Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez kan lach niet inhouden na horen van lofzang over Ajax-verdediger Gaaei

Laatste update:

Journalist Willem Vissers breekt een lans voor Anton Gaaei. De rechtsback werd zondag tijdens de nederlaag van Ajax tegen AZ (2-0) al na 35 minuten naar de kant gehaald door trainer John van ‘t Schip.

Gaaei startte in Alkmaar vanwege de afwezigheid van Tristan Gooijer. De Deense vleugelverdediger mocht het weer eens vanaf de start laten zien. Zijn optreden was echter allesbehalve vlekkeloos. Gaaei leed fataal balverlies bij de 1-0 van Ruben van Bommel en vlak voor zijn wissel verloor hij ook op kinderlijke wijze de bal op de rand van de vijandelijke zestien, wat een enorme kans voor AZ opleverde.

Vissers, journalist van De Volkskrant, neemt het in Voetbalpraat opvallend genoeg voor de verdediger van Ajax op. “Ik ben geloof ik de enige Nederlander die wel iets in Gaaei ziet.”

“Misschien moet je nu even naar Kenneth Perez kijken”, zegt presentator Vincent Schildkamp, terwijl de Deense analist breeduit glimlacht.

“Verdedigend doet hij het natuurlijk hartstikke slecht, maar hij wordt in de 36ste minuut gewisseld en Ajax is twee keer gevaarlijk geweest”, vervolgt Vissers op serieuze toon. “Twee keer dankzij Gaaei. Hij had een schot op doel die er bijna inging en een weliswaar verkeerde voorzet die via via alsnog bij Taylor terechtkwam, maar ook daar werd bijna uit gescoord.”

“Gaaei heeft ook nog een paar voorzetten gegeven. Ik geloof er echt in dat hij zich op dat vlak nog kan verbeteren. Die jongen heeft power, snelheid en in de basis een goede voorzet.”

Vissers stipt aan dat Gaaei zijn enige grote minpunt is dat hij ‘niet kan verdedigen’. “Dus als je met Gaaei en Sosa als wingbacks speelt, dan heb je twee verdedigers die allebei niet zo goed kunnen verdedigen. Dan moeten in ieder geval de drie centrale verdedigers wel weten wat ze moeten doen. Sutalo en Hato wisten bij het openingsdoelpunt van Ruben van Bommel totaal niet wat ze moesten doen.”

Harde woorden Perez


Perez uitte zondagavond na afloop van de nederlaag van Ajax al harde kritiek op Gaaei. “Hij is zo scherp als een mes. Dit niveau is voor hem gewoon veel en veel te hoog gegrepen. Het is gewoon kwaliteit dat hij niet zijn lichaam erin zet bij die eerste tegengoal.”

“Hij is zo scherp als wat en het is een doorduwer, maar is gewoon niet zo heel goed. Hij heeft juist een goede mentaliteit en hij doet het met alle goede bedoelingen. Maar hij kan het gewoon niet zo heel goed, zoals de meesten bij Ajax”, aldus Perez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb sowieso nooit begrepen waarom mensen Willem Vissers blijven uitnodigen om bij een voetbalpraatprogramma mee te lullen, want die gast heeft echt helemaal geen verstand van voetbal. Wat overigens wel zeer opvallend is, aangezien hij al zo'n 30 jaar meedraait.

26 februari 2024 om 20:43

Hij is van the Dutch Guardian, een enorm gerenommeerde krant.

Is Willem toevallig blind aan beide ogen? Totaal niet serieus te nemen dit.

26 februari 2024 om 20:45

Ja, denk jij dat? Hij heeft wel een punt vind ik. Gaaei was helemaal zo slecht nog niet. Hij is wel bijzonder zwak in de persoonlijke duels en daar mag hij echt wel aan werken. Maar als je kijkt naar de momenten waar hij die duels verloor, dan zie je dat de algehele veldbezetting van Ajax gewoon niet klopt. De 3 centrale hebben geen idee waar zich te positioneren en de middenvelders net zo. Het is de schuld van de technische staf en de overige spelers. Ze laten hem gewoon verzuipen! Sterker nog, ik vind dat Van ‘t Schip door Gaaei zo vroeg te wisselen zijn eigen onkunde probeert te maskeren. Het is een makkelijke zondebok.. en iedereen trapt erin.

26 februari 2024 om 21:56

Misschien hem een keer op rechtsbuiten proberen. Zeker met de blessures die ajax op de vleugels heeft. Net als nieuwkoop bij feyenoord doet/deed. Is zijn balverlies minder fataal en kan hij wel langs de lijn razen en voorzetten geven wat hij zo lijkt het graag doet

De eerste tegenaanvallen op Willem Visser zijn alweer gepost. Zoals altijd hier op voetbalzone gaat het niet om wat er gezegd wordt, maar om wie iets zegt.

26 februari 2024 om 21:16

Sorry hoor, maar hij lult hier toch ook gewoon onzin? Hij ziet iets in Gaaij, maar zegt ook dat hij niet beter of slechter dan de rest bij Ajax. Goh, wat een niveau! Dit is gewoon weer typisch zo'n journalist die even in de picture wil staan met een controversiële uitspraak. Niks nieuws onder de zon. Of ga jij mij vertellen dat jij ook iets in Gaaij ziet?

26 februari 2024 om 22:58

Gaaei is niet goed genoeg voor Ajax nee, maar Visser heeft verder wel een punt. Hij is eigenlijk de enige speler die tot aan minuut 95 iets heeft gecreëerd. Verdedigend is het inderdaad helemaal niks, maar aanvallend was hij de enige die een bijdrage heeft geleverd tegen AZ.

27 februari 2024 om 10:55

Nee, ik zie niets in Gaaij.

26 februari 2024 om 22:29

De meeste supporters maken daar voor het eerst een slechte periode mee. Zeker de generatie die je veel op internet ziet, kent alleen maar successen. Dan is het even schrikken als je clubje opeens faliekant faalt. Dan is je ideaal stukgemaakt en zoek je een boosdoener.

In Rotterdam hebben we eigenlijk het tegenovergestelde. Velen van ons kennen alleen maar de slechte jaren en een groot deel van de supporters heeft maar 2 a 3 kampioenschappen bewust meegemaakt. Dan ben je wat rustiger als het slecht gaat en nog euforischer als het een keer goed gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren