Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz verklaart basiself PSV: Bella-Kotchap om opvallende reden afwezig

Laatste update:

Peter Bosz heeft tekst en uitleg gegeven bij zijn keuzes in de basiself van PSV voor het Champions League-duel met Sevilla.

In de jacht op de eerste driepunter in de Champions League dit seizoen heeft trainer Bosz een basisplaats in huis voor Johan Bakayoko, die de voorkeur krijgt boven Hirving Lozano.

Verder is Jerdy Schouten fit genoeg om te spelen en verschijnt hij in de basis aan de aftrap. André Ramalho wordt in het centrum van de defensie verkozen boven Armel Bella-Kotchap.

Het is enigszins verrassend dat Bella-Kotchap niet in de basis mag starten, maar Bosz heeft een duidelijke verklaring voor de afwezigheid van de centrumverdediger.

“Hij heeft last van zijn verstandskies en heeft een behoorlijke jas uitgedaan. Hij zit ook aan de antibiotica. We hebben tegen FC Volendam gezien dat hij absoluut nog niet fit genoeg is om zo’n grote wedstrijd te kunnen spelen.”

Walter Benítez staat onder de lat bij PSV. Net als in de wedstrijd tegen Arsenal kiest Bosz verder voor Jordan Teze (rechts) en Sergiño Dest (links) als zijn backs. Het hart van de verdediging wordt gevormd door Ramalho en Olivier Boscagli.

Op het middenveld staan Schouten en Joey Veerman achter nummer 10 Malik Tillman. Spits Luuk de Jong wordt geflankeerd door Bakayoko (rechts) en Noa Lang (links). Lozano begint op de bank.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helemaal suf van antibiotica dus. Andre mag het gaan doen vandaag, is in goede vorm. Borst vooruit voor die drie punten.

Prima. Ik vind Ramalho op Vitesse uit na, dit seizoen een prima indruk maken. Het press voetbal past ook veel beter bij hem dan het voetbal onder RvN. Onder Schmidt was Ramalho ook gewoon een stabiele factor.

Tillman de nieuwe vaste basisspeler boven Saibari en Til? Of rouleert Bosz?

3 oktober 2023 om 21:27

Saibari elke keer in de basis. Tekent nieuw contract en zit op de bank. Wel een beetje vreemd.

ik heb ooit een wortelkanaal behandeling moeten laten doen, wauw, liever alle verstandskiezen ontstoken 🙈 haha

3 oktober 2023 om 21:00

Ik heb alle verstandskiezen eruit en één wortelkanaalbehandeling. Die laatste was qua behandeling indd echt flink naadje, en drie verstandskiezen heb ik bijna geen last van gehad. Maar die vierde! Oioio, na drie dagen voelde het nog alsof iemand me met een moker op de kaak geslagen had. Lag er een week uit. Qua nasleep heb ik dan liever een wortelkanaalbehandeling dan die vierde verstandskies.

3 oktober 2023 om 21:37

Wat dachten jullie van het op volwassen leeftijd laten verwijderen van je keelamandelen? Maandje plat gelegen

Een beetje vreemde uitleg van Bosz want als hij vond dat Bella-Kotchap niet helemaal voldeed tegen Volendam is het vreemd dat hij hem pas in de 86e minuut wisselde voor Ramalho.

3 oktober 2023 om 21:29

Misschien wou hij juist ramalho dan wel fris houden en vond hij het een verantwoord risico. Weet jij veel hoe Bosz denkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren