Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez schrikt van PSV'er: 'Wie is dit? Dit is bijna shockerend om te zien'

Laatste update:

Kenneth Perez is geschrokken van het spel van Hirving Lozano tegen NEC. De Mexicaan speelde in de eerste helft mee aan de kant van PSV, maar volgens de analist viel de 28-jarige buitenspeler vooral in aanvallend opzicht heel erg tegen. PSV leed in Nijmegen de eerste Eredivisie-nederlaag van dit seizoen: 3-1.

Lozano keerde afgelopen zomer terug in Eindhoven, maar valt sindsdien regelmatig tegen. Ook tegen NEC zag Perez dat de Mexicaan absoluut niet lekker in de wedstrijd zat.

“Hij doet het goed zonder bal. Maar aan de bal... Wie is dit?”, aldus Perez bij ESPN. “Het is nu wel een beetje te lang aan de gang om te zeggen dat het een paar wedstrijden is.”

“Aanvallend is hij geen schim van wat hij is geweest. Hij komt echt geen cornervlag voorbij, echt bijna shockerend om te zien. Hij is onherkenbaar. “

Halverwege de wedstrijd bleef Lozano achter in de kleedkamer: hij werd vervangen door Malik Tillman. Perez kon die wissel wel begrijpen. “Omdat je aanvallend meer moet hebben. Je bent aan één kant gewoon aanvallend lamgelegd. Niet omdat de rechtsback zo geweldig is, maar je speelt zo zonder zelfvertrouwen...”, doelt hij op Lozano.

“Ik ben best wel gecharmeerd van Lozano, omdat hij iets anders heeft dan andere buitenspelers. Maar dit is nu te lang aan de gang.”

PSV verloor dus in Nijmegen, maar toch zag Perez dat de Eindhovenaren hard werkten. “Ze hebben er alles aan gedaan. Ik zag niet een team dat het zomaar liet gebeuren. Het enige wat jammer is, is dat je niet ongeslagen kampioen wordt. Dat is toch wat je wil, als PSV zijnde. Nu word je ‘gewoon’ kampioen, wat trouwens ook mooi is.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja die valt echt enorm tegen. Dan te bedenken dat hij een langdurig contract heeft met een dik salaris.

Ik heb bij Lozano het idee dat als hij weer even een goaltje maakt, het wel weer wat beter gaat lopen. Dat hij niet lekker speelt is een understatement maar hij blijft wel iemand die altijd 100 geeft en een speler waar wel degelijk dreiging vanuit gaat, ik had hem dan ook niet gewisseld vandaag.

30 maart 2024 om 20:51

Dit is eenzelfde omschrijving die ik bij Alireza heb gehad vaak bij Feyenoord. Vertrouwen en het wordt terug betaald

NEC koppelde karakter aan leeuwenmoed en heeft verdiend gewonnen. Eigenlijk heel leuk want het werd wel erg saai aan de top

30 maart 2024 om 20:02

Hoop dat ze dit kunnen opbrengen in de bekerfinale!

Wat te denken van Bakayoko. Je bent letterlijk lam aan beide flanken.

Daar gaat PSV flink de mist mee in. Een flink salaris en geen club dat hem komt ophalen met een hoog transferbedrag. Die jongen gaat je dus komende jaren vervelen met ongetwijfeld een flink gemopper.

Ah Perez schrikt weer eens. Elk weekend hetzelfde liedje, ik Kenneth ondertussen wel. Vervolgens zeggen dat Bosz "steeds hetzelfde trucje" uithaalt. Dat kun je precies hetzelfde zeggen van Kenneth "vogelverschrikker" Perez. Zoeken ze in Denemarken geen analist? Kan hij hier mooi van de buis. Vervelend ventje geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren