Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV heeft beste papieren voor nummer 10 van Bayern München

Laatste update:

PSV ziet Malik Tillman als de ideale nummer 10 in het elftal. De Eindhovenaren zijn volgens Jeroen Kapteijns van De Telegraaf 'heel concreet' voor de aanvallende middenvelder van Bayern München. PSV heeft de beste papieren voor een huurdeal, zo weet de doorgaans goed geïnformeerde journalist. "Dat kan op korte termijn rondkomen", aldus Kapteijns op Twitter.

Eerder op de vrijdagavond maakte Rik Elfrink al melding van de interesse, maar de journalist van het Eindhovens Dagblad noemde Tillman slechts 'een optie' voor PSV. Volgens Kapteijns is een transfer al veel dichterbij. De 21-jarige middenvelder mag op huurbasis vertrekken uit München. Tillman moet de vervanger worden voor Xavi Simons, die onverhoopt werd teruggekocht door Paris Saint-Germain.

AC Milan-middenvelder Charles De Ketelaere komt in elk geval niet, zo zei technisch directeur Earnest Stewart vrijdagavond stellig bij ESPN. De Ketelaere zou op weg zijn naar Atalanta, zo meldde Fabrizio Romano al eerder. AC Milan gaf de voorkeur aan een binnenlandse huurtransfer, waar De Ketelaere zelf volgens Elfrink wel oren zou hebben gehad naar een overstap naar PSV. Volgens Stewart is De Belg echter niet in beeld bij PSV. "Er wordt gezegd dat wij achter De Ketelaere aan hebben gezeten, maar wij zijn met iets anders bezig", aldus Stewart vrijdag voorafgaand aan de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord.

Tillman, een 1,88 meter lange nummer 10, speelde vorig jaar nog met Rangers FC tegen PSV. Vorig seizoen werd hij namelijk verhuurd aan de Schotten, waar de rechtspoot in 28 wedstrijden goed was voor 10 doelpunten en 4 assists. In de voorrondes van de Champions League-kwalificatie was Tillman tevens goed voor een doelpunt. Tot op heden kwam het jeugdproduct van Bayern tot zeven optredens in de Beierse hoofdmacht, waarin hij ook één keer scoorde. In de Duitse Onder 21-ploeg deed Tillman in vier wedstrijden drie keer het net bollen.

Toch zou der Rekordmeister wel openstaan voor een verhuur van het talent. Als PSV de middenvelder wil overnemen zal het onder andere Sheffield United en VfL Wolfsburg moeten aftroeven. Met Wolfsburg wil PSV overigens nog steeds zaken doen, daar Aster Vranckx, een centrale middenvelder, nog steeds hoog op het verlanglijstje van trainer Peter Bosz staat.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Huur ben ik niet zo fan van. Volgens mij is er best wat geld in kas om te kopen. Deze jongen ken ik verder niet maar talenten moet je niet huren.

4 augustus 2023 om 20:56

Dankzij het huren van Simons speelt PSV nu voorronde CL. Huren om het huren moet je niet doen, maar het huren om ervoor te zorgen dat je 1 of 2 plekken hoger eindigt, en hiermee Europees voetbal kan veiligstellen, moet je altijd doen

4 augustus 2023 om 21:05

Wanneer precies was Simons gehuurd? Die is gewoon aangetrokken (met een enorm middelmatig contract) waardoor die eigendom was. Nu ga je opleiden voor Bayern. Tenzij realistische optie met koop, eerst proberen andere spelers te halen waarmee er weer eens waarde op het veld komt.

4 augustus 2023 om 21:22

@The-Jump ik snap jouw argumentatie, maar als je zag hoe belangrijk huurlingen als Simons en Branthwaite waren, kunnen zij alsnog veel geld opleveren voor de club wanneer de CL wordt gehaald. Een overkil aan huurlingen moet je niet willen, maar 1 of 2 moet kunnen

4 augustus 2023 om 21:26

Maar Simons was geen huurling. Dat is precies de argumentatie van The-Jump. Simons is geen voorbeeld van een situatie waarin het huren van een speler goed uitpakte, want hij was niet gehuurd.

4 augustus 2023 om 23:07

Xavi was ook geen huur op papier maar zo voelt het wel en veel scheelt het uiteindelijk niet

4 augustus 2023 om 23:08

Het scheelt 4 miljoen plus een huursom, dus ik zou zeggen dat het best wel wat scheelt.

5 augustus 2023 om 00:12

@ducktaildo - Tillman is geen Simons met alle respect. De laatstgenoemde is nog wel even twee niveaus beter en bovendien bijna een jaar jonger.

5 augustus 2023 om 06:38

Al met al is psv niet zo goed bezig met jonge talenten aantrekken en deze voor goede bedragen door te verkopen. Een contract zoals bij Simons was ik nooit ik aangegaan, dat is uiteindelijk gewoon slechte business. Je haalt door hem wel een hoger niveau, dat zeker. Maar je mag nu dus alweer opnieuw gaan opbouwen en je selectie opnieuw uitvinden. Psv zorgt niet voor stabiliteit en uiteindelijk een goed gevulde portemonnee voor henzelf. Kopen die hap en anders verder kijken.

5 augustus 2023 om 08:36

De enige reden dat mensen die Simons deal nu slecht vinden is omdat het achteraf pas uit kwam. Als PSV vanaf moment 1 duidelijk was geweest had iedereen het nu met terugwerkende kracht een topdeal gevonden. En dat was het ook. Anders was hij namelijk nooit gekomen en had je die kwaliteit niet kunnen halen.

4 augustus 2023 om 21:05

Kunt best 1 positie huren bij nood, daar is niks mis mee.

4 augustus 2023 om 21:14

Afgelopen seizoen moesten ze Gakpo verkopen en nu is er geld zat ?PSV moet zich nog plaatsen voor de champions league, misschien dat er dan weer wat geld vrij komt.Heb nu vooral het idee dat PSV best wel een gevaarlijk spelletje aan het spelen is met wat ze al hebben aangetrokken. Als ze naast de champions league grijpen en einde van het seizoen ook niet plaatsen dan is er toch echt een probleem vrees ik.Dus 1 of 2 spelers huren is prima, het is niet zo dat je een heel elftal bij elkaar huurt

4 augustus 2023 om 21:31

Met huren kun je je technische staf/scouting maar ook jeugdspelers langer de tijd geven ter ontwikkeling of om een permanente oplossing te vinden. In Nederland staart men zich eenzijdig op per se bezit en doorverkopen. Dit is erg kortzichtig. Als Tillman komt en bijdraagt aan bijvoorbeeld het kampioenschap is dat ook winst alleen niet uitgedrukt in euros. Je haalt dan CL en met die inkomsten kun je dan gaan voor die permanente optie die je in de tussentijd hebt gevonden. Per se in bezit brengt ook problemen want als de speler niet voldoet je eraan vast zit. Als de markt niet gunstig is, kan huren ter overbrugging dat wel zijn: goedkoop en tijdelijk overbrugt. Het is maar hoe je er naar kijkt.

4 augustus 2023 om 21:55

Cuco10

Waarom huurt PSV dan graag als er geld in kas is? Dat ze een CDK zouden huren is begrijpelijk. Erg goede speler en marktwaarde rond de 30 mil. Dus onhaalbaar.

Daarna is toch beter doorschakelen naar een optie waar je kan kopen.

Of heeft PSV te veel gaten en gebruiken zij het geld hiervoor?

Vorig seizoen echt te veel huurspelers waardoor je amper waarde aan het genereren bent op het veld.

4 augustus 2023 om 22:29

Omdat ze Babadi ook perspectief willen bieden. Ook hou je meer geld over voor andere aankopen (vervanger Guti, RCV)

4 augustus 2023 om 22:40

Al je waarde hoeft niet per se op het veld. De waarde van spelers fluctueert namelijk. Of denk je dat je Bergwijn nu nog voor zijn aankoopprijs verkocht krijgt? Het kapitaal op het veld moet dan ook der mate presteren gezien de waarde anders daalt. Huren (liefst met koopoptie) is gewoon een goedkope overbrugging. Hoezo, zo een aversie tegen huren? Het roepen dat je voor een ander opleidt, is onzin gezien je er ook zelf voor heel goedkoop van geprofiteerd hebt.

4 augustus 2023 om 23:26

@MrKrillin, vorig seizoen heeft PSV gewoon weer prima zaken gedaan als het aankomt op spelers verkopen (qua bedragen, of dit het maximale was even daargelaten). Nu heb je dit jaar Pepi, Lang, Bakayoko, Sangaré, Sambo, Veerman en Babadi die waarde in de toekomst kunnen vertegenwoordigen, zeker als je Europees een goed jaar draait. Dus als dat een argument is om nu niet een huurspeler voor die 10 positie te halen, snap ik het niet helemaal.

4 augustus 2023 om 23:06

Zit optie tot koop bij. Geen idee hoeveel

5 augustus 2023 om 11:50

Oneens, we hebben zat talenten voor 10, maar die zijn nog net niet klaar voor het grote werk. Een jaartje huren is dan prima.

5 augustus 2023 om 12:08

Van huren verdien je ook geld. Ligt er aan hoe ver je komt in de cl en kampioen worden. Maar kopen ben ik ook voor. In eigen hand hebben is beter.

Til en Tillman voor nummer 10, tjaaa

Foto met Til en Tillman, well played Voetbalzone.

Goede speler wel, denk dat psv dit jaar geen nr 10 gaat kopen gezien er nog een middenvelder en verdediger gehaald moet worden. Dan kom je uit op dit soort type talenten om te huren als tijdelijke optie waardoor Babadi en Land zich rustig kunnen ontwikkelen.

Had bij de titel gehoopt dat psv voor Paul Wanner ging. Enorm talent in de jeugd, die zou bij psv meteen basis staan en over een jaar of 2-3 voor veel winst kunnen gaan. Als de kas nu al leeg is om te huren, had je niet voor 20-30 miljoen 2 spelers moeten kopen, maar iets meer verspreiden. Er is alsnog geen enkele defensieve versterking, Sambo is afwachten en staat nog niet eens in de basis. Basis speelt, maar heeft aflopend contract, loopt je straks wellicht ook gratis de deur uit.

4 augustus 2023 om 23:07

Ik denk dat dit ook uit het oogpunt van talent uit Jong PSV is, daar loopt ook het nodige rond, en met name Babadi is natuurlijk een potentiële vaste waarde, die wellicht dit jaar al wel doorbreekt

4 augustus 2023 om 23:14

Wanneer je in je debuut zo foutloos kan spelen en niet met balletjes breed dan hoor je heel snel door te breken. Wat een toptalent

Tillman heeft volgens transfermarkt een contract tot juni 2024. Zolang hij daar niet verlengt zal Bayern niet willen verhuren lijkt me. Of verlengen en dan verhuur met optie tot koop. Zonder optie tot koop zou ik zeggen niet doen

4 augustus 2023 om 23:08

Waarom?

4 augustus 2023 om 23:18

Bij Psv hoeft of moet niemand weg, hebben meer te besteden dan de meeste hier denken.

4 augustus 2023 om 23:49

Nikos, maar hoe kan dat dan? Vorig jaar geld tekort door te hoog begroot en daarom Gakpo en Madueke weg. Nu al voor veel geld gekocht. En niks zekerheid qua CL inkomsten. Hoe dan? Of weer hoog begroot, waardoor je bij mislopen CL weer spelers moet verkopen?!

5 augustus 2023 om 00:07

"vorig jaar geld tekort door te hoog begroot en daarom Gakpo en Madueke weg"

Daar ga je al de fout in. Gakpo moest inderdaad weg, Madueke niet.
Waarom blijven mensen steeds maar herhalen dat ze het niet snappen hoe PSV het doet? Het is allemaal niet zo lastig uit te rekenen als je even opzoekt hoeveel PSV heeft verdient aan de uitgaande transfers. PSV kan met gemak nog een 10 huren en een centale verdediger kopen. Vranckx er dan ook nog bij zal lastig worden, dan zal eerst Sangare moeten vertrekken.

5 augustus 2023 om 01:43

Nee. Huur met optie tot koop.

Aguerooo als jij het ff voor rekent dan zal ik het daarna voor jouw voor rekenen en dan zal je hopelijk zien dan het anders is dan jij denkt zo lastig is dat niet

Zou mooi zijn. Nu nog een goede cv en het begint zowaar ergens op te lijken.

Als ik Babadi en Saibari vandaag zie spelen, vraag ik me af of je doet moet willen..

Qua letters op shirts gaan ze er op vooruit op de nummer 10. Lekker man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren