Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PSV-trainer Peter Bosz haalt uit naar Kenneth Perez: ‘Heb me kapot geërgerd’

Laatste update:

Peter Bosz heeft tijdens de voorbeschouwende persconferentie op Excelsior – PSV uitgehaald naar ESPN-analist Kenneth Perez. Laatstgenoemde zei zaterdagmiddag na NEC – PSV (3-1), nadat de trainer zijn interview had afgelegd, dat Bosz ‘een spel’ speelde en dat zijn woorden ‘toneel’ waren.

Bosz wordt maandagmiddag gevraagd naar zijn kijk op de woorden van Perez. “Daar heb ik me kapot aan geërgerd”, is hij duidelijk. “Hij staat naast me, waarom zegt hij dat niet op het moment dat ik mijn analyse geef? Als je dat vindt en naast me staat, dan zeg je dat toch? Hij laat me weglopen en zegt dat dan. Een beetje raar, toch? Of niet?”

“Hij moet niet zeggen dat ik een spelletje speel, want ik speel geen spelletjes”, vervolgt Bosz. “Ik geef gewoon eerlijk mijn mening. Daar hoeft hij het niet mee eens te zijn. Dat mag. Dat ik in zijn ogen een verkeerde analyse maak, dat kan. Ik geef net al aan: ik heb de wijsheid niet in pacht. Maar je moet niet mijn integriteit in twijfel trekken, dat ik een spelletje speel. Ik speel geen spelletjes.”

’Dat weet je toch van hem, dat spelletje?’


Bosz gaf na afloop van het verloren uitduel met NEC aan dat hij schrok van zijn elftal. “Want zo heb ik mijn ploeg nog niet gezien. Ik vond het bij vlagen ook hautain, bijna arrogant. Nergens op gebaseerd, want wij moeten hard werken en intensiteit in wedstrijden leggen."

Perez kon zich niet vinden in de analyse van Bosz, zo vertelde hij nadat de trainer was weggelopen aan collega Milan van Dongen. "Had je anders verwacht? Dat weet je toch van hem, dat spelletje? Hoezo waren ze hautain? Hoezo waren ze arrogant? Waar dan? Dat wilde ik nog weten, op welke momenten dat gebeurde."

"Dat was ook zo in het begin, toen ze hartstikke goed speelden. Toen vond hij het ook slecht en dramatisch. Dat is natuurlijk het spel van een trainer, om zijn ploeg een beetje te prikkelen. En de irritatie dat de glans van ongeslagen kampioen worden nu weg is. Heel ergerlijk voor hem”, aldus Perez in Nijmegen.

"Het is makkelijke taal, vooral ook omdat je niets van dat gedrag hebt bespeurd bij PSV", weersprak Perez de uitleg van Bosz. "Hij zegt dat het niet gaat om het meelopen van aanvallers met hun directe tegenstanders. Maar daar gaat het wél om. Die arrogantie die hij benoemt, heb ik totaal niet gezien bij PSV."

"Het is toneel van Bosz, denk ik. En die spelers moeten dat wel eerst voelen. Want ik sprak net een speler van PSV en die had dat gevoel ook helemaal niet. Bosz zal dat gevoel misschien wel gehad hebben. Maar PSV had vooral geen oplossingen aan de bal. Maar ik vond PSV echt verre van hautain”, sloot Perez af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou Perez, Bosz na z’n interview moeten aanspreken. Voor hetzelfde geld is meneer Bosz daar helemaal niet van gediend.

1 april 2024 om 14:30

En ik vind het niet eens raar wat Perez zegt. In de 2de seizoenshelft speelt psv sowieso een stuk moeizamer en tegen go ahead eagles en twente was het spel niet beter. Daar trekken ze de winst wel over de streep net zoals dat tegen nec ook had gekund. Nu viel het kwartje (voor het eerst dit seizoen) een keer de andere kant op. Om dan gelijk zo'n interview te geven nadat je 26 wedstrijden ongeslagen bent geweest kan inderdaad overkomen als toneel. Zeker omdat het spel in een aantal wedstrijden echt niet veel beter was, maar het toen wel de goede kant op viel.

1 april 2024 om 14:30

Dat hoeft hij niet te doen maar als hij zo graag een interpretatie wil geven over de bedoeling dan was het mannelijk geweest om het in bijzijn van Bosz te doen.
Perez is een goeie analist maar dit had anders gehoord en ben het met Bosz eens

1 april 2024 om 14:38

Omdat volwassen mensen dat zouden kunnen,

1 april 2024 om 14:51

Hoe zie je dat voor je? Bosz wordt geïnterviewd door de journalist, Perez staat er naast. Verstaat het waarschijnlijk niet eens goed. Bosz is klaar en loopt weg. Perez kijkt het even snel terug. Bosz is al weggelopen. Perez rent achter hem aan en zegt hé wat jij net zei kan echt niet! Moet Perez daarna niet ook gewoon weer aan het werk? In plaats van Bosz achterna lopen want Perez gaf zelf al aan dat hij het niet goed kon verstaan en het terug moest kijken.

1 april 2024 om 15:21

@thepeoplechamp

Dat kan ook gewoon een spelletje van Perez zijn. Daarnaast kon Perez Bosz na die tijd ook gewoon aanspreken, als de camera's uit zijn en niet daarna je verhaal gaan doen tegen de media. Voelt een beetje als iemand in de rug steken. Bosz heeft wel gelijk. Als Perez dat vond, dan had hij dat direct kenbaar moeten maken en niet pas voor de camera beginnen. Laag gedrag van Perez.

1 april 2024 om 18:57

Jij neemt gewoon aan dat Perez iets niet hoort, vervolgens met een statement komt op basis van wat hij denkt te horen..en vraagt aan mij hoe ik dat voor me zie?

Die laat ik aan me voorbij gaan als je het niet erg vind.

Op dat moment van ernaast staan had hij misschien al wel dat gevoel maar ga je er niet direct tegenin. 'S avonds heeft Perez het nog geanalyseerd en liet hij zien dat psv helemaal niet hautain of arrogant was.

Ik snap niet dat mensen zich ergeren aan het “toneelspel” van bijvoorbeeld Bosz en Slot. Ze willen winnen en doen er alles aan om de jongens zo scherp mogelijk te krijgen. Altijd de waarheid spreken zoals Maurice Steijn helpt een groep ook niet altijd.

1 april 2024 om 14:14

Slot speelt voor de camera toch nooit toneel? Die is wat te druk aan de zijlijn maar zo overdreven negatief als Bosz vind ik hem nooit.

1 april 2024 om 14:28

Slot wordt hier ook regelmatig afgemaakt voor toneelspel aan de zijlijn. Bosz doet het wat meer in interviews. Dat zijn hun manieren om het team te motiveren en je kan niet zeggen dat het niet werkt

1 april 2024 om 14:34

Ik zeg ook niet dat het niet werkt. Wel dat Bosz vaak veel te negatief is en dat Slot rustiger kan zijn langs de lijn. Al vind ik dat van Slot geen toneel

Toch wel benieuwd wie deze vraag stelde. Lekker olie op het vuur gooien en iets creëeren, erg sterk. Haha. Kansloze vraag.

Hoor liever Perez dan die Vink. Van Basten is net zo erg als die Vink

Peter toch, kalmeer nou een beetje man, al die opwinding is slecht voor je bloeddruk. Overigens had Perez wel een punt, PSV voetbalde niet hautain en arrogant maar hooguit minder scherp en zonder de juiste oplossingen aan de bal. Een paar maanden terug had je altijd wel het gevoel dat PSV steeds weer onder de druk uit kon voetballen maar sinds de winterstop en het gelijkspel uit bij Utrecht zijn er wat haarscheurtjes in de ploeg ontstaan. De flitsende combinaties waarmee het team zich onder de druk uit wist te spelen zijn verdwenen nu de vorm bij sommige spelers wat minder lijkt te zijn. Die vorm is wat minder geworden bij Boscagli en Veerman terwijl de vorm al grotendeels ontbrak bij Lozano en Bakayoko. De blessures bij eerder Veerman en nu nog steeds Lang en ook weer Lozano en Saibari helpen dan ook niet mee. Sommige spelers hebben ook vrijwel alles gespeeld en lopen op hun laatste benen, denk aan Schouten, Boscagli en Teze maar ook De Jong en Bakayoko. Een type Vertessen had PSV in deze periode wat lucht kunnen verschaffen.

1 april 2024 om 15:30

Perez heeft helemaal geen punt, dat heeft hij trouwens nooit. Het gaat Bosz er ook niet om de mening van Perez, maar dat Perez zei dat dit een spelletje van Bosz is. Daar heeft hij moeite mee. Je hebt blijkbaar niet alles gelezen.
Perez deelt wel vaker dolksteken uit.

1 april 2024 om 15:49

Nou ja, Perez had in zoverre een punt dat PSV niet hautain en arrogant voetbalde. Bosz heeft een punt als hij zich ergert aan de uitlatingen van Perez inzake een spelletje spelen.

1 april 2024 om 19:49

Vreemd genoeg zat ik psv te kijken en zei ik bij rust hetzelfde; ze spelen arrogant. Bosz noemt het ook nog hautain en ergens snap ik dat wel.

Er was na de 0-1 niks aan de hand en de tweede goal leek een kwestie van tijd. En dat straalde wel een beetje af van de houding vond ik; psv leek in de omschakeling net wat minder scherp dan ik gewend was en in de opbouw nogal slordig en het oogde gemakzuchtig, met als dieptepunt van dat gedoe de 1-1.

Bij zowel de tweede als de derde goal verdedigen de buitenspelers veel te laat mee, een houding van dat komt wel goed en dat kan dit psv gewoon niet veroorloven



Perez ik erger me al jaren aan die man.het word tijd dat hij is van de tv blijft. Altijd maar spelers en trainers afzeiken.enge vent.

Ik vind Peter zijn interviews ook altijd overdreven. Weet alleen niet of het een spelletje is. Lult nog net niet Ramalho en Boscagli het nationale elftal in. PSV heeft een goede selectie hoor. Maar geen selectie dat verplicht elke club inclusief de rest van de top 5 op een hoopje moet spelen. En dat doet die nu wel overkomen terwijl het ook de 2e seizoenshelft niet tegen heeft gezeten.

1 april 2024 om 16:02

Hij lult Ramalho het nationale elftal in maar vergeet voor het gemak wel even zijn contract te verlengen, juist.

Het heeft niet tegen gezeten, wanne koekwaus haha

1 april 2024 om 16:06

Ok duidelijk dan speelt die dus wel een spelletje door Ramalho een geweldige verdediger te noemen. Weten we dat ook weer en heeft Perez toch gelijk.

Tsjaa ik blijf het zeggen, vind Perez een zeer onprettige analist en ook als "tv-personage" niet leuk. Is altijd op zoek naar controverse, deelt steekjes uit naar trainers en spelers. Zit ook gewoon vaak mede-analisten uit te lachen in de uitzending als ze een afwijkende of bijzondere mening hebben. Nee, Perez is zo gezegd niet mijn type. Bosz daarentegen moet zich niet zo druk maken. Je staat 7 punten los en de mening van een matige analist en matigd oud-voetballer zou hem niet zo moeten deren. Bosz is een veel grotere naam in het voetbal, lekker van je af laten glijden.

Wat Bosz zei over de houding van zijn spelers klopt volledig. Toen ik naar de wedstrijd keek vond ik het ook. Met deze houding zal Psv nog meer punten verspelen. Dit wil geenszins zeggen dat Feyenoord dan kampioen wordt. De laatste wedstrijden zijn vaak heel anders dan de rest van de competitie

Had ook de hoop dat dit een toneelstuk was. Maar blijkbaar is Bosz echt zo. Dat is wat mij betreft nog erger.

Zowel Perez als Bosz zijn pessimistische azijnzeikers. Bosz ziet er chronisch depressief en somber uit. En Perez, daar komt zelden een positief woord uit. Cynische figuren, zet liever de tv af wanneer hun beginnen te praten. Dat Bosz zich zo druk maakt om de uitspraken van een nietszeggende provocateur als Perez is imo lachwekkend

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren