Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'PSV heeft Makaay op de korrel'

Laatste update:

PSV wil proberen om Roy Makaay los te weken bij Bayern München. Dit melden verschillende GPD-bladen in haar jongste editie.

De zoektocht in Eindhoven naar een aanvaller met garanties duurt onverminderd voort. Makaay staat hoog op het verlanglijstje van Ronald Koeman, maar beschikt nog over een doorlopend contract in Zuid-Duitsland.

De mogelijke wisseling van de wacht in de Beierse aanvalslinie kan PSV wellicht uitkomst bieden. Zo wordt Fiorentina-aanvaller Luca Toni al weken in verband gebracht met de Beierse grootmacht. Bij zijn aantrekken zou volgens ingewijden de mogelijkheid bestaan dat Makaay voor vier tot vijf miljoen euro mag vertrekken.

Aan de andere kant heeft Der Rekordmeister al genoeg moeite om haar aanvallers tevreden te houden. Enkele weken terug beklaagde Roque Santa Cruz zich over de karige speelminuten die hij toebedeeld krijgt. De Paraguayaan houdt deze zomer dan ook de deur open voor een vertrek, een weg die Claudio Pizarro al zeker zal bewandelen. De Peruaan weigert namelijk om dezelfde redenen zijn aflopende contract te verlengen.

Makaay, dit seizoen goed voor veertien treffers, is bezig aan zijn vierde seizoen bij Bayern. Daarvoor stond de 43-voudig international op de loonlijst bij Vitesse, Tenerife en Deportivo la Coruña.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren