Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle moet recordaankoop maandenlang missen na oefenwedstrijd

Laatste update:

PEC Zwolle heeft slecht nieuws gekregen in de aanloop naar het nieuwe seizoen. De Stentor meldt zondagmiddag namelijk dat onderzoek in het ziekenhuis een gebroken middenvoetsbeentje heeft uitgewezen bij Mike van Duinen. De aanvaller zal op korte termijn geopereerd worden.

Van Duinen liep de kwetsuur op tijdens de in 1-1 geëindigde oefenwedstrijd tegen FC Emmen van afgelopen vrijdag. Hij kwam tijdens dat duel halverwege het veld in, maar ging tien minuten later al weer hinkend naar de kant. De spits gaat aankomende week onder het mes en staat dan naar verwachting drie maanden aan de kant.

De blessure bij Van Duinen, die vorig jaar voor 750 duizend euro de duurste aankoop uit de Zwolse clubgeschiedenis werd, komt als een tegenvaller voor PEC. De geboren Hagenaar was vorig seizoen een belangrijke speler en kwam uiteindelijk tot acht doelpunten in de Eredivisie. Na de komst van Lennart Thy speelde Van Duinen ook vaak aan de linkerkant.

Denk jij dat PEC Zwolle het gemis van Mike van Duinen op weet te vangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer treurig, en een beste tegenslag voor ons! Was toch altijd een harde werker die altijd ging. Nu hopen dat Gladon en nog een buitenspeler gehaald wordt. We zijn zo verzwak in de zomer, en de momentele aankopen zijn ook nog niet alles. Zie het voorlopig zwaar in.

7 juli 2019 om 14:50

Het ziet er niet goed uit voor PEC maar bijna alle Eredivisie clubs zijn zwaar verzwakt en er is nauwelijks geld voor versterkingen. Wordt dringen onderin... Vreemd genoeg lijkt alleen Emmen zich te onttrekken uit de malaise, die zijn lekker bezig op de transfermarkt!

7 juli 2019 om 15:38

Mwah, kwantiteit is ook niet altijd alles. Ik moet nog maar zien wat Emmen allemaal binnengehaald heeft.

Van de basiself van PEC zijn alleen Namli, Ehizibue en Van der Hart vertrokken. Ik denk dat Mous een prima vervanger is op doel. Bel Hassani vind ik wat lastiger, maar iemand van hetzelfde kaliber als Namli is voor PEC niet te betalen. Rest ons voornamelijk nog een rechtsback.

7 juli 2019 om 15:56

Wat dacht je van het centrale verdediging? Lachman mag weg, van den Berg is weg, houd je alleen Lam over. Dus van mij mogen ook zeker nog 1 / 2 centrale verdedigers bij komen. Daarnaast nog een spits en een linksbuiten.

Vervelend, ik houd altijd wel van dit soort voetballers. Harde werkers die af en toe hun goaltje meepikken, zeer nuttig voor ploegen onder de subtop. Laten we hopen dat hij de rest van het seizoen blessurevrij blijft.

Het heeft er de schijn van dat PEC Zwolle haar toevlucht moet zoeken in een voetbalnomade of 'legionair' op (tijdelijke) huurbasis. De slagkracht voorin van de Blauwvingers laat al seizoenen lang na een slakkenspoor na.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren