Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Positief agressieve’ international met Europese ervaring versterkt Go Ahead

Laatste update:

Go Ahead Eagles heeft de achterhoede donderdag versterkt met Lum Rexhepi. De transfervrije verdediger heeft een contract getekend voor anderhalf jaar met een optie voor nog een seizoen in Deventer. Rexhepi was sinds het begin van deze week op proef en heeft blijkbaar een positieve indruk achtergelaten op trainer Hans de Koning.

/

Lum is een 24-jarige centrale verdediger die afkomstig is uit de jeugdopleiding van HJK Helsinki. Hij brak aanvankelijk niet door, maar speelde vorig seizoen wel voor de Finse topclub. In 2013 noteerde hij één interland voor Finland en in 2014 koos Rexhepi voor een interlandloopbaan bij Kosovo, waarvoor hij twee duels speelde. In Deventer krijgt hij rugnummer 5.

"Lum is een sterke, positief agressieve speler", aldus technisch manager Dennis Bekking op de clubsite. De beleidsbepaler beschrijft Rexhepi verder als een tweebenige speler die een aanvaller kan uitschakelen. "Lum neemt bovendien Europese ervaring mee naar Go Ahead Eagles, door zijn interlands, maar ook door Europese wedstrijden in clubverband."

Ontloopt Go Ahead Eagles degradatie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aan de tegenstanders van GAE: laat hem opbouwen. Voetballend 3x niks maar kan wel aardig verdedigen. Wel erg blessure gevoelig, denk gevalletje Ojamaa dit, kan het niveau van de eredivisie niet aan.

9 februari 2017 om 20:02

Waarom vertel je dit nu? We hebben al zo weinig punten ;-)

9 februari 2017 om 21:28

Ik hoop dat de Eagles erin blijven namelijk. Geen grote gezeik

9 februari 2017 om 21:24

@HJK. Zal denk ik vooral voor de breedte zijn. Schenk is een uitstekende verdediger die opbouwend ook sterk is. Fisher valt niet op maar dat is juist goed. Doet wat hij moet doen is wel wat jonger dan Fisher dus mogelijk later een goede vervanger.

Positief agressief. Dan kan die weinig fout doen bij de Deventer supporters. Ben benieuwd of het een serieuze toevoeging is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren