Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV bedenkt zich en zet vol in op Driouech: ‘Excelsior gaat fors cashen’

Laatste update:

PSV gaat er toch alles aan doen om Couhaib Driouech weg te plukken bij Excelsior, zo meldt Rik Elfrink woensdagavond. Eerst luidde de berichtgeving dat de Eindhovenaren niet verder wilden onderhandelen vanwege de hoge vraagprijs van Excelsior, maar nu heerst het vertrouwen dat er een akkoord bereikt kan worden voor minder dan vijf miljoen euro.

Woensdagochtend bracht PSV het eerste bod van 2,1 miljoen euro uit op de vleugelspits van de Rotterdammers, die naar verluidt minimaal 5 miljoen euro én een doorverkooppercentage wensen te ontvangen.

Nadien leken de Eindhovenaren door te schakelen en de club kwam plotseling uit bij Million Manhoef. Er werd geïnformeerd bij Vitesse, maar al snel trok PSV zijn interesse in de buitenspeler in. Hij werd afgebeld.

De afname van de interesse in Manhoef blies de belangstelling voor Driouech nieuw leven in. PSV is volgens Elfrink nu wél bereid om meer dan 2,1 miljoen euro te betalen, terwijl Excelsior bereid lijkt te snijden in de vraagprijs.

“Als het tot een deal komt, en PSV heeft er vertrouwen in, dan gaat Excelsior sowieso fors cashen”, zo schrijft Elfrink op X. “Er wordt nog altijd op wat borden geschaakt.”

Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad stelt dat ook Feyenoord in de markt is voor Driouech, al kan Elfrink die berichten vooralsnog niet bevestigen. Laatstgenoemde journalist meldt dat het management van de aanvaller niets weet van interesse van Arne Slot.

Driouech is in beeld gekomen omdat PSV te maken heeft met een blessure van Noa Lang in de selectie én omdat Yorbe Vertessen op de drempel van een overstap naar FC Union Berlin staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stuk betere optie dan Manhoef, meer kwaliteit en past beter in ons voetbal. Dit zijn de spelers die Bosz graag ziet, kan op een hoge intensiteit spelen.

31 januari 2024 om 22:47

Beter werk nu. Als je Yorbe moet vervangen dan door deze speler. Kost wat meer maar dan heb je wat. Technisch en snelheid is oké .

31 januari 2024 om 22:50

Ik vind Manhoef juist veel beter keuze, waar linksbenige spelers schaars van zijn. Manhoef kan ook spelen op linksback, ook een veel goedkopere optie dan Dest.

31 januari 2024 om 22:50

Ik ken nog iemand die op hoge intensiteit kan spelen. Hij kost niks, schijnt zelfs al bekend te zijn met de speelstijl en zit nu in Berlijn

31 januari 2024 om 23:54

Ik ben benieuwd wie je bedoelt en of die speler graag naar psv zou willen? Zo ja, meteen doen!

31 januari 2024 om 22:54

Deze speler komt gewoon op de bank terecht bij psv. Zonde van zijn kwaliteit.

31 januari 2024 om 23:06

Gaat heel veel spelen, kan op beide flanken en wordt gewoon de eerste invaller aan beide zijkanten met ook basisplaatsen in het verschiet.

31 januari 2024 om 23:49

Gaat dus regelmatig Bakayoko of Lozano naar de bank verwijzen ?? wow

31 januari 2024 om 23:55

Als Lozano doorgaat waar hij laatste wedstrijden mee bezig is, moet dat een serieuze optie kunnen worden ja

31 januari 2024 om 23:56

Alsof deze selectie de komende seizoenen hetzelfde blijft? Psv mag al blij zijn dat ze nu nog niet zijn leeg gekocht. Komende zomer ziet het er heel anders uit en maakt ie zeker een kans.

Vasthouden Kralingen! Je moet dan heel snel een vervanger vinden voor je beste speler. Dat moet dan binnen 24 uur

Serene rust lijkt opeens toch weg bij PSV, terwijl er helemaal niet zoveel aan de hand hoeft te zijn.

31 januari 2024 om 23:01



Dit doet PSV ook niet voor de competitie. Daar worden ze onbedreigd kampioen. Maar het is ook wel lekker om een backup te hebben voor de CL die in geval van nood in kan vallen.

Ik weet nog dat Ajax Babel aantrok in de winter. Dat was pas een paniek aankoop.

31 januari 2024 om 23:05

Bavel? Huh? Wie?

31 januari 2024 om 23:07

De V zit dicht bij de B

31 januari 2024 om 23:07

@Burdy - Perse nog even een sneer naar Ajax omdat iemand met Ajax in de naam iets van ‘kritisch’ is op PSV

31 januari 2024 om 23:16

Het is laat. Hahaha. Ik kwam oprecht niet op Babel uit. Ik denk al. Banel komt uit de jeugd. Die zal hij toch niet bedoelen.

1 februari 2024 om 10:40

Was een typo en heb het aangepast.

1 februari 2024 om 10:53

Nee het was geen sneer, maar een vergelijking. Blijkbaar wil hij PSV een crisis aanpraten die ik echt niet zie. Bovendien is die jongen van Excelsior een leuke speler voor de breedte.

Ajax kocht in haar goede jaren meerdere spelers tijdens de winterstop. Denk aan Neres, Tagliafico en Haller. En als PSV iemand koopt is het paniekvoetbal. Slaat nergens op.

31 januari 2024 om 23:57

Er gaat iemand weg en er moet onverhoopt een nieuwe back up worden aangetrokken. Dat is belangrijk en hard werken, maar waarom zou er naast dat, niet gewoon rust in de tent kunnen zijn?

1 februari 2024 om 08:39

Precies + Noa Lang heeft een lange blessure waardoor je sowieso een aan aanvaller mist.

Manhoef gebruikt als druk middel richting Excelsior dus, die zal daar dankbaar voor zijn. Afijn, Psv had zichzelf zoveel gezeik kunnen besparen door gewoon tegen Vertessen te zeggen dat ze in de zomer gaan mee werken aan een transfer , maar nu niet (zoals Bosz wilde)

31 januari 2024 om 22:54

100% hopelijk leren ze van hun fouten. Eigenlijk is de huidige situatie juist hoe PSV normaalgesproken niet handelt. Normaal zijn ze eerder te soft dan te hard en doen ze spelers voor een relatief laag bedrag van de hand.
In de toekomst zullen ze zich vast twee keer bedenken voordat ze tot akkoord overgaan bij een transfer. Hoop dat het rondkomt voor een relatief laag bedrag voor Driouech. Ik ben wel benieuwd wat die ons PSV te bieden heeft.

31 januari 2024 om 23:12

T.Alavez. Die snap ik niet helemaal, ze zijn toch in deze situatie juist belandt omdat ze weer te soft waren? Ik vind dat ze Vertessen ook nu weer voor een relatief laag bedrag weg doen voor de winterse transferperiode, en helemaal als je bedenkt dat Bosz hem erbij wilde houden. Door die opstelling zijn ze daarna uiteindelijk in het gezeik terecht gekomen

31 januari 2024 om 23:33

Naja, ze stellen zich nu harder op dan normaal richting de speler. Wat betreft het transferbedrag is het inderdaad niet heel veel veranderd. Er zijn echt veel spelers afgelopen jaren vertrokken voor een laag bedrag. Sommige terecht sommige minder terecht. Max, Gutierrez, Mwene, El Ghazi, Baumgartl en ga zo maar door.
Daarom hoop ik ook dat dit de laatste speler is die vertrekt voor een te laag bedrag. Financieel ziet het er gelukkig nu een stuk beter uit dan afgelopen seizoenen waar het natuurlijk ook grotendeels mee te maken had.

31 januari 2024 om 23:10

Achteraf makkelijk praten, maar het begon natuurlijk bij Vertessen zelf die niet meer bij Psv wilde blijven en daar ook zeer duidelijk in was. Je praat over een speler die al zeer lange tijd 2de viool is in Eindhoven maar altijd zonder mokken op de bank zat. Die werd een transfer gegund. Met deze selectie kunnen ze dat ook echt wel opvangen, maar ik denk dat vooral Bosz nu toch een vervanger heeft geëist. Dat het daarna in de media een eigen leven heeft geleid is ook wel van deze tijd.

31 januari 2024 om 23:14

Alleen spreek ik niet achteraf zo makkelijk, maar snapte ik Psv gelijk al niet op het moment dat ze voor dat relatief lage bedrag akkoord ging met die transfer van Vertessen. Psv is toch geen liefdadigheidsinstelling, en al helemaal in de winterse transferperiode zou je een speler prima duidelijk moeten kunnen maken dat je de selectie op weg naar het kampioenschap (en nog meedoen in de Cl) bij elkaar gaat houden. Afspraken maken over de zomerse transferperiode, eventueel met openbreken van het contract, kan je daarbij nog aan hem meegeven. Qua ingaande transfers absoluut niet de laatste tijd, maar qua uitgaande transfers kan Psv nog wel wat van Ajax leren af en toe

1 februari 2024 om 06:56

Maar Inke, denk je niet dat ze dat niet hebben geprobeerd? Bosz was toch direct duidelijk en het interview van Vertessen hebben we daarna ook allemaal kunnen zien. Daar was geen greintje motivatie nog te bespeuren. Wat moet je dan met zo'n speler.

Fors cashen is hier alles boven de twee miljoen waarschijnlijk. Elferink gaf in de AD podcast aan 2 al fors te vinden. Dan is het maar de vraag hoeveel erbij komt voor Excelsior.

31 januari 2024 om 22:53

Dallinga en schouten gingen voor 2,5 miljoen

31 januari 2024 om 23:07

Andere tijden en waarschijnlijk zomertransfers. Je verkoopt je beste spelers als Excelsior zijnde niet op de slotdag van de winter transferperiode voor 2.5 miljoen. Dat zou met het oog op degradatie en de kosten die daarbij komen kijken echt van belachelijk slechte bedrijfsvoering getuigen.

31 januari 2024 om 23:11

Snap ook niet dat de periode 31 januari dicht gaat zoals alle andere jaren

Ik vind dit echt helemaal niets voor psv. Tuurlijk, qua intensiteit zal hij het wel aan kunnen denk ik, maar voetbal technisch gezien is het natuurlijk nooit goed genoeg.

31 januari 2024 om 22:52

Ik ken hem niet echt maar zo ongeveer alle reacties hier zijn geweest dat het juist best een technische, intelligente speler is

31 januari 2024 om 22:54

Hij wordt gehaald als noodoplossing als lang niet geblesseerd was geraakt was hij nooit in beeld gekomen

Fix jullie eigen problemen

31 januari 2024 om 22:59

Waar ik vooral blij mee ben mocht hij komen is zijn leeftijd, speelstijl, technisch vernuft en gedrevenheid. Zelfs als hij niet helemaal kan aanhaken kan het een nuttige kracht zijn.

Als lang niet geblesseerd was geraakt was hij nooit in beeld

Dus eigenlijk is hij een noodoplossing tot lang terug is

Wat voor rare spelletjes zijn dit? Ene keer wel dan weer niet dan weer wel dan weer niet. Ik vraag me oprecht af wat er door Vertessen zijn hoofd gaat. Ik zou helemaal gek worden van dit spelletje.

31 januari 2024 om 23:05

Gewoon 5,5 miljoen betalen anders niet

Fix je eigen problemen als lang niet geblesseerd was geraakt was hij nooit in beeld

31 januari 2024 om 23:08

Dan niet he. Excelsior gaat echt wel akkoord voor wat minder die weten ook wel dat ze die 5,5 miljoen nooit gaan krijgen.

Voor PSV verder ook niet echt een probleem als deze speler niet komt, zeker niet als je zo veel moet betalen.

31 januari 2024 om 23:13

Tja heb gewoon te voldoen aan de vraagprijs is toch niet zo moeilijk en bovendien hoe wil je in 24 uur een waardige vervanger vandaan halen die excelsior van degradatie kan behoeden?

31 januari 2024 om 23:34

Dat fixen ze toch door Driouech te halen, wat ik dat voor vage opmerking hahaha

31 januari 2024 om 23:50

Monstertruck96

Dat is niet Psv's probleem, dat zoekt Excelsior maar lekker zelf uit hoe ze dat op gaan lossen.

31 januari 2024 om 23:51

Nee want ze vragen toch 5,5 miljoen en geen 3

31 januari 2024 om 23:52

Is wel jullie probleem had je maar vertessen moeten terug halen

31 januari 2024 om 23:56

PSV is geen liefdadigheidsinstelling, als ze deze speler kopen dan zoekt Excelsior het maar zelf uit hoe ze dat probleem oplossen.

Haal maar eens binnen 24 uur een waardige vervanger die excelsior van degradatie kan behouden

Ik kan Excselsior gezien de omstandigheden geen ongelijk geven, zo aan het einde van een winterse transferperiode is 5 miljoen voor één van je beste spelers ook geen heel raar bedrag. PSV kan het als de warme club die het (in mijn ogen terecht) altijd zegt te zijn eigenlijk niet maken om Vertessen zijn transfer nog door de neus te boren. Als het onmogelijk is om een kwalitatief goede speler te huren zul je toch wat meer moeten betalen voor een speler die onder andere omstandigheden wellicht iets goedkoper was geweest. 5 miljoen+doorverkoop percentage vind ik persoonlijk wel echt te gortig maar ik denk dat PSV en Excelsior er wel uit gaan komen.

31 januari 2024 om 23:14

Ze halen de beste speler van excelsior weg dan mag je ook wel verwachten dat ze de hoofdprijs vragen

Nou 3,5 miljoen is een mooie middenweg voor beide clubs en desnoods geef je Excelsior een doorverkooppercentage van 10%.

1 februari 2024 om 06:06

Waarom zou E celsior hem laten gaan voor €3,5 milj? Excelsior weet ook wat PSV heeft verdiend door de Cal en de verkoop van Vertessen. Op de laatste dag een vervanger halen kost hun ook een hoop geld. PSV moet niet moeilijk doen en gewoon de vraagprijs betalen en anders Vertessen niet verkopen.

1 februari 2024 om 07:21

Dus omdat PSV geld heeft moeten ze op de stoel van Excelsior gaan zitten en maar betalen wat gevraagd wordt? Je snapt zelf toch ook wel dat het nier zo werkt. PSV handelt uit eigen belang en hetzelfde geld voor Excelsior, uiteindelijk kom je elkaar tegen bij een bedrag waar beide partijen mee kunnen leven.

Krijg een beetje Florian Jozefzoon vibes van deze transfer.

Voor mij hoeft deze transfer eigenlijk niet zo. Miljoenen betalen voor iemand die hoogstwaarschijnlijk nooit een basiskracht gaat worden is toch een beetje zonde. Ga liever kijken of je bij een Europese (sub)topper ergens een leuke bankzitter kunt huren voor een half jaar. En dan volgend seizoen weer lekker knallen met Lang, Lozano en eventueel nog Bakayoko, plus een serieuze aankoop.

1 februari 2024 om 07:25

Volgens alle berichten van afgelopen weken is PSV daar een tijdje al mee bezig geweest, maar is het niet gelukt. PSV is niet vies van huren laatste tijd dus ik geloof die berichten wel. Verder hebben we hoe doen ook een backup nodig en een serieuze aankoop in de zomer. Met Bakayoko die hoogstwaarschijnlijk verkocht gaat worden en Lang die dus kwakkelende is met zijn fitheid, snap ik deze aankoop juist heel goed. Denk zelfs dat hij als wissel in de ED best wel wat kan gaan brengen.

En dit is wat ik bedoel altijd als Psv of Feye zo een speler wilt halen weinig kritiek want kijken naar de positieve kanten en potentie als Ajax interesse had getoont… Zelfs nu in de comments als een Ajacied iets zegt gelijk iets erbij Ajax gerelateerd erbij halen. Je betaald miljoenen voor uiteindelijk een wisselspeler.. maar ok

1 februari 2024 om 01:10

Ik kan je vertellen dat, nu Driouech ook als optie voor Feyenoord voorbij is gekomen, de meeste Feyenoorders daar absoluut niet blij mee lijken te zijn.

1 februari 2024 om 07:29

Feyenoord in dit verhaal snap ik niet helemaal want die geven doorgaans niet zoveel uit. Maar Ajax😅? Als er een club niet kritisch mag zijn in de ED over miljoenen geïnvesteerd te hebben in wisselspelers (meerdere linksbuitens, linksbacks etc.) dan is het Ajax wel. Is ook niet erg. hebben het geld, maar kritiek willen uiten zou natuurlijk nergens opslaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren