Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV moet er na bod van vijf miljoen euro nog flinke schep bovenop doen’

Laatste update:

PSV vond in januari met de tijdelijke komst van Ricardo Rodríguez een oplossing voor de linksbackpositie. De Zwitser keert na dit seizoen echter normaal gesproken terug naar AC Milan en het is niet zeker of de Eindhovenaren hem definitief over kunnen nemen. PSV lijkt dus op zoek te zijn naar alternatieven en vanuit Polen komt dinsdag het bericht dat Michal Karbownik in beeld is.

Przeglad Sportowy weet te melden dat PSV vijf miljoen euro overheeft voor de negentienjarige vleugelverdediger van Legia Warschau, die dit seizoen zijn doorbraak beleeft in de Ekstraklasa. De Pools jeugdinternational wordt door het medium omschreven als ‘een van de meest begeerde spelers van de competitie’.

PSV is echter niet de enige gegadigde, aangezien Real Betis en Sevilla Karbownik eveneens op de korrel zouden hebben. Bij de twee clubs uit Spanje worden nog geen concrete bedragen genoemd, wat wel het geval is bij Sporting Portugal en Club Brugge. Eerstgenoemde zou hetzelfde bedrag als PSV in gedachten hebben, terwijl Club een miljoen meer heeft geboden.

Legia zit volgens de berichtgeving echter hoog in de boom en denkt naar verluidt aan een transfersom van tien miljoen voor Karbownik, die nog maar tot medio volgend jaar vastligt. Dit bedrag wordt door Przeglad Sportowy, mede door de uitbraak van de coronacrisis, als onrealistisch ingeschat. Een transfersom van acht à negen miljoen wordt daarom genoemd als een reëler bedrag.

Lijkt Michal Karbownik jou een goede aanwinst voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Jong kan aan deze crisis natuurlijk niets doen, maar met terugwerkende kracht is de huur van Rodriguez wel een duur geintje geworden. Dat is uiteindelijk redelijk exemplarisch voor het jaar van De Jong. Hopelijk voor hem gaan de volgende aankopen wel slagen.

14 april 2020 om 17:07

Maar zo kun je voor elke club redeneren: Hazard is een duur grapje voor Real: veel salaris, alleen maar geblesseerd en 100 miljoen betaald en 10 wedstrijden ofzo een beroep op hem kunnen doen.

14 april 2020 om 17:12

Klopt, met dit verschil dat Hazard een langlopend contract heeft en eventueel nog restwaarde. Rodriguez werd voor een half jaar gehuurd voor een fiks bedrag en speelde uiteindelijk 5 (?) potjes. Ik vond het gewoon exemplarisch voor het jaar van De Jong. Ook dit zit hem weer niet mee.

14 april 2020 om 17:18

Nee maar het is wel de eerste speler die hij in dit geval dan huurt die voldoet na al die missers. Zo kan je het ook zien.

14 april 2020 om 17:19

Ja oke, het past in de trend dat de beslissingen van De Jong niet goed hebben uitgepakt, maar deze hele corona situatie is zo groot, dat beinvloedt alles en iedereen. Ik vond de huur van Rodriguez juist wel een sterke zet. Je zag meteen dat er zoveel meer rust in het team zat. Daarbij geeft het PSV de tijd om een vervanger te zoeken die wel gekocht kan worden. Ook weet je niet hoe het geregeld gaat worden met de contracten van spelers. Misschien wordt de competitie nog steeds uitgespeeld met Rodriguez.

14 april 2020 om 18:43

Hazard restwaarde? Geloof je het zelf

14 april 2020 om 17:46

Waarschijnlijk net zo duur als het geintje Babel. Dit kun je over alle spelers zeggen die in de winter zijn gehuurd.

8/9 miljoen voor een 19 jarige linksback uit de Poolse competitie met een 1-jarig contract... Dat lijkt me wel erg veel.

14 april 2020 om 17:52

Dan moeten ze gewoon verder kijken. Er zijn vast betere alternatieven. Het liefst zie ik Wijndal naar PSV komen, maar die is niet haalbaar lijkt me.

14 april 2020 om 17:57

Ik denk eerlijk gezegd dat je het best kan vertalen naar bijvoorbeeld de 2,5 miljoen die PSV in 2008 betaalde voor een 19 jarige net doorgebroken balasz Dzsudzsák. Sindsdien is de markt bizar omhoog geschoten. De poolse competitie groeit gestaag en Legia is toch echt het Ajax van Polen wat betreft aankoopbedragen voor spelers. Deze linksback heeft het dit seizoen echt flink laten zien en zou zelf al richting het nationale elftal gaan als je poolse kranten berichten mag geloven. is vrij tweebenig, snel en heeft 16 longen. Kijk de europese wedstrijden van hem er maar op na. leuke speler, veel liever dat we 8 miljoen voor deze gozer betalen dan voor een Van Aanholt of Rodriguez van 29 jaar oud.

14 april 2020 om 19:48

@ZinedaneJe verzint gewoon feiten..🤨Dzsudzsák (een Hongaar btw en geen Pool) was 22 toen hij na Eindhoven kwam.Hij had al drie seizoenen gespeeld in de Hongaars competitie en eeN half jaar voordat PSV hem kocht debuut gemaakt in de A selectie van het Hongaarse elftal.

14 april 2020 om 19:35

Dat is idd ook vrij veel. Daar weet Psv ok alles van, die vroegen voor bankzitter Pereiro ook iets van 15 miljoen. En we weten allemaal waarvoor die is weggegaan.... Voor deze Pool geldt, dat er vele clubs achter hem aan zitten, dus dat drijft de prijs op. Verder ken ik deze linksback niet. Jij ?

14 april 2020 om 19:55

PSV was met Spartak Moskou akkoord over 15 miljoen, alleen de zaakwaarnemer van Pereiro hield de transfer tegen. De transfersom van 15 miljoen was geen obstakel.

14 april 2020 om 20:12

PSV heeft nooit 15 miljoen gevraagd voor Pereiro, Spartak was echter bereid het neer te leggen. Dat is wat anders natuurlijk. Buiten dat beweer ik natuurlijk ook niet dat ze het niet mogen vragen, echter dat het erg veel is voor een speler zoals ik hem hierboven omschrijf. Ik ken hem als speler niet, hoezo?

5 miljoen bieden voor een pool die net om de hoek komt kijken en dan willen ze ook nog eens 10 miljoen hebben voor hem haha. Beter bieden ze 5 a 10 miljoen voor Rodriguez die is nog maar 27 geloof ik dus die kan gewoon nog 3/4 jaar mee, zeker in de Eredivisie! Maarja door al deze ellende valt er nog maar te bezien of er geld zal zijn.

14 april 2020 om 17:16

Dat vraag ik me ondertussen ook af. Zouden er aankomend seizoen wel mensen op de tribune mogen zitten? Stel je voor het nieuwe seizoen zonder publiek. Zou een drama zijn voor alle clubs.

14 april 2020 om 17:39

Ja dat is leuk, maar Rodriquez wilde afgelopen winter al zelf geen definitieve transfer naar Psv, waarom zou die dat nu wel willen.

14 april 2020 om 17:42

Misschien bevalt het hem wel in Eindhoven.

14 april 2020 om 17:48

Hij zal nog weinig van Eindhoven gezien hebben lijkt me..

14 april 2020 om 17:50

Misschien lijkt het hem wel wat om onder de nieuwe trainer te gaan spelen?

14 april 2020 om 17:49

Het probleem is dat Rodriguez ongeveer 4 miljoen euro per jaar bij Milan verdiend. Dat gaat PSV natuurlijk nooit betalen. Met het EK volgend jaar moet PSV hopen dat hij nog een jaartje in Eindhoven wil voetballen om in zicht te blijven voor het EK. Als huren niet mogelijk is, moeten ze maar verder kijken naar alternatieven. Rodriguez heeft over een paar jaar geen meerwaarde meer en verdiend teveel salaris. Moet PSV niet aan beginnen. Dan is het een slechte investering ondanks het sportieve plaatje.

Zou een leuke optie zijn voor Club Brugge want hoewel Sobol geen slecht seizoen speelt, zie ik het toch niet echt in hem zitten. Van Ricca had ik wel hoge verwachtingen maar die valt toch tegen. Daarnaast denk ik dat Club Brugge iets interessanter is dan PSV omdat ze volgend seizoen wel CL zullen spelen (en financieel is er niet veel verschil). Het is alleen de vraag of Club meer dan 6 miljoen wilt neertellen voor een linksachter als ze daar al een degelijke speler hebben en het aanvallend compartiment toch ook aandacht vereist.

14 april 2020 om 18:17

Vreselijk dat PSV eigenlijk onder Club staat.

14 april 2020 om 18:19

Waarom als ik het vragen mag?

14 april 2020 om 19:01

Wellicht is Wouter PSV supporter? Ik zie Rodriguez eerder bij PSV blijvendan naar Club Brugge gaan. Die nieuwe trainer staat er toch redelijk op en ik ben benieuwd wat hij bij PSV teweeg kan brengen (als Ajacied hoop ik op sterke competitie in Nederland, wat goed is voor het NL-se voetbal en dus voor Ajax)

14 april 2020 om 19:43

Lierse, de gemiddelde Nederlander kijkt een beetje denigrerend naar de Belgische competitie en leeft in de waan dat Nederland zich kan meten met de Franse en Portugese competitie

Ik ken hem niet persoonlijk, maar Polen heeft op de backs wel vaker goede talenten geproduceerd. Ik zie, echter, PSV elke keer een net-niet back of verdiger nemen (angelino afgezien hiervan). Ja, in totaal ben je dan heel veel kwijt. Aan de aanval ligt het bijna nooit, maar je kan niet zo een grote onbalans hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren