Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez zet vraagtekens achter transfergerucht PSV: ‘Vind ik een hele grote gok’

Laatste update:

Kenneth Perez zou het aantrekken van Tobias Lauritsen door PSV een grote gok vinden. Technisch directeur Earnest Stewart onthulde voorafgaand aan de gewonnen bekerfinale tegen Ajax (1-1, 2-3 na strafschoppen) al dat de 25-jarige spits van Sparta Rotterdam wordt gevolgd door PSV. Lauritsen maakte in de zomer van 2022 voor 450.000 euro een transfer naar Het Kasteel.

Lauritsen beschikt bij Sparta nog over een contract tot medio 2025, waardoor PSV een transfersom op tafel moet leggen om de spits eventueel in te lijven. “Dat is een hele grote gok”, zegt Perez in De Eretribune op ESPN. “Wanneer je hem gratis kan oppikken, loop je minder risico. Zoals Feyenoord het nu doet met Thomas van de Belt (die naar verluidt voor 850.000 euro overkomt van PEC Zwolle, red.), is het een oké gokje. Als dat wat wordt, zoals vorig seizoen met Mats Wieffer, heb je een hele goede speler voor de selectie. Als hij zich ontwikkelt, zoals de meeste spelers van Feyenoord, heb je er een goede aan.”

Perez snapt het niet indien PSV een flinke transfersom op tafel wil leggen voor Lauritsen. “Als jij miljoenen gaat neerleggen voor een speler van Sparta om bij PSV eerste spits te zijn, dat vind ik een grote gok. Met Luuk de Jong hebben ze al een soortgelijke speler in de selectie.” Het is niet bekend hoeveel Sparta voor zijn aanvalsleider vraagt. Een transfersom van ‘bijvoorbeeld vier miljoen euro’, vindt Perez te gortig. Lauritsen was dit seizoen tot nog toe goed voor elf competitietreffers.

Technisch directeur Earnest Stewart bevestigde een kleine week geleden dat de Noorse spits wordt gevolgd door PSV. “Er zijn een hoop namen die de revue passeren bij PSV. Dat zal in de komende maanden niet anders zijn. Lauritsen is een goede speler”, aldus Stewart. Ook Van Nistelrooij ziet specifieke kwaliteiten bij de spits. “Hij is uniek in het winnen van duels, vooral met ballen van achteruit, waarin hij veel duels wint. Daardoor krijg je veel tweede ballen die het middenveld in komen. Of ballen die hij doorkopt met lopers met Van Crooij en Saito die daaromheen bewegen”, zo werd de trainer geciteerd door Voetbal International.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

En als hij volgend jaar topscoorder word en een transfer maakt na een Tottenham voor 10 miljoen dan zit diezelfde perez te zeuren dat psv hem eerder had moeten kopen voor 3/4 miljoen. Als psv hem koopt geef zo’n jong dan eerst een half jaar en ga dan hem beoordelen.

6 mei 2023 om 19:39

Terecht dat hij een eerlijke kans moet krijgen als hij de stap maakt. Maar nu even vooraf: zie je deze transfer zitten voor je club? Vind jij dit een goede transfer en zo ja waarom?

Ik krijg toch een beetje het idee dat je meer van hetzelfde haalt. Weer een type Luuk de Jong. Weer het spel gericht op hoge ballen voor de pot of richting je kapstok. En aangezien het niet mijn club betreft vind ik het best. Maar ik begreep dat niet alle PSV supporters hier echt fan van zijn.

Weet niet of Lauritsen geschikt is maar het lijkt me juist goed om een backup spits te hebben met vergelijkbare kwaliteiten als Luuk de Jong zodat je bij een blessure gewoon hetzelfde spel kan blijven spelen. Anders krijg je weer gehannes met een heel ander type id spits en komt dat spel met veel voorzetten en een aanspeelpunt nooit lekker id ploeg. Luuk de jong is dit jaar regelmatig geblesseerd geweest.

Juist hele hele goede aanwinst het zit hem juist in dit soort investeringen waar je een godsvermogen mee kan opbouwen zelfde als met Veerman. Deze man heeft Sparta jaar grote hoogte gebracht eeerlijk is eerlijk goede sterke spits je maakt je voorhoede er echt sterker mee in de eredivisie

€4 miljoen of iets in die richting is niet te veel voor een spits die er toch 11 gescoord heeft en iedere week wel een voldoende haalt. Nuttige speler. Dadelijk komt er een Italiaanse middenmotor tussen om hem op te pikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren