Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez ziet moeder reageren op wissel Sem Steijn: ‘Kijk naar haar lichaamstaal’

Laatste update:

PSV leidt zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen FC Twente met 0-1 bij rust. Bij De Eretribune op ESPN gaat het echter vooral over de vroege rode kaart van Mees Hilgers, die na een spijkerharde tackle op Hirving Lozano mocht inrukken. Sem Steijn was vervolgens aan Twentse zijde het kind van de rekening. De clubtopscorer van de Tukkers werd door trainer Joseph Oosting al binnen het eerste halfuur gewisseld voor verdediger Alec Van Hoorenbeeck.

Hilgers speelde de bal in de 23ste minuut veel te ver voor zich uit. In een poging het balverlies te herstellen zette hij een tackle in met zijn been vooruit richting Lozano, die hard werd geraakt.

Scheidsrechter Allard Lindhout deed de overtreding in eerste instantie af met geel, maar besloot Hilgers na tussenkomst van de VAR alsnog de rode kaart te geven. “Het is dat Lozano zijn voet op het moment van impact nog net weg weet te trekken, maar als zijn voet vaststaat, dan is alles kapot”, zegt Marciano Vink.

Oosting greep vervolgens direct in door Steijn te wisselen voor verdediger Van Hoorenbeeck. Sem Steijns vader, Maurice, is met zijn vrouw aanwezig in De Grolsch Veste. In de studio van ESPN is te zien hoe de ouders van de 22-jarige middenvelder reageren op de wissel.

“Hoe ver gaan jouw lipleeskunsten?”, vraagt presentator Aletha Leidelmeijer aan Kenneth Perez. “Ik denk dat moeder Steijn niet heel blij was”, reageert de Deense analyticus. “Kijk naar haar lichaamshouding. Of ik de reactie van zijn moeder kon begrijpen? Tuurlijk, zijn moeder moet wel reageren.”

PSV kwam op slag van rust op voorsprong na een razendsnelle counter. Twente leek de restverdediging totaal niet op orde te hebben. Binnen enkele passes waren de Eindhovenaren aan de overzijde en sloeg Joey Veerman toe.

"Denk je dat je ergens anders in de wereld een ploeg met tien man ziet die met de gehele ploeg gaat aanvallen?", vraagt Perez zich hardop af.

Sem Steijn werd geofferd bij Twente na de rode kaart voor Hilgers, tot ongenoegen van zijn familie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Meteen wegwerpgebaar naar de bank en boos de kleedkamer in benen. Daarna niet bij je team gaan zitten maar op de tribune sip zitten kijken naast papa en mama.

Eng menneke.

25 november 2023 om 20:39

Zo kennen we papa Steijn in Amsterdam ondertussen ook: vooral veel misbaar maken en drukker bezig zijn met jezelf dan met de club of het team. Wel lullig voor Steijn deze wissel natuurlijk, wat die Hilgers deed sloeg echt nergens op, zo dom.

25 november 2023 om 20:46

Ach, jongen is teleurgesteld, had er waarschijnlijk zin in en moet dan om zo'n reden na een halfuur al naar de kant. Niet groter maken dan het is.

25 november 2023 om 21:53

Meest scorende, absoluut niet de beste.

25 november 2023 om 23:01

Wie is dan de beste? Oprechte vraag. Ugalde of Unnerstall?

25 november 2023 om 23:16

Hilgers

26 november 2023 om 02:07

Eng nog wel. Wat overtrokken weer

Jonge vent die lekker scoort en steeds belangrijk voor Twente wordt. Ik begrijp zijn teleurstelling, ook van zijn ouders. Die zitten daar om naar hun zoon te kijken en dan wordt deze al snel om tactische redenen gewisseld. Ik zou het misschien anders gedaan hebben, meestal is het de weg van de minste weerstand om je spits in te wisselen. Steijn had in een counter nog kunnen toeslaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren