Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez kan zijn ogen niet geloven: ‘Je krijgt plaatsvervangende schaamte’

Laatste update:

Kenneth Perez heeft geen goed woord over voor Julio Velázquez. De trainer van Fortuna Sittard ramde tijdens de wedstrijd tegen FC Twente (0-3 nederlaag) meerdere keren met zijn vuist tegen de dug-out, schopte pionnen omver en botvierde zijn woede vervolgens ook nog op elektronische apparatuur. De directie van Fortuna heeft al laten weten in gesprek te gaan met de trainer over de emotionele uitbarstingen van de Spanjaard tijdens wedstrijden.

“Het was een clownshow in Sittard”, zegt Perez bij Voetbalpraat. “Niet alleen de trainer, maar ook zijn assistent-trainer (Jaime Mut, red.). We zijn voorbij het punt dat het grappig is, het is gênant. Je krijgt gewoon plaatsvervangende schaamte als je ernaar zit te kijken. Er zat een man, misschien een EHBO’er, en die keek ook van: ‘Wat is dit voor clown’. Dit is toch bijna onhoudbaar. Als je als bestuurder van Fortuna zo iemand als boegbeeld wil hebben. En dan die kale assist-trainer die een gele kaart kreeg…”

Perez vraagt zich af wie het overzicht binnen de staf van Fortuna houdt om tactisch iets te veranderen in een wedstrijd. “Als je zo opgefokt bent en zo’n hoge bloeddruk hebt… Ik zeg niet dat je per se afscheid moet nemen van zo’n trainer. Als je in gesprek gaat en hem enigszins kunt beteugelen, want ze pakken wel punten. Hij moet dus wel iets goed doen. Je zal het er nooit helemaal uit krijgen. Wij zijn het niet gewend en vinden het wanstaltig."

Reactie Fortuna Sittard
Fortuna verloor met 0-3 van FC Twente en dat kon Velázquez maar moeilijk verkroppen. Technisch manager Sjoerd Ars zag de beelden met lede ogen aan. "We gaan zijn gedrag intern bespreken", liet de technisch manager weten tegenover ESPN. "Dit is iets wat wij niet goedkeuren. Hij heeft een voorbeeldfunctie. De vorige keer (Velázquez liet zich al eens eerder gaan, red.) zijn we daarover ook met hem in gesprek gegaan en uiteraard gaan we dat nu opnieuw doen."

Dat de oefenmeester kwaad werd, kon Ars zich wel voorstellen. Bij Fortuna meende men dat de tweede goal van Twente niet had mogen tellen omdat de bal nog rolde bij een eerder genomen vrije trap. "Ik begrijp de frustratie van Velázquez wel, want die goal had afgekeurd moeten worden, maar dit is niet de manier hoe je het graag ziet. Het is een punt van aandacht. Hij zit vol in zijn woede en frustratie en daar vinden we wat van als club. Dit is niet de norm."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fortuna moet die clown gewoon ontslaan, elk weekend zet die je club voorlul, met z'n gedrag, Burak zou toch nog wel een Turkse Coach kennen die zich wel normaal gedraagt?.

13 maart 2023 om 21:48

Het is echt een schande hoe die vent zich gedraagt. Ik heb nog niet eerder zo'n gek langs de kant zien staan in de eredivisie. Bij RKC uit zat die op de tribune en deed die ook zo raar en beukte die een oudere man opzij.

13 maart 2023 om 22:12

Fatih Terim?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren