nederland en proberen ook buiten ons kikkerlandje sympathie en fans te creëren.

3 oktober 2023 om 10:38

Ik denk dat ik vooral slecht ga op de uitspraak van de clubnaam. Net als wanneer mensen Ejex zeggen in plaats van Ajax.

Ik snap het ergens wel maar voor een hype video voor je eigen fans vind ik het altijd een beetje overdreven. Ook bij Ajax, die videos zijn heel gaaf maar waarom er dan zo’n Britse stem onder moet terwijl je gewoon andersom kan ondertitelen. Verder wel tof bedachte video daar niet van. Maar als je een leraar daar neerzet met een goed Brabants accent krijg je denk ik wel een nog beter sfeertje.

3 oktober 2023 om 10:33

PSV is wel groter dan alleen NL.

3 oktober 2023 om 10:36

Dat is toch de hele insteek van het filmpje? Lijkt erop dat het afspeelt op een Engelse school die uitleg geeft over Champions League en de eerste deelnemers die het symbool zijn.

3 oktober 2023 om 10:42

Ik kreeg de indruk dat het gewoon een Nederlandse school in Eindhoven was en daarom ga ik aan op dat accent. Maar als dat de insteek is is het wel logisch, en ook wel een toffere video dan ik er eerst uit haalde.

Erg goede video! En weer wat geleerd vandaag



Goeie video, dit zijn de wedstrijden waar je echt 3 punten moet gaan pakken als PSV zijnde. Ik verwacht dat PSV in eigen huis die overwinning wel over de streep kan gaan trekken.

Toch jammer, dat er zelf bij zo'n leuke video. Die niemand schoffeert er toch mensen zijn die meteen negatief reageren.

Who cares, dat de video in het Engels is? Wat maakt het uit dat we tegen sterkte teams moeten? Wat maakt het uit dat PSV het misschien niet gaat halen?

Er wordt na jaren weer Champions League gespeeld in Eindhoven gespeeld. Dat feit alleen als is een mooi gegeven. Laten we daar vanavond van genieten.

3 oktober 2023 om 10:26

Het is een forum om je mening te geven toch? Mogen we alleen maar reageren als we positief zijn? Ik hoop dat jullie Sevilla oprollen vanavond.

Ik vind het geen slechte video maar mis een beetje de hype factor voor zo’n wedstrijd. Maar dat mag ik blijkbaar niet zeggen

3 oktober 2023 om 11:28

Ik snap dat jij geen kippenvel krijgt bij het beeld van PSV dat de champions league wint, ik wel! Ieder z’n mening

3 oktober 2023 om 11:36

En dat ik begrijp ik dan ook weer wel zou mooi zijn als jullie dat kunstje konden herhalen dit jaar. Succes vanavond!

3 oktober 2023 om 12:48

Natuurlijk mag jij jou mening geven. Zeg ik ergens dat dat niet mag? Ik zeg alleen dat ik het jammer vind. Dat is dan weer mijn mening...zie je hoe dat werkt?

Mooie video en op naar vanavond! Heb er zin in en ga uit van een goed resultaat. Deze moet je winnen en dat is met onze spelersgroep ook zeker mogelijk.

Leuk feitje over die sterren in het logo, wist ik niet

3 oktober 2023 om 12:45

Die vergeet je nooit meer dan.

Gelijk een mooie duik in wat PSV in haar geschiedenis allemaal al wel niet heeft bereikt.

3 oktober 2023 om 13:38

Dat valt dan op zich toch wel tegen met slechts 1 CL winst en 2x de halve finale haha.

Wel prachtig om al die fabuleuze spitsen weer eens op een rijtje te zien van een Romario t/m van Nistelrooij. En ondanks dat die buiten PSV nooit de doelpunten aaneen wist te rijgen de fantastische goal van Kezman tegen United.

3 oktober 2023 om 14:05

Er zijn 23 teams die het ooit hebben gedaan (winnen), dus dat is best knap voor een provincie club toch? Vind ik toch wel echt een prestatie!

3 oktober 2023 om 14:31

Absoluut, is uiteraard een prestatie van formaat! Bedoelde meer op de zin "allemaal al wel niet heeft behaald", dat duidt voor mij op een flink aantal prestaties, maar in de CL zijn het er dus niet zo veel eigenlijk, dat bedoelde ik meer

Wow, wat een leuk filmpje zeg. Ik hoop dat ze vanavond winnen.

Mooie video en meteen wat geleerd over die CL Sterren. Gemiste kans om een DAF autotje te gebruiken.

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maarre… kippenvel!! En wat geleerd weer betreft de sterren in de logo! Laatste jaren hebben we het veel over de successen van Ajax, waar ik als Ajacied super happy mee ben, maar toen in dit filmpje de CL-campagne van 2005 naar voren kwam, stond mn adem even stil. Wat een emotionele wedstrijd was dat zeg. Prachtig filmpje gemaakt door het mediateam! Hopen op successen van Feyenoord en psv dit seizoen!!! Gun ze het beste dit seizoen!!!

Het zal heel wat beter moeten dan tegen Arsenal. Toen was PSV slecht,grote ruimtes, onsamenhangend en naief. 4-0 was genadig. Ben heel benieuwd naar de clashes met Feyenoord. Maar schat op dit moment Feyenoord veel hoger in.

Wat hou ik toch van de Champions League! Dit soort filmpjes en de opbouw naar de wedstrijden toe maakt het allemaal toch magisch. Het was weer een tijd geleden dat we het Champions League intro hebben gehoord in het PSV stadion.

Hopelijk vanavond er vol op klappen! Heb er zin in!

Na zo'n filmpje krijg je er nog meer zin in vanavond. Ik heb er een goed gevoel over!

Voor de mensen die het leuk vinden wie de overige 7 sterren vertegenwoordigen:

Naast PSV waren er nog zeven die clubs die een belangrijke rol hebben gespeeld in de Champions League zoals wij die nu kennen. Dat waren Rangers, Olympique Marseille, AC Milan, IFK Götenborg, Club Brugge, FC Porto en CSKA Moskou.

3 oktober 2023 om 15:17

Het is natuurlijk vrij onzinnig om te doen alsof deze clubs een grote rol hebben gespeeld bij de opzet van de CL zoals wij deze vandaag de dag kennen. Zij waren destijds gewoon de kampioenen die voor het eerst mee mochten doen. Wat ik overigens ook wel grappig vind, is dat gedaan wordt alsof de 1992/93 versie de eerste CL editie was (wel in de nieuwe naam uiteraard), maar dat de winst van PSV uit 1988 aangehaald wordt, dat rijmt m.i. niet met elkaar. Wat het extra grappig maakt, is dat ze bij de daadwerkelijke eerste editie in 1955/56 ook meededen. Enkel bestonden toen de 8 sterren nog niet, dus voor het verhaal is dat natuurlijk minder mooi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren