Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV mikt op zelfde constructie als Ajax: ook Fledderus in beeld

Laatste update:

PSV denkt net als Ajax aan een tweemanschap voor de opvolging van technisch directeur John de Jong, schrijft De Telegraaf. Chris Woerts wist dinsdagavond bij Vandaag Inside te melden dat Jordy Zuidam in beeld is voor de functie en volgens het dagblad is ook de naam van Mark-Jan Fledderus gevallen. PSV hoopt het in eerste instantie echter intern op te lossen.

Het Eindhovens Dagblad meldde onlangs al dat PSV eerst intern op zoek zou gaan naar een opvolger van De Jong, met Jan Vennegoor of Hesselink en Ernest Faber als voornaamste kandidaten. Vennegoor of Hesselink is technisch manager in Eindhoven en fungeerde als schakelstuk tussen De Jong en de jeugdopleiding. Hij wilde eigenlijk solidair zijn aan De Jong en ook vertrekken, maar die overtuigde hem om bij PSV te blijven. Faber heeft al heel wat functies bekleed in het Philips Stadion en volgde de laatste tijd een 'speciale leergang' voor een directiefunctie.

Volgens De Telegraaf is naast Zuidam ook Fledderus in beeld om bij PSV aan de slag te gaan in de directie. De huidige technisch directeur van FC Groningen verrichtte in het verleden goed werk bij Heracles Almelo en wist afgelopen zomer Jørgen Strand Larsen voor een recordbedrag te verkopen aan Celta de Vigo. De naam van Zuidam werd dinsdagavond voor het eerst genoemd door Woerts, die te gast was bij Vandaag Inside.

"Jordy Zuidam van FC Utrecht, dat is de belangrijkste kandidaat om John de Jong op te volgen", aldus de sportmarketeer. "Hij heeft het niet slecht gedaan bij Utrecht. Hij heeft zeventig miljoen euro aan transfers gedaan de laatste tijd. Het is geen goed elftal momenteel en ze hebben weer rode cijfers bij Utrecht. Frans (van Seumeren, eigenaar van FC Utrecht, red.) moest weer de portemonnee trekken om de tekorten aan te zuiveren. Maar ik denk wel dat hij qua karakter in de structuur van PSV past, als het doorgaat."

Zou Mark-Jan Fledderurs een goede kandidaat zijn voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja je moet natuurlijk leren van de beste hé! 😉
Ik ken niet hoe deze mannen het zouden doen. Maar mochten ze goed willen/kunnen samenwerken, kan het welicht een succes zijn net als bij Ajax.

28 september 2022 om 11:30

Succes? Vind dat nog wel erg vroeg. Ajax heeft ruim 100m uitgegeven afgelopen zomer. Eerst even afwachten hoe dat allemaal uit gaat pakken.

28 september 2022 om 11:49

Dat wordt zeker een succes! Ajax heeft met 1 transfer 100 miljoen verdiend. Met Bassey en Timber staat er volgend seizoen weer 100-150 miljoen te rinkelen

28 september 2022 om 11:57

@21Antony. 1 kruisbandblessure verder en die "zeker volgend seizoen" wordt "misschien over drie jaar".

28 september 2022 om 12:05

Tilburg013. Hahaha dit is wel het toppunt van eenzijdig belichten he. Ajax heeft inderdaad 100m uitgegeven, maar daartegenover de grootste transferinkomsten van heel Europa met 216 miljoen en een positieve transferbalans van dus meer dan 100 miljoen.

28 september 2022 om 12:05

Bassey? die is nog geen 10 miljoen waard..

28 september 2022 om 12:06

En dan nog 24 miljoen verlies Inkemontana..

28 september 2022 om 12:07

Ja Antony was een toptransfer maar het gaat mij hier om het aankoopbeleid. Of dat een “succes” wordt is nog vrij vroeg om te zeggen. Timber komt uit de jeugd en Bassey is toch niet zo speciaal tot nu toe?

28 september 2022 om 12:20

Wat is er mis met Bassey?
Noem een fysiek sterkere CV in de ED met die snelheid dan?
Omdat hij geen goeie crossbal als Blind heeft?
Omdat hij geen balletje in zn nek legt. Omdat hij niet als Timber dribbelt?
Typisch Nederlandse manier van denken. Vooral vergeten hoe dramatisch Ajax was verdedigend toen Bassey niet meedeed.

Bassey schakeld zijn man uit klaar. Hij is niet gehaald omdat hij voetballend gewledig is. Dat ziet iedereen wel. Dat leert hij op dit moment gewoon bij Ajax.
Zie een Alvarez die eerst aan de bal ook dramatisch was. Nu gewoon meer dan prima. Sangare idem bij Psv.

Als je denkt Dat een Bassey zijn waarde niet terugverdiend dan ligt dat echt puur aan jezelf. Is een tank van een verdediger. En dan wanneer Ajax ook hem met winst verkoopt is het opeens niet meer zo bijzonder.

Antony zal ook zogenaamd max 20 miljoen opleveren. Hahahahah

En ja er is 100 miljoen euro uitgegeven. Goh vindt je het gek?
Heb je gezien wat vertrokken is?
Van alle aankopen speelt alleen Sanchez van 4 miljoen of zo niet altijd en Wijndal is niet fit van 10 miljoen.
Brobbey 17 miljoen hoort sowieso in de basis, maar de coach is eigenwijs als maar kan.
Bergwijn en Bassey sowieso basis. Nou wat is hier mis mee?

28 september 2022 om 12:22

Nikos_ ga jij het verschil tussen een boekjaar en een transferzomer even opzoeken ? En je dan bedenken dat de effecten van combi Huntelaar / Hamstra pas in het boekjaar 2022/2023 zichtbaar zullen zijn.

28 september 2022 om 12:28

Geen verdediger van psv is boven de 10 mil waard🤣

28 september 2022 om 12:30

Bassey jong, snel en fysiek sterk en daarnaast homegrown. Zelfs als hij zich bij Ajax niet ontwikkelt tot het niveau Timber/martinez zal er een club uit de PL subtop/middenmoot zich vroeg of laat met 30-40 miljoen winst melden, waardoor je winst maakt

28 september 2022 om 12:50

Tilburg013 Applaus voor jou domste reactie van het jaar. Applaus Applaus

28 september 2022 om 12:51

Ondanks dat het eigenlijk niet bij dit artikel hoort, wat er mis is is dat hij (momenteel, dit kan nog komen) niet bij het spelletje past dat Ajax graag speelt. Opbouwen van achteruit kan hij niet, waardoor er voor het dekken van spelers gewoon een vrije keuze blijft. Je zag dit bij Liverpool en ook later bij de wedstrijd tegen AZ terugkomen. Speel Bassey maar aan, die staat vrij en zet die onder druk, dan gebeuren er rare dingen.
Ik hoop oprecht dat hij dat bij kan leren, verdedigend is hij supersterk, maar hij mist voetballend nog wel wat.

Vergelijk dit ook met een de Ligt/ de Vrij die nu door Timber uit het NL elftal worden gehouden, het is heerlijk als je verdedigers allemaal kunnen voetballen/ opbouwen, want eigenlijk heb je dan altijd een mannetje over t.a.v. de aanvallers die je daar onder druk proberen te zetten.

28 september 2022 om 13:49

Ja ja heerlijk totdat ze verdedigend net als Blind geklopt worden en dan is het smeken om een echte verdediger.
De enige reden waarom Timber speelt is omdat de Vrij en de Ligt een mindere fase hebben dat weet je zelf ook wel neem ik aan. Odanks dat Timber het overigens zeer goed doet.

Ajax stond met Bassey centraal gewoon als een huis.
Dat Liverpool met name door waardeloze backs er 2 inschiet kan gebeuren he.
VS AZ speelde heel Ajax slecht en won Bassey als 1 van de weinigen nog duels.

Als je naast een timber speelt hoef je niet eens te kunnen opbouwen als Bassey zijnde. Dat zag je vs Rangers goed.
Timber moet het spel verdelen of vooral ook Blind. Als de tegenstander druk zet om timber en Blind dan is het aan het middenveld om de bal op te halen en het spel te verdelen. Dat gebeurde niet vs Liverpool en AZ. Dat is collectief falen heeft niks met Basey te maken.

28 september 2022 om 14:32

Benoem even wat dom is aan de reactie? Er wordt gereageerd dat Bassey straks 50 a 60m gaat opleveren. Ik vind hem tot nu toe niet zo speciaal nee. Vooral als het niveau omhoog gaat.. nou als dat tegenwoordig dom is. Beetje met respect reageren mag ook. Maar ja, kritiek (het is trouwens niet eens kritiek) over Ajax is hier natuurlijk een doodzonde..

28 september 2022 om 14:33

Ja dan moet Timber wel voor ongeveer 90 miljoen verkocht worden. Bassie is leuk tegen Cambuur thuis maar in de moeilijkere wedstrijden komt hij zwaar tekort. Goed verkocht door Rangers afgelopen seizoen.

28 september 2022 om 14:43

Waar zie jij staan dat hij 50-60 miljoen gaat opleveren, want volgens mij verzin je. Een handjevol verdedigers heeft dat namelijk opgeleverd. Lijkt me echt sterk dat iemand dat gebruikt als argument.

28 september 2022 om 15:12

Succes ja. Ajax heeft een begroting van PSV en Feyenoord bij elkaar opgeteld. Ze hebben eigen jeugd en weten ieder jaar weer grote verkopen te doen. Ze overwinteren af en toe in Europa en zelfs na 200m+ verkoop staat er weer een selectie die kan meestrijden om de titel. Ajax is een voorbeeld voor kleinere clubs zoals PSV, Feyenoord en AZ.

28 september 2022 om 17:47

Letterlijk de 1ste reactie. “Met Timber en Bassey komt er volgend jaar weer 100-150 miljoen binnen”.

28 september 2022 om 17:50

@InkeMontana. Het gaat helemaal niet om de transferbalans. Ik reageer op het feit dat het bij Ajax een “succes” is. Dat is nog te vroeg om te zeggen omdat je nog niet alle aankopen kan beoordelen nu. Dus hoezo eenzijdig belichten? Ik heb nergens kritiek op het feit dat Ajax, 100M+ uit geeft. Daar ging m’n reactie helemaal niet over.

28 september 2022 om 11:52

Ik snap dat VZ graag Ajax in de titel wil zetten maar PSV werkt al 1,5-2 jaar met een duo op technisch vlak. Daar is weinig 'afkijken van Ajax' aan. Sterker nog, PSV werkte eerder met een duo op technisch vlak dan Ajax. Dus graag gedaan nog voor dat idee, je moet inderdaad van de besten leren 😉

28 september 2022 om 11:55

Was die 2e dan meer op de achtergrond werkzaam?

28 september 2022 om 11:58

Ja, bij Hamstra en Huntelaar komen ze beide veel naar voren met Hamstra als 'grote man'. Bij PSV was het gewoon een soortgelijke verdeling met John de Jong als TD en VoH als technisch manager en daaronder Denny Spronck als hoofdscout. Alleen liet VoH z'n gezicht niet veel zien voor de schermen.

Fleddie goede verkoper. Helaas niet zo goed in geld uitgeven op de juiste posities.

28 september 2022 om 11:24

Absoluut mee eens. Zie daarom ook niet in wat psv hiermee aan zou moeten, maar hetzelfde geldt voor zuidam. Er moeten toch wel betere td's zijn dan deze twee die beiden hun gebreken hebben

28 september 2022 om 11:40

Fledderus voor de verkoop en iemand er naast voor de inkoop. Geen idee of Zuidam daar een goeie voor is.

28 september 2022 om 12:35

Of iemand echt niet goed genoeg is daar kunnen wij helemaal geen oordeel over vellen. TD bij PSV is echt compleet anders dan bij Groningen. Uiteindelijk staat iemand als Brands erachter dus er is ruimte om te groeien. Wel is het naar mijn mening belangrijk dat PSV een andere strategie gaat hanteren, door meer talenten binnen te halen. De jeugdopleiding staat erg goed en als je iedere 2 seizoenen daarbij 1 of 2 toptalenten kan kopen dan kun je snel geld verdienen. Als je bijvoorbeeld ziet wat een club als Salzburg doet, waarom zie je dit niet bij PSV of in Nederland. Het mag allemaal wel wat creatiever.

Vennegoor, Zuidam, Fledderus, Faber, dit is niet best zeg. Vennegoor is een lichtgewicht, Zuidam heeft bij Utrecht niets laten zien, alleen maar selecties die niet in balans zijn. Fledderus is een blaffende hond die niet bijt. Faber als TD zou echt een hele domme keus zijn. Laat hem maar hoofd jeugdopleiding blijven want de jeugdopleiding is eigenlijk het enige wat de laatste jaren wel op rolletjes loopt bij PSV. Ga voor Max Huiberts of Gerard Nijkamp.

28 september 2022 om 11:32

Qua verkoop heb je aan Fledderus echt wel een goeie, maar dat was JDJ zelf eigenlijk ook al.

28 september 2022 om 11:36

Hij komt stug over ja. Maar ik moet toch weer elke keer denken aan die Doan transfer, die hij alleen voor 10m + wou verkopen en vervolgens deed hij ineens water bij de wijn.

28 september 2022 om 11:46

Is Doan niet onder de de voorganger van Fledderus verkocht? volgens mij zat Fledderus toen nog bij Heracles namelijk

28 september 2022 om 11:54

Dat was Hans Nijland, jammer dat die niet meer fulltime bij de club zit.

28 september 2022 om 12:02

Ben het voor de zekerheid maar even gaan googlen en volgens mij was het wel Fledderus.

28 september 2022 om 12:09

Tvl11, Je hebt gelijk. Eerste transferperiode dat Fledderus bij Groningen zat inderdaad

28 september 2022 om 12:33

Ik vond de jong ook niet eens zo slecht bij psv hoor. Vind alleen de manier waarop hij te kakken word gezet niet netjes want niemand van de directie wilde een gakpo of sangare verkopen en ze zouden koste wat het kost behouden blijven. Heeft de jong dat voor elkaar gekregen komt de rvc die hem verplicht te verkopen en hem er daarna zo goed als kan de deur uitwerken. Had je ook het vertrouwen in de rest van de leiding op moeten zeggen want die stonden als een blok achter de jong

28 september 2022 om 12:47

Bij PSV hoef je geen goede verkoper te zijn. Het is nou niet bepaald Hogeschool-wiskunde om basisspelers niet goedkoop van de hand te doen of het onderste uit de kan willen halen. Onderaan de streep vind ik Fledderus een uiterst matige technisch directeur. Daar moet je er intern meerderen van rond hebben lopen. Ik snap ook niet wat Groningen en Utrecht met zulke matige Td's doen.

28 september 2022 om 13:52

Heeft in zijn laatste jaren er een puinhoop van gemaakt (zie rapport van VI vlak na zijn vertrek). Ben over het algemeen tevreden met wat er nu zit, op de aankopen na.

28 september 2022 om 12:02

@tvl11: Ik ben benieuwd wat Huiberts toevoegt zonder Billy Beane. Vrij weinig lijkt mij eerlijk gezegd maar ik laat me graag verrassen.

28 september 2022 om 12:05

Huisarts verkoopt niet aan de top 3

28 september 2022 om 12:33

Een uitgebalanceerde selectie is juist een compliment hè, dat weet je? Wat dat betreft een goede tegenpool voor Brands. OT: Ik vind het algemeen echt wanbeleid, mochten deze geruchten waar zijn.

Vennegoor of Hesselink ben ik totaal niet van overtuigd. Komt over als lichtgewicht en is de afgelopen jaren net zo goed verantwoordelijk geweest als dat John de Jong dat was omdat hij zoals hierboven al genoemd een duo vormde met John de Jong en juist hij primair verantwoordelijk was voor de scouting; datgene wat precies drama is bij PSV de laatste jaren. Er wordt werkelijk geen enkele verrassende naam die niet aan één van de andere factoren binnen het bestuur van PSV toe te schrijven valt. Mwene, Max, Mvogo, Ramalho, Götze en Zahavi kwamen allemaal uit de koker van Schmidt, Doan, Xavi Simons, Guus Til, Luuk de Jong en Veerman zijn relatief bekende namen, Branthwaite (en Hoever en Benitez denk ik ook) kwamen door het netwerk van Brands en Boscagli is voetballend gezien opgestaan uit de dood. De rest is eigen jeugd, waardoor ik maar twee namen overhoudt die daar niet onder vallen en dat zijn Madueke en Sangaré. Die zijn beide ontegenzeggelijk knap binnengehengeld (madueke was één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Spurs, maar wilde zelf geen profcontract tekenen en Sangaré genoot interesse van onderuit de Premier League), maar weer niet supercreatief gescout. Beide overigens binnengehaald door John de Jong (zeker Madueke komt nog uit de tijd dat hij hoofd scouting was), daar had Vennegoor of Hesselink als belangrijkste man voor de aankopen op het eerste oog nota bene weinig mee te maken.

Wanneer haalt PSV weer eens een talent uit Zuid-Amerika, Mexico of Scandinavië (dat is een markt die bij uitstek door Nederlandse clubs moet worden aangeboord gezien de lage prijzen en het onontdekte talent) en dan niet via een constructie als met Savio (die ik zelf ook nog wel had kunnen uitonderhandelen)?

Nu kunnen we prima een lijstje maken van technisch directeuren in de Eredivisie die ook absoluut niet creatief scouten en gek genoeg staat juist Jordy Zuidam daar heel hoog op. Daarnaast is hij bij Utrecht ook maar gewoon technisch directeurtje aan het spelen als je budget toch nooit definitief is en wel aangevuld kan worden door suikeroom Frans. Fledderus is een stugge onderhandelaar, maar heeft exact hetzelfde probleem. Als je John de Jong een soort van ontslaat en vervolgens Vennegoor of Hesselink laat zitten en Fledderus of Zuidam binnenhaalt verdient de hele PSV-directie een gigantisch brevet van onvermogen.

28 september 2022 om 12:58

PSV moet inderdaad veel meer inzetten op jonge talenten. Spelers die niet eens direct voor het eerste seizoen gehaald hoeven te worden maar zelfs kunnen rijpen in jong PSV. Stel je eens voor dat PSV met de al zo geweldige jeugd ieder jaar nog 1 of 2 aangetrokken toptalenten er bij kan halen, dan gaat de kassa op lange termijn rinkelen daar ben ik van overtuigd. PSV heeft de ideale omstandigheden daar ook nog is voor, ze kunnen in het tweede rijpen en de eredivisie is een prachtige leercompetitie.

Dat het wat creatiever mag ben ik met je eens. Maar aan de andere kant maakt het natuurlijk ook geen bal uit. Of je nou Malen of Simons haalt of bijvoorbeeld een ander talent uit Scandinavië, het Oostblok, Zuid-Amerika of waar dan ook eigenlijk. Maar eigenlijk zou je ieder seizoen ook gewoon wat miljoenen uit moeten geven voor jong PSV.

Of de tds het kunnen die nu genoemd worden betwijfel ik ook. Fledderus lijkt mij van de 2 in ieder geval de beste. Het is natuurlijk wel een wereld van verschil of je bij PSV of Groningen zit, compleet ander verhaal. Uiteindelijk ligt het ook aan de scouting en het beleid wat PSV wil voeren. Er staat in ieder geval iemand als Brands achter dus een ietwat onervaren man zou ook kunnen.

28 september 2022 om 13:00

Haha goed gezien inderdaad, aangepast.

28 september 2022 om 12:49

Helemaal eens, maar wel ook helemaal in lijn met de kleindenkerij die de laatste jaren onder Gerbrands en De Jong gemeengoed is geworden. Kijk je toch naar de selecties van FC Utrecht en FC Groningen dan heb je de meest ongebalanceerde en de meest grijze selectie van de Eredivisie. Fledderus is een ijdele, onberekenbare lul die me erg achterbaks overkomt en hoe je bij Jordy Zuidam komt is me werkelijk een raadsel. Die heeft onder Van Seumeren evenveel te zeggen als Lavrov onder Poetin en net als bij FC Groningen ligt het niveau in de Domstad ver onder de ambities die het zegt na te jagen. Dat daarnaast dodo’s als Vennegoor - een regelrechte kopie van De Jong en diens vriend bovendien, nogal awkward - en Faber in beeld zijn zegt iets over de neiging tot nepotisme en gebrek aan innovatie binnen PSV.

28 september 2022 om 14:45

@ Gomes , wat vindt jij van Mathijsen dan? Die was toch medeverantwoordelijk voor een swingend Willem 2 dat ondermeer PSV met 5-1 wegpoetste. Zaten ook een paar leuke spelers tussen die je niet met het bord op schoot scout. Stelde ook coaches aan die stonden voor verzorgd aanvallend voetbal. Nu ging het op het laatst mis, maar dat kan eens gebeuren bij een kleine club. Daarbij zat ie ineens met Van Geel en daar word je ook niet vrolijk van. Vind dat hij zich wel bewezen heeft.

Staat bij mij op 2 na Arnesen, maar het is wel duidelijk dat de ervaren Deen met het ultieme netwerk, die net Feyenoord uit het slop heeft getrokken, het om één of andere duistere reden niet wordt.

28 september 2022 om 13:49

Ik ben niet zo ontevreden over Fledderus eerlijk gezegd. Heeft er mede voor gezorgd dat fcg financieel gezond(er) is en heeft qua verkopen +\- 33 miljoen binnengehaald in de afgelopen 2,5 jaar (waaronder ook de hoogst uitgaande transfer in de historie). Het gene wat hem valt aan te merken zijn de binnengehaalde spelers (hierbij is hij ook afhankelijk van het bestuur en rvc), misschien dat hij hier begeleiding in kan krijgen van Brands en dan heb je denk ik een goede jonge td.

Zuidam met Vennegoor of Hesselink als duo. Vennegoor die al wat jaartjes in de technische zaken/als scout heeft meegelopen in de organisatie en Zuidam die al ervaring heeft als TD. Eventueel Guus Hiddink als adviseur die af en toe op de koffie komt (TD geweest bij Curacao)

28 september 2022 om 11:36

Vind het niet al te sterk eerlijk gezegd. Dan zou ik Arnesen aanstellen om Vennegoor de fijne kneepjes van het vak te leren.

Dit zijn geen bruisende namen als ik eerlijk ben voor een club als PSV. Snap dan werkelijk niet dat ze niet gewoon voor een jonge gozer gaan en dan Frank Arnesen erbij. Dan kan Frank een clubicoon bij PSV inwerken en dan rustig met pensioen gaan.

28 september 2022 om 11:37

Had jouw comment nog niet gezien, maar zie dat we hetzelfde dachten met Arnesen als leermeester

Vind dit toch allemaal wel matige kandidaten voor een club als PSV. Je mag toch verwachten dat een club met zo'n historie en naam als PSV een behoorlijk zwaargewicht op die positie kan neerzetten

28 september 2022 om 12:51

Als je John de Jong zo lang laat zitten, zit het bestuurlijk ook niet helemaal top. Dan heb je als PSV zijnde misschien nog wel geluk dat de RvC ingrijpt, want ik denk dat Brands 'm had laten zitten als hij geen druk van de RvC had gevoeld.

28 september 2022 om 13:05

Ja aan de andere kant wat gaat PSV nu doen? Het is allemaal leuk en aardig om JDJ te ontslaan maar zorg dan wel dat je iemand anders hebt. Nu zit je eigenlijk met het probleem dat je weer een onervaren iemand aan moet gaan stellen, in ieder geval geen ervaring bij grote clubs. Je kan de td van AZ benaderen maar daarbuiten kom je toch echt bij dit soort namen uit. Arnesen is een ervaren man en Valckx ook die het eerder ook bij PSV geweest zijn, maar als je die namen niet wil kom je toch echt intern of bij dat soort namen uit.

Het gaat helaas echt bergafwaarts met PSV als dit de kandidaten zijn voor de belangrijkste positie binnen de directie. Waarom halen ze nou niet gewoon een ervaren TD die het al bewezen heeft en waar de club echt de weg omhoog mee in kan slaan.

28 september 2022 om 12:36

Is dat zo? Fledderus heeft t behoorlijk gedaan. Strand Larsen heeft die verkocht maar ook gehaald volgens mij.. Wie zou jij dan als TD willen zien? Volgens mij had Hamstra ook geen geweldige staat van dienst voor dat die bij Ajax kwam.. ik kom bij 2 namen uit die ik hoger heb staan. Ted van Leeuwen en Marcel Brands

28 september 2022 om 12:57

Fledderus werkt met een subtop-begroting en bijbehorend budget, maar z'n selecties komen niet verder dan plaats 9, plaats 7, plaats 12 en op dit moment een plaats 12. Dat is gewoon heel pover. Ter vergelijking: FC Twente werkt met een soortgelijk budget en kan ondanks een hogere begroting in relatieve zin minder aan het spelersbudget spenderen. Da's op dit moment slechts 27 procent, terwijl de gemiddelde club tussen de 50-75 procent zit.

Strand Larsen is nou niet bepaald de standaard. Fledderus haalde ook zo'n beetje de rest van de selectie en dat is behoorlijk pover. Verder vind ik Hamstra ook geen goed voorbeeld, want het duo bij Ajax word bijgestaan door een hypermodern scoutingsapparaat dat volledig geoptimaliseerd is. Dat in combinatie met de centen op de bank en je kunt gerust stellen dat ze in een gespreid bedje terechtgekomen zijn. Dan vind ik de aankopen niet eens zo goed.

28 september 2022 om 13:52

De transferbalans van FC Groningen staat wel 13 miljoen in de plus waar FC Twente een half miljoen in de min staat..

28 september 2022 om 13:58

Ben het met je eens dat de aankopen ondermaats zijn geweest en dat hij hierin moet verbeteren. Daarentegen heeft Fledderus in de laatste 2,5 jaar 33miljoen binnen laten komen aan uitgaande transfers (het meeste van de gehele ED op de top 4 na) en heeft hij er mede voor gezorgd dat fcg weer gezond(er) is na het vertrek van Hans Nijland in samenwerking met Gudde. Ik denk dat wanneer Fledderus begeleiding krijgt van Brands je een prima toekomstig td neerzet.

Het wordt eens tijd dat er iemand komt die eens ballen toont !

28 september 2022 om 11:38

Marc Overmars zit al bij Antwerp FC, lijkt mij ook niet dat hij in een keer daar de boel gaat verlaten en bij PSV aan de gang gaat.

28 september 2022 om 12:54

Dick Advocaat lijkt me anders prima.

28 september 2022 om 12:59

Dick Advocaat is 75 jaar en heeft geen ervaring als technisch directeur in het huidige voetballandschap.

28 september 2022 om 14:08

Nee Overmars heeft iets te vaak zijn ballen getoond in NL, dus denk niet dat PSV vingers aan gaat branden

Wanneer je twee mensen nodig hebt, kun je toch ook voor Vennegoor en Hesselink gaan?

28 september 2022 om 12:39

Hij maakt em gewoon....

28 september 2022 om 23:46

Heb gehoord dat het of of is in hun geval

Bij Zuidam betwijfel ik of dat nou echt iets is voor PSV en niet dat Fledderus heel goed is, maar vind hem bij FC Groningen wel beter werk verrichten dan dat Zuidam al jaren bij FC Utrecht doet. Natuurlijk heeft ook Fledderus niet alles op orde bij FC Groningen, maar dat lijkt mij bij Groningen een stuk lastiger doordat hij naar mijn idee toch vooral bezig is geweest met wat puin ruimen van Ron Jans (die de functie voor Fledderus had).

Heeft met o.a. Matusiwa, Gudmondsson, Larsen, Itakura (huurbasis), Kasanwirjo en van Gelderen gewoon een aantal prima transfers gedaan. En heeft spelers als Doan, Chabot, Reis, Zeefuik, Hrustic, Gudmondsson, Matusiwa, Larsen en Meijer gewoon voor hele goede bedragen verkocht. Nu mist Groningen misschien dan wel een goede spits bijvoorbeeld, maar zoals ik al schreef: lijkt mij bij Groningen best lastig om goede spelers te halen. Helaas kan Groningen spelers als Suárez, Tadic, van Dijk, Kostic, Nevland, Bruno Silva, Granqvist, etc. niet zomaar even binnenhalen want dit soort 'ontdekkingen' zijn helaas duurder geworden voor Groningen en moeten het dus vooral van kansen zoals Doan, Gudmondsson, Larsen, etc. vanuit het buitenland hebben en spelers als Matusiwa, Zeefuik, etc. vanuit Nederland zelf of zelf opgeleide spelers als Reis en Meijer en dat heeft Groningen de afgelopen jaren met Fledderus gewoon goed gedaan.

Maar als PSV net zo'n constructie als Ajax wilt hebben, zou ik Fledderus sowieso proberen binnen te halen en dan misschien in combinatie met Brands. En dan dat Brands de rol van algemeen directeur combineert met technisch directeur, maar dat zal waarschijnlijk lastig worden. Misschien dat ze dan toch voor Arnesen moeten gaan in combinatie met Fledderus. Weet niet hoe het nu met Arnesen zit wat betreft zijn gezondheid, maar als dat weer beter gaat kan je misschien Arnesen aanstellen met Fledderus als rechterhand en dan heb je ook iemand met ervaring en iemand die een hoop kan leren van Arnesen.

Fledderus en Zuidam! Wat een koningskoppel! Ik teken hier direct voor. Benieuwd hoeveel mensen na een tijdje nog blij zijn dat De Jong weg is.

Wat een matig stuk van de Telegraaf. Ten eerste schrijven ze dat PSV 'nu' met een duo wil gaan werken terwijl PSV dat al deed met VoH en John de Jong. Dus dat "mikt op zelfde constructie als Ajax" slaat ook nergens op aangezien PSV al 2 jaar lang zo'n constructie heeft, eerder dan Ajax zelfs. En daarmee kom ik bij de tweede fout: ze noemen VoH de 'hoofdscout' terwijl dat toch echt Denny Spronck is. Maar goed, Jeroen Kapteijns die niet op de hoogte is rondom PSV, dat is eigenlijk niets nieuws.

28 september 2022 om 12:37

Ik zag jou gisteren jezelf kandidaat stellen en je kent de organisatie al aardig goed. Geen idee wat je achtergrond is, maar alsjeblieft: Solliciteer. Voordat er weer jaren weggegooid wordt met de genoemde namen.

28 september 2022 om 13:33

Dat ik de organisatie beter ken dan een voetbaljournalist van de Telegraaf zegt denk ik meer over hem dan over mij 😬

Met een schuin hoofd richting Ajax aan het kijken. Copy paste. Om vervolgens met Zuidam en Fledderus aankomen....
Dat geeft niet veel vertrouwen!

28 september 2022 om 12:00

Ik wil je plezier niet bederven maar PSV had eerder een technisch duo dan Ajax. Is dat ook met een schuin 'hoofd' (oog bedoel je denk ik) naar PSV kijken en copy paste?

Als je met dit soort namen aan komt zetten als topclub, heb je echt heel wat te herstellen voordat je uberhaupt een technisch directeur aan kunt stellen. Man, wat een armoetroef momenteel. Daar waar Hamstra en Huntelaar bij Ajax kunnen leunen op de geoptimaliseerde scouting, werkt die scouting bij PSV momenteel ook niet optimaal. Dan heb je dus echt een ervaren technisch directeur nodig. Niet een die bij Utrecht of Groningen maar heel matig werk aflevert. TD's van dat niveau heb je intern ook rondlopen.

Aankomende transferwindow het twitteraccount Mark-Jordy Zuidderus in de maak? 👀

Ik wilde vanmorgen al reageren toen ik las dat Zuidam in beeld was, dat ik zeer gecharmeerd ben van Fledderus. Ik zou dit als PSV zeker doen, denk dat dit een prima combinatie is. Twee mannen die zelf gevoetbald op fatsoenlijk niveau en die inmiddels enkele jaren ervaring hebben.

Sinds Fledderus bij Grunn is, is het ook wel aanzienlijk beter geworden met de club haha.
Sorry, deze man heeft enkel voor ongelofelijk veel onrust gezorgd
Trainers boos weg, spelers boos.
Enige goede is het bedrag van Larsen.

En Zuidam..
Ook een prima kerol.
Maar wat heeft hij waar gemaakt dan?
Een berg spelers gekocht maar nog nooit de aanval op de top 4 gemaakt.

Dit zijn allemaal lichtgewichten...

Armoe troef als dat de opties zijn. Bovendien is die dubbele constructie bij Ajax uit nood geboren en niet uit goed beleid.

28 september 2022 om 15:27

@ Bruine Kevin

Er wel degelijk beleid achter de aanstellingen van Hamstra en Huntelaar, aangezien Huntelaar oorspronkelijk door Overmars klaar gestoomd zou worden. En nu wordt hij alsnog door een ervaren man (al was Overmars natuurlijk van een betere kaliber) opgeleid, net zoals het met van der Sar is gegaan. Dus waar jij het vandaan haalt dat er geen goed beleid achter zit is mij een raadsel.

Ik vond Mathijsen het geruime tijd wel goed doen bij Willem 2, eigenlijk. Sinds maart op non-actief. Een belletje kan geen kwaad toch?

PSV zit volgens mij niet in de positie om er lekker erop los te experimenteren met lich tgewichten, het lijkt mij veel verstandiger om te gaan voor iemand met bewezen ervaring; zoals Huiberts of Stewart.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren