Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV strikt neef van Jordan Teze en deelt direct contract tot medio 2026 uit

Laatste update:

PSV heeft Aston Da Silva een profcontract gegeven, zo meldt journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad donderdag. De verdediger is een neef van Jordan Teze en komt momenteel uit voor PSV Onder 18. Da Silva zet zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2026 in het Philips Stadion houdt.

De zeventienjarige achterhoedespeler kan zowel in het centrum als op de rechtsbackpositie uit de voeten, net als zijn neef Teze. Laatstgenoemde was bij het moment van ondertekenen eveneens aanwezig.

PSV wil Da Silva via de Onder 18-ploeg naar Jong PSV gaan leiden, en vanuit daar moet hij de kans krijgen om door te groeien.

Voor zijn overstap speelde Da Silva in de jeugd bij het Luxemburgse Racing FC Union. Bovendien werd hij al geselecteerd voor Luxemburg Onder 19, al kwam hij nog niet in actie bij de nationale ploeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dit zo'n gekke transfer he. Geruchten zijn volgens mij al een halfjaar oud ofzo. Maar we halen nu dus een 17 jarige speler uit de jeugd van een Luxemburgse club (en bankzitter van Luxemburg o19) en die is toevallig ook nog eens de neef van een selectiespeler van PSV. Iets zegt mij dat Teze plotseling binnenkort een nieuw contract tekent.

22 februari 2024 om 18:14

Geen gekke gedachte. Mocht Teze gaan verlengen zou ik dat van harte toejuichen. Speelt een sterk seizoen.

22 februari 2024 om 18:26

Ik ben helemaal geen fan van de speler Teze. Vooral aanvallend is hij gewoon erg matig, ondanks dat zijn voorzetten zijn verbeterd. Hij komt echt niet in de buurt van niveau Arias en Dumfries, in mijn ogen. Wel iemand die er altijd voorgaat, maar ben er niet heel rouwig om als hij vertrekt.

22 februari 2024 om 18:54

Speelt ook niet als wingback zoals Arias en Dumfries dat wel waren. Schikt prima in z'n rol en vind hem defensief zeer solide en aan de bal ook meer dan prima. Toch al aardig wat ballen recht op het hoofd van Luuk weten te leggen.

22 februari 2024 om 18:16

In dat geval hoop ik dat PSV binnenkort ook de neef van Boscagli strikt

22 februari 2024 om 19:33

Heeft Luuk nog een neef? En Messi en mbappe 😀?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren