Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prandelli ambitieus: ‘Terug naar de Champions League’

Laatste update:

Cesare Prandelli wil Valencia terugbrengen naar de top. De nieuwe trainer vertelde maandag bij zijn presentatie dat hij met de huidige nummer achttien van LaLiga terug wil keren in de Champions League. De ex-bondscoach van Italië ziet zijn nieuwe club als een uitdaging voor de lange termijn.

/

Na Nuno Esprito Santo, Gary Neville en Pako Ayestaran, is Prandelli de vierde coach in een jaar tijd bij Valencia. "Ik heb gekozen voor Valencia omdat ik dit een heel interessant project vind”, zei de 59-jarige trainer maandag tijdens zijn eerste persconferentie. “Gezien de mentaliteit van de club, kon ik niet weigeren. Ik heb er een goed gevoel over omdat het team technisch gezien goed in elkaar zit. Er is veel ruimte voor verbetering en ik zie dit als een project voor de lange termijn.”

De ex-trainer van Galatasaray tekende een contract tot de zomer van 2018. “We moeten gaan denken als team, niet als individuen. We moeten niet leven in een fantasiewereld, denkend hoe goed we wel niet zijn. We moeten het beste maken van de spelers over wie we beschikken. Ons doel op lange termijn is terugkeren in de Champions League.” Uit de eerste zeven competitiewedstrijden behaalde Valencia zes punten.

Verwacht jij dat de periode van Cesare Prandelli bij Valencia een succes wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geef hem 5 maanden

Toch triest dat zo'n mooie club zo diep aan het wegzinken is

Nummer 18 van La Liga??? Ik volg de PD niet intensief dus dit is wel effe een binnenkomer zeg, goedendag wat is er toch met die majestueuze club gebeurd?

3 oktober 2016 om 17:25

Veel kwaliteit ingeleverd deze zomer, weinig ervoor terug gehaald. En een slechte seizoensstart erbij en je krijgt dit.... Vorig seizoen was het overigens al niet veel met plek 12, maar dit seizoen lijkt het nog minder te worden. Dacht dat er nog altijd financieel wat problemen waren, maar dat weet ik niet zeker.

3 oktober 2016 om 17:34

Zonde, Valencia is een club die het normaal moet aankunnen top 5 te halen en de grote clubs het vuur aan de schenen te leggen, het enige vuur is echter dan aan hun eigen schenen. Die tijden met Villa, Silva, Baraja, Angulo en noem ze maar op waren toch speciaal, speelden goed voetbal en Valencia heeft prachtige fans en een indrukwekkend stadion, gooi dan die mooie tenues en geschiedenis er nog bij en je hebt echt een club van naam. Hoop dat dit nog goed komt.. Prandelli liet Fiore wel goed voetballen, bij Italië was hij dan weer minder succesvol, maar overall weet ik het niet zo goed met hem.

3 oktober 2016 om 18:01

Over dat stadion gesproken, volgens mij liggen er al jaren plannen klaar voor een nieuw stadion maar komt dit financieel nooit van de grond. Sterker nog (volgens mij ) zijn ze allang begonnen met de bouw van een nieuw stadion (had in 2010(!!!!) opgeleverd moeten worden) maar kwa financiën is het al jaren een ramp in Valencia. Wat jij al zegt, heel zonde want die club heeft ontzettend veel potentie.

3 oktober 2016 om 18:15

Juist ja Nou Mestalla, dat ligt nu gewoon half afgewerkt te wachten denk ik, volgens mij gebeurt daar nu niets al waren er in 2012berichten over een bank die Valencia 140 miljoen leende zodat ze het stadion konden afwerken. Dit staat op wikipedia momenteel.

Nou Mestalla
Bouwwerk in Valencia
Nou Mestalla
Plaats valencia
Capaciteit 75.000
Geopend onbekend
Kosten 250-300 miljoen euro
Architect(en) reid Fenwick Associates

Nou Mestalla is een gedeeltelijk gebouwd stadion in Valencia, bedoeld als vervanging voor het huidige stadion van Valencia CF, Estadio Mestalla. De betonnen constructie is tussen augustus 2007 en februari 2009 gebouwd, maar de bouw is toen gestopt vanwege financiële redenen. Het is niet bekend wanneer de werkzaamheden hervat zullen worden. Als de bouw hervat zal worden duurt het nog 14 maanden voor het stadion klaar zal zijn.

De architecten van het stadion zijn Reid Fenwick Asociados en Arupsport en de geschatte kosten liggen tussen de 250 en 300 miljoen euro. Het ontwerp heeft een futuristische buitenkant van aluminium en een houten interieur. Het stadion wordt gebouwd op een oud fabrieksterrein in de wijk Benicalap.

De plannen voor het nieuwe stadion werden bekendgemaakt in 2006 en in november 2006 maakte voormalig voorzitter Juan Soler de details bekend. De bouw van Nou Mestalla begon in februari 2007 en het plan was dat het stadion in de zomer van 2009 af zou zijn, op tijd voor het seizoen 2009/2010. Wegens financiële problemen werd de bouw in februari 2009 stilgelegd.

In januari 2012 werd een akkoord bereikt met investeerders (bankia) om de bouw verder te zetten, zodat er in 2014 gespeeld kan worden. Deze bank leent Valencia CF 140.000.000.€ voor de voortzetting van de bouw zodat Los Ché terug de concurrentie kunnen aangaan met Barca en Real.

3 oktober 2016 om 19:34

Pff 75.000 man, over potentie gesproken!
Zonde dat er op bestuurlijk/financieel vlak zoveel fouten zijn gemaakt, ik las net ergens dat er nu een plan klaar ligt dat ze het stadion zo rond 2019 af willen hebben ( het 100 jarige bestaan van Valencia ). Aangezien de club al een tijdje een nieuwe eigenaar heeft zou dat nu een keer doorgezet kunnen worden maar je weet het nooit in Zuid Spanje ..

Toch jammer. Had gehoopt dat VIllas-Boas hier zou tekenen. Coach met een visie en oog voor talent. Goede trainer voor de lange termijn.

3 oktober 2016 om 18:17

Prandelli kan ook de juiste man wezen hoor. Hij heeft met fiorentina ook iets moois gebouwd zonder al teveel geld. Laatste jaren presteert prandelli wel minder, maar wie weet kan hij nu iets moois bouwen.

Zonde dat Valencia geen schim meer is van die ooit zo machtige club. Enige voordeel van alle ellende is dat ze nog steeds in Mestalla spelen. Snap niet dat je zon prachtwerk vervangt. Mits vol een van de mooiste stadions ter wereld.

Ik hoop het voor je! Valencia prachtige stad. Prachtige club. Geweldig mooi stadion... dit hoort bovenin mee te draaien.

Het geld is er, nu nog een goed beleid en Valencia kan zijn oude mooie herpakken. Ik hoop dat Prandelli ervoor kan zorgen dat Valencia weer kan winnen.

Zo'n mooie grote club hoort ook gewoon in de Champions League thuis. Qua historie is het ook gewoon de vierde club van Spanje, sowieso veel groter dan Sevilla en Villarreal. Hopelijk komen de gloriemomenten terug in Mestalla!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren