Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV legt nieuwe grasmat in Philips Stadion

Laatste update:

Voor het eerst sinds lange tijd gaat PSV een nieuwe grasmat leggen in de eigen thuishaven. Het neerleggen van een nieuwe ondergrond is noodzakelijk in verband met een reeks concerten die in het Philips Stadion zal plaatsvinden, meldt Omroep Brabant.

Artiest Guus Meeuwis geeft medio juni twee concerten in het stadion van de Eindhovense club. Dat gebeurde in het verleden ook, maar toentertijd had PSV voldoende tijd om het gras te laten herstellen alvorens er weer op gespeeld diende te worden.

Dat is dit keer niet het geval, waardoor er over anderhalve maand voor het eerst sinds drie jaar een nieuwe mat in het stadion wordt gelegd. Volgens de omroep kost het nieuwe gras, dat uit Limburg afkomstig is, 140.000 euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig is het na de competitie. Als het nog in de competitie moest zou het wel erg dom zijn.

27 april 2009 om 20:49

na de competitie ja... weet iemand misschien welke belangrijke wedstrijd er op het programma kan staan in Juni? de competitie begint pas in augustus. en voor oefenwedstijden kan je toch ook uitwijken naar het trainingscomplex of nabijgelegen stadionnetjes. er zal vast iets belangrijks volgens na het concert. anders legden ze er niet snel een nieuwe mat in. momt Real Madrid soms langs ofzo?

27 april 2009 om 21:18

De bedoeling was dus om komend seizoen al in juli te laten beginnen, dat is waarschijnlijk het probleem. Bij zo'n concert staan vele mensen op het veld en ik kan me voorstellen dat een maand er kort is voor een veld om daarvan te herstellen.

nou vraag ik me af hoeveel dat concert van Guus Meeuwis op zal leveren aan financiën.
toch niet meer dan 1,4 ton?
het gras van Psv ziet er over het algemeen ook keurig uit. en met die lichtinstallatie zal dat zo blijven ook. knap dat ze het al 3 jaar zonder nieuwe grasmat kunnen. kunnen ze in de hoofdstad nog wat van leren denk ik.

27 april 2009 om 21:13

Grasmat was inderdaad vaak een probleem in de arena maar ook ajax heeft sinds dit seizoen zo'n lichtinstallatie. Voor het eerst in het bestaan van de arena heeft er nu een heel jaar lang 1 grasmat gelegen en die ziet er fantastisch uit!

27 april 2009 om 21:20

Hij ziet er misschien mooi uit, maar als je ergens talloze uitglijders ziet door het veld, is het wel in de Arena. Het gaat er dus niet om hoe het eruit ziet, maar om hoe het loopt en hoe de grip is. Het is dus blijkbaar geen stevige compacte ondergrond.

27 april 2009 om 21:37

Gewoon een kwestie van goede voetbalschoenen aantrekken, vroeger met de normale ronde noppen zag je nooit zomaar mensen uitglijden in tegenstelling tot tegenwoordig.

27 april 2009 om 22:26

Als ik dit zo lees, ben ik blij dat er eindelijk een goede grasmat in de Arena ligt. 140.000 euro is niet mis zeg! Moet je nagaan hoe vaak de grasmat wel niet is vervangen in de Arena, zal wel een duur grapje geweest zijn, weet iemand hier toevallig meer over? Wel knap iig dat ze in Ehv 3 jaar lang een goede grasmat kunnen behouden.

27 april 2009 om 22:20

niet alleen in de hoofdstad
ken nog een club die een nieuwe mat nodig had deze competitie

Hopelijk is die beter dan in de Arena. Doe mij die maar van het Emirates Stadium; net een biljartlaken!

27 april 2009 om 21:03

Nou niet alleen die grasmat is van sublieme kwaliteit. Ik vind dat ze over het algemeen in heel de Premier League prachtig gras hebben liggen, daar kunnen de meeste Nederlandse clubs nog wat van leren.

Laten we hopen dat men die grasmat dan maar op tijd klaar heeft alvorens er weer gespeeld moet worden anders krijgen ze nog een flinke strop middels €7.500......

27 april 2009 om 22:21

Als je daarmee punten kunt pakken, is die 7500 euri een schijntje

27 april 2009 om 23:45

Dat ene punt kan Twente idd wel eens heel veel geld opleveren.

Ik schrok al, straks konden ze komend weekend niet voetballen. Gelukkig denkt de knvb mee je mee, en zijn de boetes niet hoog.

28 april 2009 om 00:13

(off) "gelukkig denkt de knvb met je mee" Met Twente? Volgens mij ook.
on: Dan zal Guus de 2e ook wel flink wat geld op moeten leveren haha

Het is natuurlijk wel goed dat ze zulke dingen ook melden, hoort toch bij het voetbal, ookal is het niet zo intressant.

@ Sas32

Hier heeft de knvb niks mee te maken want ze willen voor volgend seizoen een nieuwe grasmat omdat de Phillips stadion in de zomerstop wordt omgetoverd naar een concert zaal. En er komen allemaal betonnenn dingen op het grasmat etc. Dus krijgt het veld geen lucht en dit dat.

Grasmat is altijd goed in eindhoven geweest

140.000 is best wel veel voor een grasmat volgens mij , het gras is altijd goed in het Philips stadion dus ik verwacht dat ook dat weer goed gras is om op te voetballen.

27 april 2009 om 21:12

Ja maar die mat gaat ook weer 2/3 jaar mee....

Uhm, kunnen ze het dan niet beter vervangen Na die concerten?? o.o

27 april 2009 om 21:07

doen ze ook, direct na concerten

27 april 2009 om 21:16

Ah oke dat kon ik namelijk niet echt uit de tekst opmaken, maar bedankt!

nieuw gras moet je toch weer even aan wennen ... ik vind het gewoon competitievervalsing ,, een slimme truc van reker

27 april 2009 om 21:38

Het gras wordt pas na de concerten aangelegd, dus er is geen competitievervalsing.
Hopen dat die grasmat ook zo goed wordt als deze, want deze grasmat ligt er prachtig bij. Misschien wel het mooiste van Nederland!

27 april 2009 om 21:50

Yello, snap je competievervalsing niet echt? Wil je niet dat wedstrijden op mooi gras gespeeld worden? En wij doen het op het moment dat hier niemand hinder van ondervind . Kan me nog wel ergens iets herrinneren dat een club zo wat extra rust naar aanloop van een wedstrijd probeerde te krijgen. Nu maar hopen dat deze mat net zo goed wordt als de mat die ze hadden.

De grasmat bij Fc Twente had 3 dagen nodig om goed te liggen al was dat lang niet voldoende in mijn ogen als je dat gras nu weer ziet. Bij Psv zitten denk ik wel wat slimmere mensen in de organisatie die dat goed kunnen plannen zodat het gras ook goed kan hechten aan de grond. En ik denk dat €140.000,- voor een goede degelijke grasmat die er zeker 3 jaar in ligt zeker geen slechte investering is. Een goed veld verminderd kans op blessures.

27 april 2009 om 23:24

Ik maak uit jou reactie op dat je zegt dat het veld van Twente nog niet goed is?
Denk dat twente samen met psv op het moment de beste mat van nederland hebben hoor! De wedstrijd toen tegen psv zat het er nog maar net in en toen vlogen de plaggen in het rond maar nu is het net een biljartlaken. En er glijd ook niemand uit (arena).

28 april 2009 om 00:16

dat mag ook wel bij twente als het er pas net in ligt..

was een grapje ... wennen aan gras

hoezo voor het eerst sinds lange tijd? vorig jaar is er nog een nieuwe mat in gekomen, ook na de concerten van meeuwis.

Als ze dan gewoon de lelijke plekken in het gras dan gewoon herstelen. scheelt weer een hoop geld maar ja het scheelt dan wel niet zo veel maar allen beetjes helpen

nou hopen dat ze er dan ook op mogen schitteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren