Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pardew vergelijkt spits met Bergkamp en Cruijff: 'Die konden dat ook'

Laatste update:
/

Newcastle United won zondag in extremis van Aston Villa en blijft daardoor in de race voor Europees voetbal. The Magpies dankten de zege aan Loïc Rémy, die in blessuretijd de enige treffer van de wedstrijd voor zijn rekening nam. Het verleidde manager Alan Pardew tot het maken van een gewaagde vergelijking.

Volgens hem wordt de 27-jarige Fransman, die afgelopen zomer op huurbasis overkwam van Queens Park Rangers, namelijk flink onderschat in Engeland. "Iemand zei me dat de wedstrijd trager lijkt te gaan als hij aan de bal is en volgens mij is dat het kenmerk van een goede voetballer. Spelers als Dennis Bergkamp en Johan Cruijff konden dat ook. Op deze manier zal hij populair worden, morgen zullen de kranten vol staan over hem."

De minimale zege op the Villans was de eerste thuisoverwinning van Newcastle United sinds december van het vorige jaar en Pardew gaf dan ook eerlijk toe dat er een last van zijn schouders viel na de treffer van de Franse spits. "Ik was natuurlijk iets blijer na zijn goal, dan ervoor. Het was een rare wedstrijd en ik begon me al zorgen te maken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Hollands glorie Pardew's superlatief is voor technische capaciteit, is dat mooi. Maar er zijn velen anderen geweest die puur stonden voor technische kwaliteiten. Mooie woorden, dat wel.

Overigens was snelheid met bal wel een groot verschil tussen het spel van Cruijff en dat van Bergkamp, als ik de beelden vaak genoeg gezien heb. Bij wie sluit Remy dan beter aan?

23 februari 2014 om 23:05

Vind Remy meer een type Henry! Snel, zelfde loop en soort trap.
Zeg niet dst hij even goed is of wordt maar manier v voetbal toont gelijkenissen vind ik

Toen Remy oh zo succesvol was bij Olympique Marseille dacht ik dat er een nieuwe Drogba van de flanken op komst was naar Engeland. Tot nu toe gaat het een beetje stug en het lijkt misschien ook wel te laat, maar hij kan nog hoge ogen gooien. Hij deed het niet slecht bij QPR naar mijn mening.

Ja maar waren toch van een iets andere klasse. Hoe haalt die man het in zijn hoofd...

Een nietszeggende aanvaller als Rémy vergelijken met helden als Bergkamp. Puur enthousiasme van het moment van Pardew , Rémy is niet eens een spits van een hoog kaliber en is al redelijk oud. Heeft zijn talent nooit echt waar kunnen maken.

Ik hoop dat Arsenal hem volgend jaar aantrekt. Zou een goeie tweede spits kunnen zijn.

23 februari 2014 om 23:56

Bij Arsenal is een aanspeelpunt nodig. Dat is deze jongen niet en qua afronden is het ook geen ster. Beter niks erbij dan hem.

24 februari 2014 om 03:07

Wie is dan de eerste spits? Arsenal moet een echte topspits halen.

''de wedstrijd gaat trager als hij aan de bal is daarom is hij een goede voetballer''.
Dus Poulsen is ook een goede voetballer? Die vertraagd het spel ook.

Het is wat hè met al die vergelijkingen. Loic Rémy mag niet eens de schoenveters vastmaken van Bergkamp en van Cruijff mag hij niet eens de schoenen zien!

Ik was bij het lezen van de titel bang dat die luuk de jong bedoelde!

24 februari 2014 om 09:04

Maar luuk de jong speelde goed toen hij inviel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren