Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV boekt succes en haalt geld uit Spanje eindelijk binnen’

Laatste update:
/

Het lijkt erop dat PSV als winnaar uit de zaak-Przemyslaw Tyton is gekomen. Twee weken geleden meldde Diario Franjiverde dat de FIFA de Eindhovense club te hulp schoot en het financieel noodlijdende Elche aanpakte. De Spanjaarden moesten heel gauw over de brug komen met de 95.000 euro die men PSV nog schuldig was voor de huur van doelman Tyton in het seizoen 2014/15. Dat lijkt nu gebeurd.

Elche Directo bericht woensdag dat er een akkoord is tussen Elche en PSV en dat de Spanjaardene een betalingsregeling hebben getroffen. Dat biedt drie andere clubs ook hoop: Juventus, ADF Chorillo en Asanta Kotoko wachten eveneens nog op geld van Elche dat al lang en breed betaald had moeten worden. Juventus krijgt bijvoorbeeld nog een vergoeding voor het verhuren van Richmond Boakye aan de Spanjaarden.

Tyton speelde vorig seizoen in totaal 32 wedstrijden voor Elche, maar kon niet voorkomen dat de club degradeerde uit de Primera División. Hij komt inmiddels uit voor VfB Stuttgart, waar hij in de zomer voor twee seizoenen tekende. Zodra PSV de 95.000 euro voor de Poolse keeper binnen heeft, kan het dossier-Tyton voorgoed van tafel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat het eindelijk is opgelost!
Eindelijk kan het geval 'tyton' worden afgesloten nu.

Off:
Hoe zit het eigenlijk met de situatie tussen PSV en Real Betis omtrent Robert(als ik het goed heb?).
Kan me herinneren dat daar ook zeer lang een bedrag open stond, is dit ook al opgelost?

28 oktober 2015 om 16:56

Na het lezen van de titel moest ik eerst aan die Robert denken, de spits die psv met zijn penalty naar de halve finale van de Champions League schoot in 2005. Volgens mij zit psv inderdaad ook nog steeds op dat geld te wachten...

28 oktober 2015 om 17:14

Precies, Betis sevilla

28 oktober 2015 om 17:24

Om hoeveel gaat dat precies eigenlijk?

28 oktober 2015 om 17:41

als ik google zag ik ergens staan dat het om 3.5miljoen euro gaat. OFF: ze zeggen wel dat anelka veel teams heeft gehad maar wikipedia van robert zitten ook genoeg teams

28 oktober 2015 om 17:46

Dat klopt wel, alleen door een uitspraak van 1 of andere commissie is dat bedrag wat PSV nog zou krijgen gehalveerd, maar zelfs daaraan voldeed betis nog niet. Goede les geweest.

Is vaker voorgekomen bij Spaanse clubs (oa Betis), de Spaanse bond zelf lijkt me dan nogal laks.

Is Elche vorig jaar ook niet teruggezet vanwege financiele problemen?

On: goed van PSV, elke cent pakken wat je pakken kan

28 oktober 2015 om 16:46

Eigenlijk waren ze helemaal niet gedegradeerd, maar inderdaad daar financiële problemen teruggezet naar de Liga Adelante

pffffffffffffffffffff gewoon bankgarantie of anders geen transfer. Te gek voor woorden dat je achter je eigen geld moet rennen

Hoe zit het trouwens met het geld van Robert? Betis moest toch ook nog betalen aan PSV

28 oktober 2015 om 17:03

Ik geloof dat PSV door het CAS in het gelijk is gesteld maar dat er nog steeds niets is betaald.

Dat heeft even mogen duren zeg.

Mooi.
Nu die wanbetalers genaamd Real Betis nog... Dat duurt al tien jaar. Schandalig dat dat kan... (Of hebben ze eindelijk nu wel betaald? Daar zou eigenlijk x rente per jaar overheen moeten...)

Aan de andere kant zijn het niet alleen bepaalde Spaanse clubs die niet altijd netjes zijn met betalen, Utrecht is kort geleden ook nog zwaar benadeeld door een Engelse club bij de doorverkoop van Vorm, waar hij zogenaamd voor 0 euro was geruild met een andere club.

De Spanjaarden moesten heel gauw over de brug komen met de 95.000 euro die men,
PSV nog schuldig was voor de huur van doelman Tyton .
Psv is nog geen eens de enigste er zijn er nog meer die geld krijgen onder andere,
Juventus van het financieel noodlijdende Elche. Wel goed dat de Fifa zich er mee bemoeit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren