Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz ziet één duidelijke dissonant bij PSV - Feyenoord: ‘Dat is ongekend’

Laatste update:

Peter Bosz is ontevreden over de defensieve prestatie die PSV zondagmiddag op de mat heeft geleverd. De Eindhovenaren moesten in eigen huis genoegen nemen met een gelijkspel tegen Feyenoord (2-2) en volgens de oefenmeester lag dat vooral aan fouten achterin. Met name Olivier Boscagli moet het ontgelden op de persconferentie na afloop van het duel.

Bij een 1-0 stand in het voordeel van PSV - Malik Tillman had zijn ploeg al in de vierde minuut op fraaie wijze op voorsprong gezet - schatte de Franse centrumverdediger een lange bal van achteruit van Feyenoord verkeerd in. Santiago Gimenez kon hierdoor in zijn eentje op het doel van PSV af, maar stuitte op Walter Benítez.

Even later werd een fout van Boscagli PSV wel fataal. De linkspoot werd vlak buiten het eigen strafschopgebied onder druk gezet door Yankuba Minteh en probeerde de buitenspeler uit te kappen. Minteh wist echter de bal te veroveren, waardoor hij in een een-op-een met Benítez kwam. De Gambiaan speelde de doelman uit en schoof voor een leeg doel binnen: 1-1.

"We maakten grote fouten achterin", begint Bosz over het defensieve optreden van zijn ploeg. "Ollie (Olivier Boscagli, red.) is mijn meest technische speler, maar loopt onder een lange bal door en levert even later een bal in. Dat is ongekend, we geven de kansen zomaar weg."

Na ruim een uur spelen besloot Bosz om André Ramalho naar de kant te halen voor Guus Til. Laatstgenoemde speler nam de plek op het middenveld van Jerdy Schouten in, waardoor de van Bologna overgenomen controleur centraal achterin kwam te staan. De reden dat Bosz ervoor koos om Ramalho naar de kant te halen, is dat Feyenoord de Braziliaan vrijliet in de opbouw van PSV.

"André heeft ook de pech dat hij vandaag met een ploeggenoot naast hem staat die het hele seizoen geweldig is, maar nu een hele onzekere indruk maakte", gaat de hoofdtrainer in op de wissel. "Dat ben ik totaal niet van Ollie gewend. Als iemand snel kan handelen en de oplossingen ziet, dan is hij het wel. Dat was vandaag niet zo."

Door doelpunten van Gimenez (1-2) en Til (2-2) zou de topper uiteindelijk eindigen in een gelijkspel. Hierdoor behouden Bosz en PSV de voorsprong van tien punten in de Eredivisie en hebben de Eindhovenaren een grote stap gezet naar een mogelijke vijfentwintigste landstitel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik vond Lozano ook wel echt dramatisch. Die was een van onze betere verdedigers vandaag door vrijwel alles te verprutsen.

3 maart 2024 om 19:41

Dit was by far Lozano's slechtste wedstrijd van het seizoen inderdaad, echt jammer om te zien dat hij zo aan het struggelen is. Bakayoko was ook armoede overigens. Overigens wil ik daar wel de kanttekening bij plaatsen dat Geertruida ook gewoon een geweldige verdediger is, wat dat betreft voor ons balen dat zijn transfer afgelopen zomer niet door is gegaan. Want Geertruida kan zeker wel een stap hogerop, ik vind m beter dan Hartman en Teze.

3 maart 2024 om 19:56

Ik vond Bakayoko echt minder. Lozano had in elk geval nog goede loopacties en was belangrijk in de verdediging en druk zetten. Bakayoko heb ik vandaag echt niks goed zien doen.

3 maart 2024 om 20:01

Stel je hebt Luuk de Jong maar vleugelspelers in de vorm van Bakayoko en Lozano. Op papier zieke voorhoede, in de praktijk vleugellam.

3 maart 2024 om 20:12

Het lijkt Luuk niet echt te deren 😉

3 maart 2024 om 20:55

Gevaar moet ook van 2 kanten komen. Er was niet voor niets ooit Robbery. Als Lozano, vandaag de slechtste Psv’er, 0 gevaar brengt en alles verprutst dan ligt 1 flank al lam en moet alles van de andere kant komen. Het is en blijft een teamsport.

Bakayoko word wel flink uit de luwte gelaten merk ik, hoeveel krediet heeft die jongen? 4 maanden lang geen deuk in een pakje boter schieten, maar toch altijd buiten het kritiekveld gelaten

3 maart 2024 om 19:45

Vorige wedstrijd scoorde bakayoko nog 2x.

3 maart 2024 om 19:46

Heeft vorige week nog flinke kritiek gehad van Bosz en hij heeft geen concurrentie meer dus moeten we hem wel vertrouwen geven.

3 maart 2024 om 19:48

Laat Lozano eens 5 wedstrijden op rij op rechts spelen. Het lijkt alsof bakayoko ook te bang is om af en toe van positie te wisselen en lekker op links te staan, zo’n beperkte voetballer die letterlijk maar op 1 positie kan spelen, gaat het hogerop niet redden

En maar Ramalho blijven beschermen. Lijkt wel Hakim van Sesamstraat die elke week een psv shirt aantrekt.
Die speelt volgend jaar hooguit subtop.

3 maart 2024 om 19:46

Hahaha mooie comment

3 maart 2024 om 19:48

Nou ja beschermen. Het feit dat hij Ramalho bij werkelijkheid elke grote wedstrijd op de bank zet, zegt al genoeg denk ik. (Vandaag ging dat niet ivm veel blessures op het middenveld).

3 maart 2024 om 20:14

Het ergste wat je als volwassen speler kunt overkomen is toch dat de trainer overdreven lovend over je is? Dan weet hij namelijk dat je gewoon niet beter kan. Dat is het geval met Ramalho. Op Boscagli is hij kritischer omdat hij van hem meer verwacht. Doe mij maar een kritische trainer, dan neemt ie me in ieder geval serieus... Buiten dat staat Ramalho ook niet voor niks vaak wissel in de grote wedstrijden. Dus 'beschermen'... tja.

Ik vind het dus echt enorm knap wat Bosz heeft gepresteerd met eigenlijk zo’n ’matige’ achterhoede. Benitez. Teze en Ramalho zijn helemaal geen toppers of iets in die trend, maar toch een coherente defensie van weten te smeden.

3 maart 2024 om 20:09

Ik vind alleen Ramalho echt matig bij PSV achterin hoor. Teze speelt echt een ijzersterk seizoen en Benitez speelt dit jaar ook veel beter. Boscagli was altijd al goed (alleen vandaag een totale offday). En Dest doet het ook reuzeknap als rechtspoot op links

3 maart 2024 om 20:32

Dat Teze een ijzersterk seizoen speelt komt vooral door de manier van spelen van PSV, hij hoeft bijna nooit echt te verdedigen en kan vrolijk naar voren toe opstomen. Vorig jaar werd hij in de halve finale beker nog weggespeeld door een amateurvoetballer en werd hij door de gehele PSV achterban compleet verguisd.

Nee, dat Teze en ook Dest er dit jaar zo goed uit zien komt volledig door Bosz en de zwakte van de tegenstanders in de Eredivisie. Je zag het in de groepsfase CL en ook in de laatste paar wedstrijden tegen Feyenoord, als PSV niet hun eigen spel kan spelen en ze echt moeten verdedigen zijn ze beiden matig.

3 maart 2024 om 20:56

Naja en toch is het aan Benitez te danken dat Psv vandaag een gelijkspel haalt. Verder volledig met je eens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren