Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV moet naast Lang en Lozano derde sterkhouder missen; Veerman twijfelgeval

Laatste update:

Jordan Teze zal het donderdagavond niet met PSV opnemen tegen sc Heerenveen, wanneer de Friezen om 18:45 uur op bezoek komen in het Philips Stadion. De 24-jarige verdediger mag vanwege het hoofdprotocol van de Eindhovenaren niet deelnemen aan het thuisduel van de koploper.

Ook Noa Lang (spierblessure), Hirving Lozano (hamstringblessure) en Armel Bella-Kotchap (schouderblessure) zijn nog altijd niet van de partij.

Rondom de inzetbaarheid van middenvelder Joey Veerman heerst momenteel nog onduidelijkheid. De Volendammer viel afgelopen zondag tijdens de uitzege op Feyenoord (1-2) geblesseerd uit, al lijkt het mee te vallen.

“Nog één training en dan weet ik of Veerman kan spelen”, liet trainer Peter Bosz woensdag weten tijdens een persconferentie voor schrijvende pers, geciteerd door journalist Marco Timmer van Voetbal International.

Teze zal in ieder geval niet in actie komen bij PSV. De Groningse rechtsback viel zondag al tijdens de eerste helft uit na een harde botsing met Feyenoord-linksback Quilindschy Hartman, die de strijd in de rust eveneens moest staken. Bosz liet er tijdens de persco geen gras over groeien. “Teze gaat niet spelen, daar zijn protocollen voor.”

PSV en Feyenoord komen donderdag al in actie in de Eredivisie, daar de twee topclubs volgende week in actie komen in de Champions League. De Eindhovenaren zijn na vijf groepswedstrijden al geplaatst voor de volgende ronde van het miljardenbal, terwijl Feyenoord zich gaat opmaken voor de Europa League.

PSV beleefde een absolute droomweek door de uitwedstrijden bij Sevilla (2-3) en Feyenoord te winnen. De voorsprong van de koploper op de Rotterdamse achtervolger bedraagt nu liefst tien punten, waardoor de Eindhovenaren al langzaam kunnen denken aan de 25ste landstitel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel mensen zeggen dat we geluk gehad hebben met rode kaarten. We hebben echter ook het meeste pech met blessures tot nu toe. 4 basisspelers weggevallen. Gelukkig hebben we denk ik de beste bank van de Eredivisie. Het enige positieve is dat de echt onmisbare spelers zoals Schouten en Boscagli tot nu toe bijna alles kunnen spelen.

6 december 2023 om 13:43

Onzin, wat dacht je van Twente die bijna het hele seizoen Brenet en Smal missen. Nu is Vlap ook nog geblesseerd en Hilgers meerdere duels geschorst. Zo heeft elke club wel cruciale wegvallers.

6 december 2023 om 13:52

Die schorsing schaar ik niet onder pech. Jullie hebben natuurlijk ook een lijst aan spelers maar Lang, Lozano, ABK, Mauro, Obispo en nu Teze en Veerman is niet niks.

6 december 2023 om 13:58

En Feyenoord miste in verschillende maanden Ivanusec, Minteh, Trauner, Bijlow en nu Alireza en Nieuwkoop.
Denk dat het volle programma bij iedere club zorgt voor vervelende blessures.

6 december 2023 om 14:08

Bijlow missen is wel domme pech. Komt uit het niets die blessure bij hem 😛 ik vind de blessure van Ivanusec wel echt pech aangezien hij het voetballen erna opeens lijkt verleerd. Ook Ueda in de eerste CL wedstrijd was ff balen. En Trauner die telkens niet fit is.

6 december 2023 om 14:55

Hartman er ook nog bij lees ik

Veerman rustig sparen dan maar, geen risico voor nodig ook. Van Aanholt vervanger van Teze, logisch.
Daarnaast zou ik starten met Tillman als linksbuiten ipv Vertessen en een middenveld van Saibari, Schouten en Til. Ramalho terug in het centrum. Dan wissel je niet teveel qua posities van andere spelers en hoort dit potje geen probleem te worden. Heerenveen blijft echter een angstgegner van PSV dus focus blijft harstikke belangrijk.

6 december 2023 om 13:45

Als Veerman fit is, zou ik m gewoon starten en dinsdag juist rust geven. Dinsdag is een bonuswedstrijd die alleen nog om de eurootjes gaan. Competitie moet voor nu even prioriteit hebben. Verder eens met jouw achterhoede, middenveld zou ik spelen met Veerman Schouten Til en dan voorin Tilman, Luuk, Bakayoko. Heb je Saibari (die de basis verdient maar ik zou toch nog met Til starten), Vertessen en Pepi om nog wat te kunnen forceren als dat nodig is.

6 december 2023 om 15:20

Ben inmiddels wel weer klaar met van Aanholt. Dit is de wedstrijd om Mauro te brengen. Weet niet of die fit genoeg is om te starten, maar die jongen moet eigenlijk minstens weer een helft spelen

6 december 2023 om 16:20

Zou gewoon Dest op links laten en Sambo op rechts. Paar wedstrijden nog de tijd om hem echt te testen en een contract aan te bieden, of te verkopen in de winter.

PSV heeft een goede brede selectie en kan dus de meeste blessures wel redelijk opvangen. Op dit moment wordt de lijst van blessures wel erg lang (pun not intended) met Lang, Lozano, Teze, Bella-Kotchap, Obispo, Mauro Junior en eventueel Veerman. Voor de winterstop speelt PSV nog thuis tegen angstgegner Heerenveen (7-12 Eredivisie), thuis tegen Arsenal (12-12 Champions League, buiten het geld is dit om des keizers baard), uit bij AZ (17-12 Eredivisie, de zoveelste ultieme test voor PSV) en thuis tegen Twente (21-12 KNVB-beker).Op de linkerflank kan volgens mij Vertessen, Babadi of Tillman spelen, logische vervanger van Teze is uiteraard Sambo. Hopelijk zijn er tegen AZ weer spelers teruggekeerd van hun blessures en stroom de ziekenboeg verder leeg voor de 17de speelronde die begint op 12-01-2024.

6 december 2023 om 13:46

Mauro en Obispo zijn weer fit. Verder bestaat er nog een kans dat Lang en (met name) Lozano weer fit is voor AZ.

6 december 2023 om 13:58

Dat weet ik maar daarmee zijn deze spelers nog niet meteen geheel wedstrijdfit en is het maar de vraag of ze een volledige wedstrijd kunnen spelen. Ik zou in ieder geval geen risico nemen met de spelers zo vlak voor de winterstop. Overigens opperde ik Sambo voor Teze maar ook Dest kan naar zijn natuurlijke rechtsback positie, dan speelt Van Aanholt op de linksback positie. Als Veerman niet inzetbaar is moet Bosz gaan puzzelen en krijgen we een ander middenveld. Bosz heeft echter voldoende middenvelders en dus moet dat wel lukken.

Snap die Hype niet voor Noah Lang. Bij Ajax niet geslaagd bij twente geen succes. was redelijk in een nog slechtere competitie dan nederland en nu zou het zo'n beetje de beste speler zijn in de Nederlandse competitie. Denk als ze Veerman missen PSV wel een jasje uit doet.

Duidelijk, dit zijn 3 punten voor Heerenveen dus. Hoeven eigenlijk ook niet meer te spelen, scheelt PSV weer wat energie.

Veerman mag van mij wel meedoen. Liever hij dan Saibari, die ik een stuk hoger inschat.

6 december 2023 om 16:38

Het is een typische wedstrijd om punten te laten liggen. Na het zware uit- drieluik een tussendoortje thuis... Het is een feit dat na elke gewonnen wedstrijd punten verlies dichterbij komt

6 december 2023 om 18:13

Ik denk toch niet dat ze het als tussendoortje zien? Op 6-7 clubs na kan je dan alles als tussendoortje zien. Heerenveen is geen degradatiekandidaat ofzo en pakt geregeld punten tegen Psv. Dat het dit jaar heel erg lastig wordt, is waar.

6 december 2023 om 21:23

Heerenveen uit is (net als vroeger uit bij Roda en NAC) gegarandeerd punt(en) verlies. Dat staat los van mijn reactie. Na 3x opperste concentratie ligt verslapping op de loer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren