Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pechvogel FC Utrecht: ‘Geen moment aan stoppen gedacht, ik ben nog te gretig’

Laatste update:

Edson Braafheid keerde afgelopen zomer terug bij FC Utrecht. Nog geen twee weken na zijn terugkeer liep de 33-jarige linksback een zware achillespeesblessure op. Zijn herstel kan nog maanden duren, maar de handdoek in de ring gooien zal Braafheid niet doen. De gedachte om te stoppen met voetballen is geen moment in hem naar boven gekomen.

/

In de uitwedstrijd tegen Vitesse liep de verdediger een ruptuur aan zijn achillespees op. "Ik heb geen moment aan stoppen gedacht. Ik ben nog te gretig en te gemotiveerd", zei Braafheid maandag bij RTV Utrecht. "Ik wil nog heel graag, ik wil voetballen. We gaan het zien. Je weet nooit wat er gebeurt. Ik heb niet zo veel haar, maar geen haar op mijn hoofd die daar op dit moment aan denkt.”

Braafheid brak als talent door bij FC Utrecht en verdiende in 2007 een transfer naar FC Twente. In 2009 maakte hij de overstap naar Bayern München. Hij speelde verder nog voor Celtic, TSG Hoffenheim en Lazio.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff wat heeft hij pech gehad en nu ook in ze voetbalcarrière vroeger een van me lievelings backs maarja soms zit het tegen en dat zie je nu overduidelijk bij braafheid jammer genoeg

Als hij fit is is hij nog een absolute meerwaarde voor de Eredivisie !! Heeft idd veel pech op het genied van blessures ! Was altijd een mooie en stijlvolle back , zeker in combinatie met Elia bij FC Twente !

Hij ging toch ooit bijna naar Ajax? In die tijd bij Twente was hij echt heel goed. Heeft voor mooie clubs gevoetbald en zal ook wel een aardig bedrag hebben binnengeharkt. Had hem meer gegund. Herinner me vaag dat hij in de finale van WK 2010 heeft meegedaan. Hoop dat hij er nog bovenop komt want voor Utrecht is dit echt een speler met kwaliteiten die ze missen op sommige momenten.

4 oktober 2016 om 22:55

Yep. Stond zo geweldig te dekken tijdens de finale...

Maar... op deze foto heeft hij geen haar op z'n hoofd. Dus hij hult zich toch wel in nevelen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren