Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG slaat toe in tweede helft, Montpellier houdt aansluiting met winst

Laatste update:

Paris Saint-Germain had zaterdag grote moeite met Evian Thonon Gaillard, maar blijft koploper in de Ligue 1. De formatie van trainer Carlo Ancelotti kwam kort voor rust op achterstand, maar schakelde in de tweede helft een tandje bij en dat bleek genoeg om alsnog een verdiende 3-1 overwinning uit het vuur te slepen. Ook naaste belager Montpellier verzaakte niet en won met 1-0 van Stade Brest.

/

Paris Saint-Germain - Evian Thonon Gaillard 3-1
PSG koos volop voor de aanval en Evian had het maar wat moeilijk in Parijs. Jérémy Menez, Kévin Gameiro en Nené zochten meteen de diepte en zorgden voor gevaar voor het doel van Stephan Andersen, al hield de keeper zijn doel lange tijd schoon. Evian kon niet anders verdedigen, al bleef het azen op die ene kans. En die kwam er op slag van rust. De ploeg veroverde een corner, die bij de eerste paal zonder twijfel werd binnengekopt door Cédric Cambon.

Het getergde elftal van Ancelotti sloeg echter terug in de tweede helft. Nené had slechts drie minuten nodig om de gelijkmaker binnen te tikken. Hij omspeelde Andersen slim met een fraaie voetbeweging en zag de bal zachtjes over de doellijn rollen. Een kwartier voor tijd tekende hij ook voor de 2-1 en zijn elfde treffer van het seizoen. PSG, dat ook tot aan de 2-1 verreweg de betere ploeg was, hield zo dus alsnog drie punten over aan de wedstrijd. Kévin Gameiro bepaalde de eindstand met een late treffer op 3-1.

/

Montpellier - Stade Brest 1-0
Montpellier domineerde de eerste helft volledig, maar drukte dat slechts met mate uit in doelpunten. De nummer twee van Frankrijk kreeg diverse mogelijkheden en na 41 minuten was het raak: Henri Bédimo en Rémy Cabella leverden fraai werk af en brachten Geoffrey Dernis in scoringspositie. Het doelpunt van de Fransman bleek niet meer te overkomen door Brestois, dat in de 93e minuut Abdou Sissoko ook nog eens kwijtraakte. Hij kegelde met een stevige sliding twee spelers van Montpellier omver en werd met rood van het veld gestuurd.

Bekijk hier de samenvatting van Paris Saint-Germain - Evian Thonon Gaillard:


Bekijk hier de samenvatting van Montpellier - Stade Brest:


Wordt Paris Saint-Germain kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSG moet met zo'n elftal natuurlijk ook gewoon kampioen worden. Het zal een schande zijn als dat niet gebeurt.

4 februari 2012 om 21:24

Toch ben ik niet echt overtuigd van ze. Évian had vandaag gewoon meer schoten in totaal... Laten we het erop houden dat PSG het geluk van een kampioen heeft (vorige week in Brest ook al met geluk gewonnen, twee wedstrijden daarvoor in Saint-étienne drie punten gestolen), maar Montpellier vind ik sterker ogen dan Psg, ook al hebben ze minder kwaliteit in hun selectie.

Montpellier won trouwens gewoon overtuigend (had best meer dan 1-0 kunnen zijn) zonder Belhanda en met een matige Giroud, die neem ik nu echt serieus als titelkandidaat hoor, ongelofelijk.

4 februari 2012 om 21:28

Ja ik volg PSG niet echt en ze kunnen ook best niet overtuigend spelen. Maar ik bedoel alleen maar te zeggen dat je met zulke spelers toch verplicht bent om kampioen te worden. Pastore, Menez, Nene, Gameiro, Sakho, Maxwell, Motta, Alex, Sirigu, Horeau en Tiene zijn toch allemaal goeie spelers.

Ik vind ook dat een club als Olympique Lyon hoger moet staan dan bijvoorbeeld Montpellier. Bastos, Lopez, Cris, Cishoko, Lloris, Kallstrom, Gomis en natuurlijk Gourchuff zijn toch ook stuk voor stuk goeie spelers. Dan hoor je als ploeg veel hoger te staan vind ik.

4 februari 2012 om 22:10

Ik ben er van overtuigd dat PSV niet in Frankrijk ligt. En al helemaal niet in Lyon. Bovendien mag je reacties niet meer aanpassen. Dat gaat je zonder meer punten kosten. Lloris keept helemaal niet bij Psv? En PSG speelt wel in de Franse competitie maar PSV niet. Misschien door elkaar gehaald, dyslecticus. O, ja, jij was toch die ene die zat te dansen op de dam? Je bent een hit op Youtube, maar je faalt wel Keihard. Haha, jij kan nooit meer solliciteren.

Ze moeten sowieso kampioen worden met dit elftal, overigens vind ik de keuze van Hazard om de overstap niet te maken een sterke!

Waarom kunnen die twee nu eens niet gewoon verliezen of gelijkspelen gelijk een ander topteam. Afstand wordt zo wel heel groot, kampioenschap is niet spannend meer.

Ben ik nou de enige die zich maar blijft verbazen over dat Montepellier? Begroting van 25 miljoen, gepromoveerd in 2009 en ze blijven maar meedraaien in de top, echt geweldig hoor. PSG moet gewoon kampioen worden, en dat worden ze ook wel.

Ik ben ongelooflijk trots, we speelden vandaag een mindere wedstrijd, ondanks onze grote kansen in de 1e helft.
Na de goal had ik er even geen vertrouwen meer in, ik was al bang voor het Lorient - Nancy scenario.
Gelukkig wonnen we via doelpunten van Nene en Gameiro, al hadden we makkelijk via Menez en Nene nog uit kunnen lopen naar een grotere overwinning.
Je moet winnen van de kleintjes om kampioen te worden, ik begin er elke week meer vertrouwen in te krijgen, alleen al bij de gedachte krijg ik tranen in mijn ogen.. Paris Saint-germain kampioen van Frankrijk. Dat zal een niet te beschrijven gevoel worden.
Ici C'est Paris!!

Hoop dat Lille wint vandaag en zo weer kan aansluiten bij de top3 (of beter gezegd een poging doen tot). En dat Lyon en Marseille weer eens een puntje of twee laten liggen.

Wat doet Montepellier het toch goed!! Geweldig om te zien dat ze (weer) mee doen bij de bovenste ploegen!
(in 2009/2010 werden ze 5de)

Hopelijk kunnen ze tot en met de laatste speelronde mee doen voor de titel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren