Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promovendus Aston Villa zet ambities kracht bij met deal van 30 miljoen

Laatste update:

Tyrone Mings ruilt Bournemouth in voor Aston Villa. Laatstgenoemde Engelse club meldt via de officiële kanalen dat men de 26-jarige verdediger overneemt van the Cherries, waar hij nog tot medio 2022 vastlag. Naar verluidt betaalt de nieuwkomer in de Premier League circa dertig miljoen euro voor Mings, die afgelopen halfjaar al op huurbasis actief was op Villa Park.

Aston Villa was zeer gecharmeerd van de kwaliteiten van Mings, die samen met the Villans vorig seizoen promotie naar de Premier League afdwong. De club promoveerde door een 2-1 zege op Derby County in de finale van de play-offs. De Engelsman was een vaste kracht het afgelopen halfjaar en speelde tot op heden 18 duels voor Aston Villa, waarin de centrale verdediger 2 keer wist te scoren.

Bournemouth werkte graag mee aan de deal, daar Mings geen toekomst meer had bij de club. De verdediger kwam mede door blessureleed nauwelijks aan spelen toe in de eerste maanden van afgelopen seizoen, waardoor Bournemouth openstond voor een definitief vertrek. De stopper was eerder actief voor Bristol Rovers, Yate Town, Chippenham Town en Ipswich Town.

"We zijn blij om Tyrone opnieuw te mogen verwelkomen bij Aston Villa. Ik denk dat iedereen vorig jaar heeft kunnen zien hoe zijn relatie was met de club. Het is fantastisch nieuws dat die relatie nu verlengd wordt. Hij zal een belangrijk onderdeel zijn van de selectie voor het nieuwe seizoen en ik kijk ernaar uit om met hem te werken en hem verder te helpen in zijn ontwikkeling", reageert manager Dean Smith op de clubsite van Aston Villa.

Een goede aankoop van Aston Villa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen clubs uit Birmingham in de BPL, dat moet toch pijn hebben gedaan. Verder een goeie aankoop, ik hoop dat ze zich in de komende jaren weer in de middenmoot kunnen vestigen

8 juli 2019 om 18:53

Aston Villa komt uit Birmingham?

8 juli 2019 om 19:08

Hij zegt ook 'hebben gedaan'. Nu zijn ze inderdaad weer terug.

8 juli 2019 om 19:24

Ahh oke, dan heb ik het verkeerd begrepen. Bedankt!

De ambitie om belachelijk veel geld uit te geven voor middelmatige spelers maken ze zeker waar. Je denkt elke keer dat het niet gekker kan, maar de Premier League clubs weten het toch weer te flikken.

30 miljoen voor een reserve van Bournemouth

8 juli 2019 om 18:51

Als het Engels in betaal je een nul teveel .
Dat is al tijden zo. Ze denken altijd dat ze wereldtoppers hebben.
United betaald ook ruim 50 miljoen voor een speler met amper 40 wedstrijden in de benen in het hoogste niveau.
Ik kan er wel om lachen. Wat een circus.

8 juli 2019 om 18:59

Gast. Barcelona haalt een middenvelder voor 86 miljoen met amper 50 eredivisie wedstrijden....

8 juli 2019 om 19:05

Waarbij iedereen ziet dat het een speler is die maar eens in de zoveel jaar voorbij komt, in tegenstelling tot een leuke rechtsback. Gast.

8 juli 2019 om 19:09

Eentje die het verschil maakte tegen de absolute top, gast.

8 juli 2019 om 19:17

En nog steeds continueert de trend dat je echt geen een compliment uit je strot krijgt over Ajax haha. Ik vind het wel mooi.
Ik vind het echt bizar dat een promovendus even gewoon 30mil neerlegt. In Nederland legt Ajax niet eens 30mil neer voor één speler. De verschillen zijn al groot maar worden alleen maar groter. Wanneer komen er keiharde maatregelen voort uit de fair play? Ook qua tv gelden etc etc...

8 juli 2019 om 19:31

Wil je echt een CL- halve finalist vergelijken met een doorgebroken speler bij een degradatie kandidaat? Gast.

8 juli 2019 om 21:06

Wan-Bissaka was afgelopen seizoen een van de beste spelers op RB in de PL, voor spelers als Walker, Bellerin en Azpiliqueta, dat zegt toch wel iets.

8 juli 2019 om 22:03

Bellerin is niet zo moeilijk toch? Die heeft maar een half seizoen gedraaid. Maar soms heb je spelers die gewoon een extreem goed seizoen draaien en daarna op een lager niveau spelen.

30 miljoen is een hoop geld. Daar kan je drie Wobers van kopen, die toch best degelijk presteerde. Nu leg je 30 neer voor een blessuregevoelige verdediger die tot een half jaar geleden nooit speelde.

Als je dertig miljoen neertelt voor Mings dan spreek je alleen de ambitie uit om volgend jaar weer in de Championship te spelen.

Dit zijn altijd de momenten waarop ik me afvraag of Engels clubs überhaupt wel scouts hebben. Ik had ergens gelezen dat de TV inkomsten van Huddersfield Town vergelijkbaar was met dat van Atletico. Maar als de Engelse clubs dit soort aankopen doen is het eigenlijk wel logisch dat ze niet 3 straatlengtes voor staan op de rest van Europa terwijl ze dat wel horen te doen. Vorig seizoen had je Fulham dat meer dan 40 miljoen uitgaf aan Seri en het hele seizoen met 4 matige spelers achterin bleef spelen. Ik weet dat het wat ver gaat om hele competitie over één kam te scheren maar als we dit soort transfers blijven zien moeten ze zich toch echt afvragen wat ze verkeerd doen.

8 juli 2019 om 21:15

Er is zoveel geld in Engeland dat er geen noodzaak is voor beleid. Gewoon ff tientallen miljoenen tegen wat spelers aansmijten die je toevallig kent en lekker voetballen maar.

Is dit die gast die bij vlagen niet helemaal spoort op het veld? Of heb ik de verkeerde voor me?

Ik blijf me verbazen dat al die promovendi altijd in Engeland blijven shoppen voor veel te dure spelers.

Verbazend dat NL topclubs drie keer in hun haren krabben om een bod van Vijftien mil te betalen en een promovendus gewoon dertig mil neerlegt voor een middelmatige speler.

Ongelofelijk dat Juventus rond de 50 mil durft te bieden op de ligt. Voor beetje minder heb je middelmatige spelers als deze die overbodig zijn bij bournemouth..

8 juli 2019 om 21:23

Het is toch mooi dat je in Zuid - Amerika kan scouten en spelers als Davinson Sanchez, Tagliafico, Lozano voor minder dan 10 miljoen kan halen. Maar in plaats daar van Engelse clubs wisselspelers haalt voor 30 miljoen.

Promovendus en dan 30 mil uitgeven... hoezo de competities liggen scheef

8 juli 2019 om 21:08

Omdat je in de PL als nummer 20 al 100 miljoen aan tv-gelden binnenkrijgt. Veel vraag voor rechten van de PL, dat scheelt veel. En ja, dan gaan clubs ook meer vragen, net zoals er dit jaar meer gevraagd wordt aan Ajax.

Slim gespeeld door Bournemouth. Mings was een belangrijke speler in het team van Villa dat 10 wedstrijden op een rij won en uiteindelijk promoveerde. Voor de manager van Villa een belangrijke speler. Ze betalen overigens 22 miljoen en geen 30 miljoen. Nog steeds te veel natuurlijk.

Bizar dat deze vent 30 miljoen kost. Ook geen jong talent ofzo, gewoon een wisselspeler die eigenlijk alleen bekend is van zijn ruzie met Zlatan.

Bizar.. Mings was reserve bij Bournemouth (en zelfs geregeld tribuneklant) voordat ie uitgeleend werd aan Villa. Villa is gedegradeerd door een slecht beleid maar blijkbaar hebben ze er niets van geleerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren