Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Pokerende Neymar mist PSG-feest en laat zich in Monaco zien met Spiderman

Laatste update:

Neymar heeft de tongen los gemaakt bij de fans van Paris Saint-Germain. De geblesseerde Braziliaanse ster had volgens trainer Christophe Galtier 'moeite met bewegen', waardoor hij zaterdag niet aanwezig was bij het titelfeest van de Parijzenaren na het gelijkspel bij RC Strasbourg (1-1). Neymar bleek die avond aanwezig te zijn bij een pokertoernooi in Monaco, waar hij zich op zondag liet zien bij de Formule 1.

Op het persmoment na de wedstrijd tegen Strasbourg werd Galtier gevraagd naar de absentie van Neymar. "Hij had er moeite mee om rond te bewegen, maar hij was gisteren (vrijdag, red.) in de kleedkamer voor onze laatste trainingssessie. Maak geen overhaaste conclusies. Neymar was als eerste aanwezig in de kleedkamer en haalde in de eerste seizoenshelft een ongelooflijk niveau. Hugo Ekitike kon er ook niet bij zijn wegens gezondheidsredenen, maar de anderen waren er wel. Voor de wedstrijd, tijdens de rust en bij de vieringen."

Neymar speelde zijn laatste wedstrijd voor de kersverse landskampioen op 19 februari. Tijdens het met 4-3 gewonnen duel met Lille OSC viel hij uit met een zware enkelblessure, waar hij nog altijd herstellende van is. Zaterdag speelde PSG de kampioenswedstrijd tegen Strasbourg, maar Neymar bevond zich niet op de tribunes van het stadion. Na het laatste fluitsignaal was Neymar dus ook niet aanwezig bij de feestvieringen. Neymar bevond zich in Monte Carlo, waar hij meedeed aan een potje poker.

Op zondag was Neymar aanwezig bij de Formule 1, waar hij zich in de ruimte bevond waar de verschillende teams zich voorbereidden op de race. Op foto's is te zien hoe hij onder meer met acteur Tom Holland, de huidige Spiderman, poseert met het Red Bull Racing-team. Neymar wordt gesponsord door Red Bull en dus het geen verrassing dat hij juist met het team van wereldkampioen Max Verstappen op de foto ging.

PSG-fans
Op sociale media zijn sommige PSG-fans verontwaardigd. "Hij sloot de avond af met een potje poker. Hij heeft zijn prioriteiten goed op orde", schrijft er iemand cynisch. Een ander laat weten: "Ik ken geen enkel team waar een speler die kan bewegen niet komt opdagen bij het titelfeest. Het zegt veel over de staat van de kleedkamer en de club in het algemeen." Meerdere supporters nemen het ook op voor Neymar. Zo wordt er gesteld dat het logisch is dat hij afwezig is, omdat Neymar sponsorverplichtingen heeft met Red Bull. Eerder dit seizoen eisten PSG-fans het afscheid van Neymar, door voor zijn huis te staan en hem verbaal te verzoeken de club te verlaten. Ook bij het hoofdkantoor van PSG werd er luidkeels om zijn vertrek geroepen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Neymar, far from home". Even zonder dollen, we weten inmiddels dat deze man niet leeft voor de sport. Hij zal hierin nooit veranderen, steeds minder clubs durven zich nog te branden aan hem

28 mei 2023 om 18:32

Ik snap daarom ook niet dat Manchester United onlangs werd gelinkt aan een (tijdelijke) transfer van Neymar. Als hij zich inzet voor de sport en niet geblesseerd is kan hij bij de beste spelers ter wereld horen, maar veel te vaak speelt er weer wat rond Neymar. Blessures, een gebrek aan inzet, een "blessure" rond de verjaardag van zijn zus.

28 mei 2023 om 18:45

Blessures en duikelingen ja, maar een gebrek aan inzet is er toch nooit geweest - op het veld geeft hij altijd 200 procent.

28 mei 2023 om 19:13

Neymar naar United zou wel eens heel goed kunnen uitpakken. Dan wordt Neymar weer uitgedaagd.

28 mei 2023 om 19:36

Als je geblesseerd bent en dezelfde dag bij een pokertoernooi zit in plaats van met je team mee te gaan naar de kampioenswedstrijd, dan zie ik dat als een gebrek aan toewijding en inzet ja.

Begint ook wel een partij sneu te worden daar in Parijs. Eerst Messi die gewoon even een training skipt om te snabbelen in Saoedi Arabië en nu Neymar die schijt heeft aan de club en Mr. Bigstar gaat uithangen bij de Formule 1. Je zou als PSG toch eigenlijk de contracten moeten verscheuren van al die vedettes die totaal geen binding hebben met je club, de supporters en regels aan hun laars lappen. Het is niet voor niets dat PSG niets laat zien in de CL met deze verwende diva's in het elftal

28 mei 2023 om 18:35

Neymar en Messi zijn allebei gehaald als speeltjes van de sjeik naar een club die naast een supportaanhang vol met hooligans geen identiteit heeft. Ik snap niet zo goed waarom je naast geld een binding verwacht?

28 mei 2023 om 18:42

En je vergeet er 1 die zijn contract niet wilde verlengen om meer macht te kunnen krijgen ook zon rare snuiter

28 mei 2023 om 18:56

Zijn er nog steeds mensen die geloven in dat meer macht verhaal?

28 mei 2023 om 18:45

Messi heeft die training niet zomaar geskipt, hij had veeplichte sponsoractiviteiten(die hij ook al een keer verplaatst had voor PSG). Neymar heeft verplichte sponsoractiviteiten met RedBull. Ik geloof niet dat beide spelers schijt hebben aan de club, maar dat dit zeker in overleg gaat. Zijn verschillende contracten getekend, waar altijd bepaalde verplichtingen aan vast zitten.

28 mei 2023 om 18:57

Zoals die bedrijven of landen geen sponsor zijn van PSG, hebben ze helemaal niets te vertellen. Dan kunnen ze wel verplichte sponsoractiviteiten hebben, maar dan kunnen ze niet zomaar onder hun contract bij PSG uit. Dat tripje van Messi was trouwens ook niet in overleg gegaan want hij kreeg achteraf een schorsing van de club. Daarnaast is het van Neymar gewoon asociaal om een titelfeest van PSG gewoon over te slaan omdat hij zo nodig naar Monaco moest.

28 mei 2023 om 19:10

Psg blijft dezelfde fouten maken. Begrijp niet waarom ze niet naar teamgeest kijken. En de posities aanvullen welke niet goed lopen. In Mbappe heb je al voldoende ster in je ploeg. Dat gaat nooit werken met Messi en Neymar erbij.

Neymar heb je helemaal niks aan. Heeft psg bergen geld gekost maar wat heeft psg ervoor terug gekregen. Al jaren na de winterstop geblesseerd en mist alle beslissende wedstrijden. Psg zou alles op alles moeten zetten en die jongen verkopen. Haal zo n oshimen voor in de spits. Zet Mbappe in de spits en haal een goede rechts buiten en je hebt meer succes.

HAHAHAHA Neymar jongen wat doe je allemaal met je voetbal carrière, totaal niet meer bezig met zijn ‘werk’ denk dat hij niet meer te zien is op de velden voor zn 35e gaat ie zijn loopbaan beëindigen. Maarja meeste Brazilianen voetballen niet lang zodra ze multi miljonairs zijn en financieel gewoon binnen zijn doen ze niks meer en lekker genieten van het leven, wat aan de ene kant begrijpelijk is waar ze vandaan komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren