Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opgeleefde spits Go Ahead mag tweede Bronzen Stier in ontvangst nemen

Laatste update:

Leon de Kogel heeft donderdag de Bronzen Stier in ontvangst mogen nemen. De spits van Go Ahead Eagles werd verkozen tot beste speler van de tweede periode in de Jupiler League. De Kogel, die in de zomer overkwam van FC Utrecht, schoot de laatste maanden met scherp en staat inmiddels op veertien treffers in zeventien duels. Hij is daarmee gedeeld topscorer.

/

De prijs voor beste trainer van de tweede periode ging naar Sparta -coach Alex Pastoor. Hij leidde zijn elftal naar de bovenste plek in de rangschikking én de periodetitel. De Kasteelheren bleven NAC Breda ternauwernood voor en mogen daardoor sowieso meedoen aan de play-offs om promotie/degradatie, aan het eind van het seizoen.

VVV-aanvaller Vito van Crooy werd in het zonnetje gezet als grootste talent van de voorbije maanden. De negentienjarige buitenspeler scoorde in zijn laatste vier wedstrijden drie keer en leverde daarnaast vijf assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk wel leuk zo'n maandelijkse prijs net zoals in de Premier League, zou dit ook niet wat zijn voor de Eredivisie?

17 december 2015 om 14:22

Alhoewel het hier dan om periodes gaat

17 december 2015 om 14:27

Tja, hier hebben we speler van de week bij Voetbal Inside. Maar daar wint steeds een speler van een club met een grote achterban, omdat die de meeste stemmen krijgt (Feyenoord).

17 december 2015 om 14:36

@roekeloos leuk hè?

18 december 2015 om 04:25

Nee daar mogen alleen feyenoorders or rotterdammers winnen gemanipuleerde stemming...

Vito ..groot talent! Goed speloverzicht en een geweldige trap. Hopelijk blijft hij zich verder ontwikkelen?

Mooie beloning voor hard werken.

VZ, jullie vergeten de Bronzen Stier van Seuntjens (VVV-Venlo) topscorer van de periode.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren