Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paco Casal zit PSV halfjaar na mislukte deal van vijftien miljoen opnieuw dwars

Laatste update:

PSV hoopt Gastón Pereiro deze maand nog te kunnen slijten. De Uruguayaanse aanvallende middenvelder is bij de Eindhovenaren in het bezit van een aflopende verbintenis en dreigt transfervrij de deur uit te lopen. Dat PSV momenteel in de wachtkamer zit, heeft volgens De Telegraaf te maken met de rol van diens zaakwaarnemer Paco Casal.

Een halfjaar geleden had PSV al een overeenkomst van vijftien miljoen euro met Spartak Moskou over Peireiro, maar door zijn belangenbehartiger ging er destijds een streep door een overstap naar Rusland. Nu is het FC Cincinatti van trainer Ron Jans in de markt voor de 24-jarige Uruguayaan. De Telegraaf schrijft dat het bod vanuit de Verenigde Staten ‘dusdanig’ is, dat PSV er wel gaat uitkomen met Cincinatti. Ook Pereiro zou positief tegenover een overstap naar de Major League Soccer staan.

Het staat in contrast met een eerder bericht van het Eindhovens Dagblad, dat wist te melden dat Pereiro niks ziet in een overstap naar de Verenigde Staten. Het regionale dagblad noemde ook Fiorentina en Watford als belangstellenden voor Pereiro. PSV zit hoe dan ook voorlopig in de wachtkamer, aangezien de Eindhovenaren de aanvallende middenvelder graag van de hand willen doen nu er nog een transfersom aan hem overgehouden kan worden.

PSV telde in de zomer van 2015 6,5 miljoen neer om Pereiro over te nemen van het Uruguayaanse Nacional. De Eindhovenaren lijken er in ieder geval rekening mee te moeten houden dat hij met verlies verkocht gaat worden. De Telegraaf stelt dat er met twee à drie miljoen nog een ‘fractie’ van de vijftien miljoen van afgelopen zomer opgestreken kan worden als Pereiro deze maand vertrekt. Pereiro speelde dit seizoen tot dusver acht wedstrijden voor PSV, waarin hij goed was voor twee doelpunten.

Zie jij Gastón Pereiro deze maandvertrekken bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het vooral heel jammer voor pereiro. Hem werd deze zomer een prachtige stap (financieel) ontnomen door deze zaakwaarnemer en nu lijkt het ook weer erop dat casal aan zijn eigen portemonnee denkt en liever deze zomer 1 miljoen tekengeld in zijn zak steekt dan dat hij het beste voor zijn cliënt over heeft. Mensen vallen constant over onze grote vriend Raiola maar deze Casal is nog 1000 keer erger.

13 januari 2020 om 08:03

Nou, het is voor Pereiro toch ook fijner als hij een miljoen meer aan tekengeld kan pakken deze zomer? Daarnaast zal hij niet zo weinig spelen bij PSV dat zijn waarde omlaag gaat. En het is ook niet zijn schuld dat PSV hem negeert, aangezien hij nog steeds de kwaliteiten van een basisspeler heeft.

13 januari 2020 om 08:11

Deze zomer waren clubs van het kaliber Spartak Moskou nog geïnteresseerd in Pereiro en nu is blijkbaar de enige club met concrete interesse in Pereiro de nummer laatst van de MLS van vorig seizoen. Dit is toch treurig te noemen en duidelijk een teken dat inderdaad doordat Pereiro zo weinig speelt zijn waarde omlaag gaat. Pereiro heeft inderdaad speciale kwaliteiten die hem zeker een basisspeler zouden kunnen maken bij Psv. Het is alleen zeer jammer dat hij dit maar 1x in de zoveel tijd laat zien en de overige 89 minuten er als een zoutzak bij loopt. Hij heeft 116 wedstrijden de kans gehad bij PSV en is nooit consistent geworden.

13 januari 2020 om 08:05

Jullie wisten dondersgoed wat jullie met deze zaakwaarnemer in huis haalden. Ook toen was er een en al gesteggel over de juiste voorwaarden van het contract. Bovendien doet die Cassal gewoon zijn werk, en dat is het beste contract voor Pereiro en hemzelf eruit slepen. Hij zal ongetwijfeld meeprofiteren van het tekengeld, maar de grootste winnaar zal naar alle waarschijnlijk hoe dan ook Pereiro zijn. Die krijgt gewoon het grootste deel van een transfersom die normaal voor hem aan de club zou moeten worden betaald. Daar zal dan ook nog eens het (verhoogde?) salaris bijkomen. En als ik de namen zo zie, dan is er kennelijk nog voldoende belangstelling voor Pereiro om zo te kunnen handelen. Lullig voor PSV natuurlijk, maar ook zij denken in hun eigen belang. Bovendien, wie zegt dat Pereiro naar Rusland had gewild?

13 januari 2020 om 08:31

Hoe kun je nou zeggen dat deze zaakwaarnemer zijn werk doet? Dit is gewoon een vorm van mensenhandel die de Fifa zsm moet verbieden. Hoe kan het dat een speler weg wil en de clubs akkoord zijn maar dat een zaakwaarnemer dit tegen kan houden. Onbegrijpelijk dat jij denkt dat hij gewoon zijn werk doet! Deze man blokkeert bewust transfers om tekengeld te incasseren. Daarnaast is het onmogelijk om van hem af te komen.

13 januari 2020 om 11:03

Is Pereiro ontevreden over z'n zaakwaarnemer dan? Dat heb ik nog nergens gelezen. Dus nogal voorbarig dit. Volgens mij doet Casal dit gewoon met goedkeuring van Pereiro. Ik heb nog nergens het gevoel gehad dat Pereiro ook klaar is met z'n zaakwaarnemer. Dan had ie hem overigens ook al lang de deur uit geknikkerd.

13 januari 2020 om 11:13

Pereiro kan niet van hem af. Toen hij veel jonger was heeft hij een wurgcontract afgesloten met Casal. Anders had hij het allang gedaan. Bij de transfer naar PSV kwam Casal ook na overeenstemming ineens met nieuwe eisen. De deal stond ineens op het punt van knappen en Pereiro stond vrij bedroeft buiten het Philips Stadion te wachten op wat komen ging. Daar is toen een foto van gemaakt.

13 januari 2020 om 16:24

Wat doet de beste man dan verkeerd? Hij is net als Raiola belangenbehartiger van een speler, en niet van Psv.

13 januari 2020 om 08:20

Wonderlijk reactie. En natuurlijk ook baarlijke onzin. Het is aan de speler en zijn zaakwaarnemer om te bepalen wat het beste voor de speler is en niet aan zijn club. PSV moet gewoon haar verlies nemen en hem een transfervrije status bieden. Het zou inmiddels toch wel duidelijk moeten zijn dat de club niets meer aan hem gaat verdienen. Hij wordt ook nog nauwelijks opgesteld, dus heeft het geen enkele zin meer om hem aan zijn contract te houden. Het is ook een beetje demagogisch om net te doen alsof alleen de zaakwaarnemer baat heeft bij de toekomstige transfervrije status van zijn speler, dat is natuurlijk niet zo. Zoals het ook niet zo is dat een zaakwaarnemer tekengeld zou krijgen, dat gaat naar de speler. Een zaakwaarnemer krijgt commissie en aangezien hij de rekening daarvoor bij de nieuwe club van de speler indient, wordt de speler daar zelf niet slechter van. En dat de zaakwaarnemer een miljoen zijn eisen, komt ook uitsluitend uit je onderbuik en heeft niets met de feitelijkheid te maken. PSV is de grote verliezer n deze zaak en het is begrijpelijk dat je daar als supporter gefrustreerd over bent, alleen moet je die frustratie niet op de speler botvieren. Dit is achteraf een onrendabele investering van PSV geweest, zoals de club er wel meer heeft gehad. Maar als je de slechte investeringen naast de goede legt, staat de club heel dik in de plus. En dus moet je de slechte gewoon accepteren, niet ieder schot kan in de roos zijn, dat geldt zelfs voor de beste TD.

13 januari 2020 om 08:34

De twijfel die nu overheerst is of wel het beste gebeurt voor de speler. Misschien niet deze overstap naar de Mls, maar zeker die in de zomer naar Moskou was wel echt jammer voor Perereiro. Zoals de berichten daarover waren wilde hij daar wel graag heen, kon hij er ook meer verdienen dan Psv. De enige reden waarom hij daar toen niet heen is gegaan, zo lijkt het uit de berichten, is dat de zaakwaarnemer het er niet mee eens was.... Het gaat hier niet eens om wat PSV er nog voor krijgt, maar het lijkt er wel sterk op dat deze zaakwaarnemer niet het beste voorheeft met zijn speler. Pereiro zit daar ook vast aan een of ander wurgcontract waardoor hij ook niet over kan stappen naar een andere zaakwaarnemer.

13 januari 2020 om 08:49

Frappante reactie. Het algemeen goed geïnformeerde ED en hierbij vooral Rik Elfrink is al jaren aan het rapporteren dat Pereiro vrij weinig te zeggen heeft en vrijwel alles wordt bepaald door zijn zaakwaarnemers. Hij heeft er blijkbaar meerdere, maar Paco Casal is degene die aan de touwtjes trekt. Het begon allemaal al in 2015 toen Paco Casal nog op het laatste moment met aanvullende eisen kwam en enkele tonnen meer wilde voor zichzelf dan was afgesproken (bron Rik Elfrink). Hij wilde zelfs de transfer laten klappen voor een paar ton extra, dus dat hij het beste voor heeft met Pereiro is gezien zijn handelen niet waar. De 1 miljoen is inderdaad uit de lucht gegrepen maar dat Paco Casal significant meer commissie in zijn zak kan steken als Pereiro ergens transfervrij tekent is een feit.

Vervelend en frustrerend voor Psv ,maar zou deze Paco niet gewoon handelen zoals elke andere zaakwaarnemer?

13 januari 2020 om 08:35

Volgens mij moet je als zaakwaarnemer de belangen van je speler behartigen. Het lijkt mij dat hij dit niet echt doet als hij een transfer van zijn speler blokkeert, terwijl de speler zelf wel wil. Die man zal hem wel op jonge leeftijd een wurgcontract hebben laten tekenen want het schijnt dat hij niet zo maar van hem af kan.

Dit project kost PSv gewoon geld. Maar dat hij nu niet vertrekt is wellicht allemaal onderdeel van het spel. De transfermarkt is tenslotte nog ruim 2 weken over. Psv zal op 30/jan ook genoegen nemen met 1 miljoen als daarvoor een bod komt. Pereiro is één van de beste voetballers van Psv, die eigenlijk toch te vaak vergeten is (of te weinig vertrouwen heeft gehad)...

PSV moet ballen tonen en Pereiro het komende halfjaar niet meer gebruiken. Als hij geen speeltijd krijgt, wordt hij ook niet geselecteerd voor de Copa America. Als je hem dat verhaal voorlegt, wil ik nog wel eens zien of Casal of Pereiro dan die transfervrije status willen gebruiken.

Waardeloos beleid ook
Vooropstellend dat hij basis hoort te staan in een onzeker en zwak PSV..

Met speelminuten komt hij meer in de picture.

Daarnaast had PSV al veel meer hem moeten aanbieden bij clubs..

Alles wat in de zomer 7.5 of meer wou betalen aannemen

13 januari 2020 om 12:06

Hou toch op man. Als iemand niet bijtekent hoeft hij van mij niet meer te spelen. Kapitaalvernietiging noem ik dat. En hij heeft qua niveau al jaren laten zien dat hij het niet vol kan houden in de wedstrijden dat hij op wordt gesteld.

Casal is gewoon een zeer ordinaire geldwolf. Overal waar hij een mogelijkheid ziet om dwars te zitten zal hij Niet nalaten. Ik snap niet dat een speler van zijn formaat dat niet inziet. Die man maakt zo'n speler helemaal kapot.de eigen mening van Pereiro telt blijkbaar niet bij deze achterlijke geldwolf. Ik had deze geldwolf allang buitenspel gezet en ik zou heel snel een andere zaakwaarnemer gezocht hebben. De carrière van Pereiro is helemaal kapotgemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren