Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Platini heeft geen tegenkandidaat en wordt herkozen bij UEFA

Laatste update:

Michel Platini is dinsdag herkozen als voorzitter van de Europese voetbalbond UEFA. De 59-jarige Fransman gaat op voor een derde termijn: hij staat sinds 2007 aan het roer van de Europese bond. Destijds versloeg hij Lennart Johansson. Platini is nu tot 2019 de eindverantwoordelijke bij de UEFA.

/

Dat Platini op het UEFA-congres in Wenen werd herkozen, is geen grote verrassing. De oud-topspeler had geen tegenkandidaat. In 2011 had hij ook al geen uitdager. De Fransman speelde enige tijd met de gedachte om Joseph Blatter uit te gaan dagen bij de wereldvoetbalbond FIFA, maar in augustus liet hij weten bij de UEFA te blijven.

Platini bedankt de Europese bonden voor het getoonde vertrouwen. “Bedankt voor jullie vertrouwen en jullie steun. Dit betekent erg veel voor mij, ik ben blij om de aanvoerder te mogen zijn van dit winnende team. Ik weet dat ik op jullie kan bouwen en jullie kunnen op mij bouwen. Mijn herverkiezing houdt ook in dat ik vier jaar actief blijf als vicevoorzitter van de FIFA. Wij Europeanen willen een sterke FIFA, een gerespecteerde FIFA. Ik hoop de komende jaren de juiste beslissingen te blijven nemen”, aldus Platini.

Is Michel Platini een goede voorzitter van de UEFA?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer. De Uefa is net zo slecht voor het voetbal als de Fifa. Allebei hebben een grote schoonmaak nodig.

Ben ik de enige die Platini een engerd vind? Ik kan me het incident nog herinneren met Ribery.

24 maart 2015 om 13:38

Wat dacht je van het gevalletje dat hij riep dat elke verdachte situatie mbt matchfixing grondig onderzocht zou worden. Exact 14 dagen was Zagreb - Lyon en jahoor: 'er komt geen onderzoek' riep hij meteen de dag na de wedstrijd

24 maart 2015 om 13:47

Franse stem ook verkocht aan Qatar, al ontkent hij logischerwijs alles.

Deze man probeert ook op alle fronten misbruik te maken van zijn positie, waar Frankrijk sterk van profiteert.
Waarom probeerde Van Praag het niet bij deze verkiezing? Acht hem velen malen meer kansrijker dan bij de Fifa.

De zoon van Platini zit toevallig in het bestuur van Qatar Sport Investment. Is net zo'n grote engerd als Blatter en er gaat de komende jaren dus jammer genoeg helemaal niets verbeterd worden. Ook zullen deze bobo's ervoor zorgen dat hun opvolger uit het zelfde milieu komt en dit dus eeuwig doorgaat. Onze enige hoop is een flink omkoopschandaal dat boven komt drijven door de Fbi.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren