Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV blijft rekenen op Belg: ‘Ik heb het gevoel dat het goed komt’

Laatste update:

PSV begroette voor het nieuwe seizoen Simon Poulsen, Luuk Koopmans en Nikolai Laursen als aanwinsten, maar geen van hen wordt op dit moment gezien als een versterking voor de eerste elf. Poulsen moet als concurrent fungeren voor Jetro Willems, Koopmans wordt derde doelman achter Jeroen Zoet en Remko Pasveer en de jonge Laursen is voor de toekomst gehaald. Maxime Lestienne is echter wél een kandidaat voor de basis.

/

Het is nu elf dagen geleden dat zijn naam voor het eerst werd gelinkt aan PSV. De 23-jarige buitenspeler is eigendom van Al-Arabi uit Qatar en werd vorig seizoen verhuurd aan Genoa. Nu wil PSV hem graag hebben, maar de club wacht en wacht maar tot Hitmi bin Ali Al-Hitmi zijn handtekening zet. Hij is president van Al-Arabi en moet zijn toestemming geven: pas dan kan Lestienne naar Nederland gaan.

Toon Gerbrands houdt vertrouwen in het succesvol afronden van de komst van de Belg. “Ik heb het gevoel dat het goed komt”, zei de algemeen directeur van PSV maandag tegen het ANP. Hij legde uit dat de betrokken partijen nog steeds in afwachting zijn van de handtekening van Al-Hitmi. Hij herhaalde dat PSV de selectie voor het komende seizoen liefst zo snel mogelijk compleet heeft. “Maar we gaan voor kwaliteit boven snelheid.”

Ik denk dat Maxime Lestienne echt een versterking zal zijn voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch vraag ik me af waarom dit zo lang duurt. Zijn er andere kapers op de kust? Willen ze afwachten of er nog meer geinteresseerde clubs zijn?

6 juli 2015 om 15:52

Het staat gewoon in de tekst..

6 juli 2015 om 18:54

Waarom het zo lang duurt tot die Hitmi z'n handtekening zet? Ik ben geen kampioen begrijpend lezen maar dat staat toch echt niet in de tekst volgens mij.

6 juli 2015 om 16:20

Ik hoop voor PSV dat het uiteindelijk niet meer doorgaat. Fantastische speler Lestienne, maar ook enorm lui. Moest al lang een beslissende speler zijn voor een Europese subtopper, maar als je er niet voor leeft en niet voor wil trainen, dan kom je bij clubs als PSV terecht.

6 juli 2015 om 16:59

Beetje een zure opmerking in je laatste zin. Ik zag je gister ook al reageren over de Eredivisie en dat de Belgische competitie beter is. Als je dat zegt ben je niet meer serieus te nemen want Ajax en PSV zijn op dit moment een stuk beter dan elke Belgische club. Dus ik denk eerder dat als je er niet voor leeft, bij clubs als Anderlecht, Brugge of Genk komt te spelen. Totaal niet objectief deze Belgische rooie ridder.

6 juli 2015 om 17:16

Ja, in cijfers is de Belgische competitie gewoon beter hoor. Maar dat kan je blijkbaar gewoon moeilijk verkroppen.

De laatste 5 seizoenen hebben de Belgische ploegen elk seizoen meer punten gesprokkeld in Europa dan de Nederlandse ploegen. Dat is de keiharde waarheid.

En als je al moest uitblinken bij ploegen zoals Arsenal, Dortmund, Napoli, etc. Dan is het gewoon doodzonde dat je nu eens bij PSV moet proberen. Ik had trouwens hetzelfde gezegd als hij terug bij Anderlecht, Standard of Club moest proberen. Maar dat is hier niet aan de orde, want volgens mij gaat het hier over een transfer naar Psv.

Maar goed, ik snap het wel. Je bent zodanig verblind door je liefde voor je eigen competitie en het krampachtig willen vasthouden aan het beter zijn dan je buurland (wat totaal achterhaald is), omdat dit het enige was dat je nog restte als dwergcompetitie. Dat je mijn reactie zelfs niet meer op een normale manier kan interpreteren.

Nogmaals, ik had hetzelfde gezegd als hij terug naar Anderlecht, Club Brugge of Standard moest. Maar dat is hier toch helemaal niet aan de orde? Volgens mij gaat het hier over PSV en moet ik dus enkel over die ploeg spreken, want het is de enige ploeg die hier relevant is in deze kwestie.

Mvg
Deroderidder

6 juli 2015 om 17:23

Talentscout@.
Onzin wat jij verteld "" Ajax en PSV zijn op dit moment een stuk beter dan elke Belgische club.""
Welke argumenten heeft u omdat te staven ?
Uitslagen ?
Uitslagen van over 20 jaar geleden,akkoord.
Maar dit stelt niets meer voor.
Belgie stalt momenteel 22 spelers in Europese top clubs,
Nederland 1 :robben.
Strootman,afwachten, Depay alleen in de E D bewezen.
Ik zeg het nog eens : Ajax en P S V ""waren"" grote en mooie clubs,nu stellen ze niet zoveel meer voor in Europa.

6 juli 2015 om 17:26

Onzin dat een speler die niet voor de sport leeft bij clubs als PSV terecht komt. Is dat de reden dat ze afgelopen seizoen kampioen zijn geworden dan? Omdat de selectie niet voor de sport leeft?

De meest recente voorbeeld is natuurlijk Depay. Die jongen ademt een en al voetbal. Bleef altijd na de training oefenen op zijn vrije trappen samen met Nilis.

6 juli 2015 om 18:22

" owja de beste spelers uit jullie competitie komen bij onze subtoppers terecht"

Heel graag namen van "onze subtoppers" aub.

6 juli 2015 om 20:20

Ik vind dat je totaal ongelijk hebt... De eredivisie levert briljante talenten... Ik zeg maar wat Robben, Suaréz en Depay dan heb ik het nog niet over Romarío en Ronaldo...

6 juli 2015 om 20:40

Daarom betalen ze fors meer voor onze uitblinkers dan die van jullie Al jullie toppers komen met een omweg bij de grote clubs terecht!

6 juli 2015 om 21:21

Rode Ridder en Zapperboy,
De keiharde werkelijkheid is dat Belgie in het clubvoetbal pas de laatste 3 jaar beter scoort dan Nederland. Hoewel, de prestaties van de clubs, spelers en nationaal elftal momenteel enorm goed zijn, kan Belgie nog lang niet tippen aan Nederland.

Historisch gezien is Nederland op Wk's de belangrijkste uitdager van de 4 absolute toplanden: Duitsland, Brazilie, Italie en Argentinie. Dit is vooral dankzij 3 periodes: 1974 en 1978, 1994 en 1998, (2006)/2010 tot 2014. In deze periodes veroverden we 3 zilveren en 1 bronzen WK medailles.
Tevens staat Nederland 6e op de medaille-spiegel wat betreft EK-eindrondes (1x goud, 4x brons) en gedeeld 2e (met Spanje, na Duitsland) qua aantal EK deelnames.

Clubvoetbal:
Ondanks een enorme inhaalslag van de Belgische top 3 is onze top 3 te samen nog altijd een stuk groter (qua begroting, achterban en historie) en ook onze subtoppers zijn aanzienelijk groter dan de Belgische. Dat er de laatste jaren enorm veel talent uit Belgie is doorgestoten naar de wereldtop is geweldig. De komende 10 jaar zal het Belgische Nationale elftal gevreesd zijn.op termijn zal er waarschijnlijk weinig verschil zijn tussen de 2 competities, waarbij De Eredivisie een betere reputatie heeft. Zo heeft nu bv. onze gehele trainerslichting bij de absolute wereldtop gespeeld. Bij jullie zijn veel clubs van schimmige investeerders, vooral in die hopeloze tweede klasse.

Zodra Belgie prijzen gaat pakken, is het pas tijd om arrogant te worden. Ik vrees dat ze ook op Ek2016 eruit vliegen tegen een traditionele topper. Dit proces heeft bij Nederland trouwens ook jaren gekost. Naast die 9(!) toernooien waarop we een medaille pakten, zijn we ook nog enkele keren in de kwartfinales uitgeschakeld. Is misschien ook allemaal moeilijk te bevatten voor een Belg maar als je het wilt zien, dan zie je ons succes wel.

7 juli 2015 om 02:38

begroting anderlecht ff erbij hale

7 juli 2015 om 08:08

En hoe ver kwamen jullie op het laatste wk met al die fantastische Belgen?

En hoe zit het met onze vriend uit Uruguay?
Een en al radiostilte.

6 juli 2015 om 16:54

Echt jammer is dat ook. Zeker als het verhaal van die zaakwaarnemer echt waar is. Lestienne vind ik een prima speler maar zie ik niet meteen als basis versterking als ik heel eerlijk ben. Sterke vleugelspeler maar zeker niet constant, en aangezien Narsingh voornamelijk in de basis staat als aangever heb ik liever een speler a la pereira op de vleugel die echt in zijn eentje iets kan forceren.

Ik hoop nog steeds dat dit echter de opstelling wordt volgend seizoen:

Maar Affelay zal wel niet gehaald worden, daar zal wel lestienne komen te staan als dit alles doorgaat.

Zo lang het maar niet Berghuis is, leuke speler voor de eredivisie maar die gaat het niveau van PSV echt niet opkrikken!

Zoet
Arias
Bruma
Isimat-Mirin
Willems
Maher
Guardado
Pereira
Narsingh
De Jong
Affelay
6 juli 2015 om 18:10

Op Ovacion word al gewoon gemeld dat hij speler van Psv is .. Ben benieuwd ik hoop dat ze allebei snel aansluiten voor dat Psv op trainingskamp gaat.

haha als ze spelers naar de zandbak willen halen zijn ze vrij happig, maar als spelers vertrekken gaat het nog trager dan traag..

Hopen dat snel afgerond kan worden!

Ja, natuurlijk is hij een een kandidaat voor de basis als 'mad Max' er zin in heeft en Cocu hem goed gebruikt. Hij heeft het talent voor een veel grotere club dan Psv, met alle respect, maar het is een speler met een handleiding.

Mentaal geen op-en-top-prof, kan niet goed om met tactische richtlijnen (cocu zal hem een relatief vrije rol moeten geven) en ik weet niet of hij in Nederland zal kunnen aarden, spreekt enkel Frans. Maar als hij zich echt goed voelt en véél vertrouwen krijgt van Cocu, speelt hij de Eredivisie kapot.

Dat heeft hij in België wel laten zien. In zijn laatste 2 seizoenen Club Brugge had hij 30 goals en 30 assists in de Belgische competitie alleen al, dus per jaar had hij een voet in 30 goals, toen was hij dus nog maar 21-22. Samen met Carlos Bacca, genieten was dat.

Wordt hij door Cocu echter opgezadeld met veel tactische richtlijnen of voelt hij (te) weinig vertrouwen, kan hij floppen. Maar PSV huurt hem, dus een enorm risico is het niet.

Het is een type Arjen Robben die vanop rechts graag naar binnen komt. Ongelofelijk snel (ook met de bal aan de voet), goed schot, goeie voorzet, heel gevaarlijk op de counter, goeie dribbel. Rechtervoet is minder, mentaliteit dus ook.

6 juli 2015 om 15:56

Dankje voor de uitgebreide informatie! Altijd fijn om te weten. Persoonlijk hoop ik dat hij komt samen met Berghuis. Depay kreeg afgelopen seizoen ook een vrije rol en dat heeft redelijk uitgepakt. Het zou dus kunnen. Alleen irriteerde het mij en andere supporters soms wel dat hij niet altijd in verband van het team speelde. Nou had Depay natuurlijk uitzonderlijk talent en hoop ik dat Lestienne het ook gaat waarmaken. Hij zal eerst respect moeten verdienen vind ik.

6 juli 2015 om 17:41

Nee, ik hoef Berghuis juist niet te zien bij Psv. Die jongen komt toch tekort of niet? Met een Berghuis kun je niet komen aanzetten in de Champions League. Dan zie ik natuurlijk veel liever Pereiro komen.

6 juli 2015 om 18:19

Graag gedaan. Ja, Lestienne zou best renderen als hij een vrije rol als Depay krijgt, maar dan zal hij die inderdaad eerst moeten verdienen, in Nederland is hij uiteraard nog geen grote naam.

Dat je je wel eens aan hem zult ergeren, staat vast. Het is een gok, maar als hij z'n top haalt kan hij jullie nog veel meer vreugde bezorgen.

6 juli 2015 om 18:33

Het grote negatieve punt bij deze speler is dat hij geen Nederlands wil spreken.
Oftewel een echt Waaltje.
Dit is toch wel de rede dat hij uitgekotst is in Brugge.
Maar ballen,dat kan hij als de beste.

6 juli 2015 om 18:43

"dit is toch wel de rede dat hij uitgekotst is in Brugge."

lol, ik ga elke wedstrijd kijken en de supporters droegen hem op handen...

6 juli 2015 om 16:07

Eindelijk eens een beetje informatie over deze potentiële aanwinst. Ik weet persoonlijk niet zo goed wat ik moet denken over hem. Schijnt goed te kunnen voetballen, maarja PSV is niet altijd even goed met 'lastige' jongens zie een Bakkali bijvoorbeeld. Die Uruguayaan lijkt me persoonlijk te duur, maar die heb ik nooit zien spelen.

Dit lijkt een goede optie voor Psv, alleen is het jammer dat je hem waarschijnlijk niet zal kunnen kopen (te duur) en dan heb je volgend jaar weer een aderlating als hij het goed doet...

On to the next one, die gasten laten je te lang wachten... zo'n handtekening is zo gezet, maar is meer een soort machtsspel voor ze, dus bod intrekken en opzoek naar een andere linksbuiten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren