Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prachttreffer Rafael Leão niet genoeg voor zege Milan door goal Koopmeiners

Laatste update:

AC Milan is in eigen huis niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen Atalanta. I Rossoneri kwamen dankzij een prachtig doelpunt van Rafael Leão wel op voorsprong, maar dat bleek niet voldoende. Teun Koopmeiners bepaalde de eindstand nog voor rust op 1-1. Milan staat iets steviger op plek drie, terwijl het als vijfde geplaatste Atalanta een belangrijk punt pakt in de strijd om een Champions League-ticket.

Aan de kant van Milan begon Tijjani Reijnders op de bank, waardoor het blok op het middenveld bestond uit Yacine Adli en Ismaël Bennacer. Leão, Ruben Loftus-Cheek en Christian Pulisic moesten voor de aanvoer richting spits Olivier Giroud zorgen. Bij Atalanta stond zowel Koopmeiners als Marten de Roon op het middenveld, terwijl Mitchel Bakker en Hans Hateboer plaatsnamen op de bank.

Milan ging furieus van start en kreeg al snel een schietkans via Giroud, wiens inzet ternauwernood gekeerd werd door Giorgio Scalvini. De centrumverdediger van Atalanta was in de derde minuut kansloos bij het prachtige doelpunt van Leão, die langs Emil Holm glipte en de bal vanuit een niet al te makkelijke hoek keihard in de kruising werkte: 1-0.

Atalanta was de onderliggende partij, al betekende dat niet dat het niet gevaarlijk werd. Zo had Mike Maignan een redding in huis op een schot van Holm, waarna de rebound niet besteed was aan Charles De Ketelaere. De Belg probeerde het even later opnieuw, dit keer kwam hij niet langs de goed spelende Adli. Aan de andere kant zag Loftus-Cheek zijn kopbal naast gaan.

Vijf minuten voor rust kreeg Atalanta een strafschop. Giroud probeerde de bal weg te werken bij een hoekschop, maar raakte in plaats daarvan Holm. Koopmeiners ging achter de bal staan en werd ogenschijnlijk gehinderd door de nodige laserpennen. Veel maakte het Koopmeiners echter niet uit, die door het midden raak schoot: 1-1.

Atalanta kwam na rust beter voor de dag, al kon het niet voorkomen dat Davide Calabria een prima kans op de 2-1 kreeg. Marco Carnesecchi hield Atalanta echter op de been met een goede redding. De goalie van de ploeg uit Bergamo zag tot zijn opluchting dat Loftus-Cheek even later van dichtbij naast schoot, tot onbegrip van San Siro.

In de slotfase verscheen Milan weinig meer voor het doel van Carnesecchi, terwijl Atalanta een gelijkspel een prima resultaat leek te vinden. Er gebeurde dan ook niet veel meer, waardoor 1-1 een logische eindstand was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Milan verdiende eigenlijk te winnen en normaal zou ik best teleurstellend zijn, maar dit hoort erbij helaas, hij wilde er niet meer in na de iets wat goedkope penalty voor Atalanta. Het zij zo. Het team speelde verder echt leuk en ook respect naar Pioli dat hij Thiaw gewoon basisplaats blijft geven na zijn Gaaei achtige optreden tegen Monza. Daarom ben ik niet geschikt als trainer. Bij mij zou die komende 3 wedstrijden banken en rustig aan invallen tot hij weer basisplaats verdiend haha. Soms moet een speler het vertrouwen niet schamen en terecht want voor z’n Blessure was Thiaw de beste CV samen met Tomori. Maar Ik hoop op Tomori en Gabbia. Gabbia is echt een beest geworden in Spanje.Milan speelde leuk was de betere, maar je krijgt niet altijd waar je recht op hebt. Het zij zo, lieve mensen. Over Atalanta hoeven we geen zorgen te maken die krijgen echt loodzware programma, die zullen echt nog wel punten morsen. alleen Bologna kan nog een gevaar worden, gelukkig heeft Serie A grote kans op een 5e CL plek EN Milan kan nog CL halen via EL winst, maar dat is een grote als met Leverkusen erin. Dus CL blijft een dikke kans voor Milan.Forza Milan!

25 februari 2024 om 23:18

Vergeet Liverpool ook niet 😉

26 februari 2024 om 00:09

Er zijn er nog meer hoor, maar de grootste kanshebber is Leverkusen, vandaar

26 februari 2024 om 08:48

Hoe zat dat ook al weer met die CL ticket? Zou het wel vet vinden voor Bologna mochten ze CL halen. Altijd leuk om te zien zulke verassingen

26 februari 2024 om 11:08

Als het goed is (pak me er niet op) de 2, wie dit seizoen meeste coëfficiëntpunten behaalt, krijgt extra plek. Italië /duitsland en Engeland staan bovenaan. Zolang Italië punten blijft pakken in Europa komt het goed.

26 februari 2024 om 11:34

Klopt. De 2 competities die overall het meeste punten pakken dit seizoen die krijgen een vijfde CL ticket.

Wat een prachtige goal!! Wat zou ik hem graag bij Arsenal zien spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren